UTA AradzTOP ARTICOLE

Liga 1, pe „Motorul”: UTA o găzduiește pe Poli Iași în 16-imile Cupei României! FCSB vine și ea în Ardeal, în Cetatea Unirii





Casa Fotbalului a găzduit tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României, ediția 2018-2019. În această fază a competiției a rămas doar UTA, care trecuse în turul precedent de ACS Poli, în timp ce Lunca Teuz Cermei capotase acasă, cu Luceafprul Oradea.

Sorții au dorit ca Ionuț Popa să-și întâlnească echipa la care a avut cea mai lungă „domnie”, cu cele mai bune rezultate. Singura certitudine este că moldovenii se vor deplasa la Arad, pe „Motorul” săptămâna viitoare, fără a se știi  la ora actuală exact ziua sau ora la care cele două echipe își vor disputa biletele pentru optimi. Altfel, FCSB vine și ea în Ardeal, însă doar până la Alba Iulia, în timp ce campioana CFR Cluj joacă la Târgoviște, cu Chindia, calificată chiar azi în dauna celor de la Flacăra Moreni.

Dar iată înteg tabloul 16-imilor:

Unirea Alba Iulia – FCSB

Concordia Chiajna – Viitorul Constanța

FC Voluntari – FC Botoșani

Dacia Unirea Brăila – Dinamo București

UTA – Politehnica Iași

Sporting Liești – CS Mioveni

Chindia Târgoviște – CFR Cluj

Progresul Spartac București – Universitatea Cluj

Sportul Snagov – CS Universitatea Craiova

Bucovina Rădăuți – Gaz Metan Mediaș

Luceafărul Oradea – Astra Giurgiu

Academica Clinceni – Hermannstadt

Csikszereda Miercurea Ciuc – Energeticianul

ASU Politehnica Timișoara – Sepsi Sf. Gheorghe

CSM Slatina – Dunărea Călărași

Rapid București – Turris-Oltul Turnu Măgurele

Jocurile din cadrul şaisprezecimilor Cupei României vor avea loc în perioada 24-30 septembrie cu începere de la ora 16:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

15 comentarii

  1. Vad ca i le alege pe spranceana D-zeu lui Mister…..Doamne da ca sa mai auzim o dedicatie si dupa acest meci….:-)))))

    0
    0
  2. Asa este, se putea si mai rau , dar totusi vine o echipa de liga1a Poli. Iasi si baietii vor avea sansa sa isi masoare fortele cu mei prin valoare. Evident ca moldovenii au prima sansa dar totusi poate, poate avem si noi acolo niste procente din sanse !!!

    0
    0
  3. De Chindia, ce sa mai zic , sanse aproape de zero !!! La fel si de alte echipe,Braila , Luceafarul, ASU Timis. etc !!!

    0
    0
  4. Automat Iașul va baga și niște rezerve pt. a vedea pe cine se bazează,div. fiind întrecere de anduranță . Nu mai e cazul și la UTA . Jocul trebuie folosit ca test major și răsplată pt. suporteri. Dacă îl odihnim pe Cublesan la 20 ani o etapa ,la Enescu trebuie 2 luni !!

    0
    0
  5. Ambrosie presedintele lui Poli. Iasi a declarat ca ii asteapta un meci foarte greu cu UTA. o echipa puternica a ligiia2a si ca este si Ionut Popa antrenor si va face tot posibilul ca echipa sa sa se califice avand la dispozitie un lot numeros, dar sa nu ite nea Ambrosica ca, inaintea meciului cu UTA., au un meci infernal cu Dinamo si apoi o deplasare obositoare si cu jucatori titulari foarte extenuati fizic apoi dinou o deplasare foarte grea la Medias cu Gazul, asa ca domnule Ambrosica, nu mai fi asa de optimist pt. ca nu se stie daca te declari invingator de la inceput !? FORTA UTA !!!

    0
    0
  6. Nelule, Nelule, tu ai vrea, ddaca s-ar putea, sa joace UTA cu o echipa care a iesit deja afara. Chiar cele mai slabe echipe le vrei pentru UTA? Ce poate fi mai frumos decat un duel cu o echipa dintr-un oras universitar, oras civilizat si foarte frumos?

    0
    0
    1. Cine garanteaza calificarea daca pica cu o echipa slaba? Intreaba-l pe Popica daca i-ar fi convenit sa fi picat UTA cu Liesti sau Radauti? Sa mergi pana acolo si sa te si dea afara. Nu ne- mai dat Sanatatea Cluj afara cund eram in liga 1 si ei in a 3-a? Si eu vreau sa se califice UTA, dar prefer dueluri tari.

      0
      0
  7. Asa este ca voi pt. ca, chiar daca mi-as fi dorit eu o echipa mai usoara,UTA. era dezavantajata de drumul lung care trebuia sa il faca ,atunci sa fie bine si UTA. sa se califice dar ce ne facem ca nu o sa vrea nea POPICA pt. ca el a declarat ca nu il intereseaza cupa Romaniei pt. ca pe primul loc este campionatul si nu va folosi titularii !?

    0
    0
    1. Nici acuma nu-l cunosti pe Popica la declaratii? In realitate el nu se da batut, are orgoliul lui si se va strdui sa bata, cu siguranta. Acuma, mai ramane sa vedem si daca v-a putea. Asa ca stai linistit, cand v-a vedea stadionul plin …

      0
      0
  8. Acuma domnule MARC , mai glumim si noi acuma ce sa facem dar un lucru este cert ca, va odihni niste titulari la fel ca cei de la Iasi, sa vedem ce o iesi si bineanteles ca este o strategie de-a lui POPICA, normal ca el isi doreste sa castige !!!

    0
    0
  9. UTA si Iasul s-au mai intilnit in Cupa Romaniei de cinci ori
    25 iunie 1961 CSMS Iasi-UTA 1-3 Tirlea senior 2, Pircalab
    3 martie 1968 Politehnica Iasi-B-UTA 3-0 Vornicu Lupulescu 2
    7 decembrie 1983 UTA-B-Politehnica Iasi 1-0 Tirlea jr.
    27 noiembrie 2002 Tirnaveni Politehnica Iasi-UTA 1-0 gol de aur Dobrea min.117
    13 octombrie 2004 UTA-B-Politehnica Iasi 1-0 Sumudica
    Patru jocuri au fost in saisprezecimi de finala iar cel pierdut cu gol de aur in prelungiri a fost in optimi
    bilantul UTA -CSM Politehnica 5 3 0 2 5-5

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button