UTA Arad

UTA – Poli Iași se joacă miercuri, la ora 16 și pe micile ecrane. Unirea Alba Iulia – FCSB încheie programul 16-imilor joi seara





La 3 ore de la tragerea la sorți a tabloului 16-imilor de finală ale Cupei României, Federația Română de Fotbal a stabilit programul pe zile și ore al meciurilor. Conform așteptărilor, disputa dintre UTA și Poli Iași a trezit interesul televiziunilor (Digi Sport, Telekom Sport) și se va juca miercuri, 26 septembrie, începând cu ora 16. Mai jos aveți ordinea exactă a confruntărilor de la mijlocul săptămânii viitoare, cu mențiune că partidele care  nu încep la ora oficială (16,30) se vor vedea pe micile ecrane:

Marți, 25 septembrie, ora 16:00

FC Voluntari – FC Botoșani

Marți, 25 septembrie, ora 16:30

Csikszereda Miercurea Ciuc – Energeticianul

Marți, 25 septembrie, ora 18:45

Sportul Snagov – CS Universitatea Craiova

Marți, 25 septembrie, ora 21:30

Dacia Unirea Brăila – Dinamo București

Miercuri, 26 septembrie, ora 16:00

UTA – Politehnica Iași

Miercuri, 26 septembrie, ora 16:30

Sporting Liești – CS Mioveni

Progresul Spartac București – Universitatea Cluj

Bucovina Rădăuți – Gaz Metan Mediaș

Academica Clinceni – Hermannstadt

ASU Politehnica Timișoara – Sepsi Sf. Gheorghe

CSM Slatina – Dunărea Călărași

Miercuri, 26 septembrie, ora 18:45

Concordia Chiajna – Viitorul Constanța

Miercuri, 26 septembrie, ora 21:30

Chindia Târgoviște – CFR Cluj

Joi, 27 septembrie, ora 16:00

Luceafărul Oradea – Astra Giurgiu

Joi, 27 septembrie, ora 18:45

Rapid București – Turris-Oltul Turnu Măgurele

Joi, 27 septembrie, ora 21:30

Unirea Alba Iulia – FCSB









8 comentarii

  1. Asa sa fie!HAI UTA!Daca s-a ajuns pana aici,nu vad nici un motiv ca sa nu inercam si mai departe!Cu orice lot ar fi aliniat…
    Imi doresc enorm o dedicatie de-a lui Mister,tipica,dar nu satirica,ca si pentru Recas….La Iasi a fost cu totul altceva….
    Hai baieti!De ce nu?

    0
    0
    1. Ca tot esti tu smecher si ii faci in toate felurile pe cei care mai gresesc vreo litera, ia de aici: ,,inercam”. Vai , vai😂😂😂

      0
      0
      1. @Peline….mai inceteaza „ciob de oala sparta” si vezi sa nu mai gresesti „VREO” litera!Sau nu asa ai scris acum?Am halucinatii?
        Ba dimpotriva….am spus mereu ca citesc esenta,nu greselile, mai mult sau mai putin voite,gramaticale….ca daca ar trebui criticate greselile gramaticale,ar fi bai mare…
        Hai noroc…Sau ai probleme de „VREO” cateva frustrari personale?
        Nu ma intereseaza varsta ta…dar citatul „Tovarasul Nicolae Ceausescu a facut schimb de mAsaje cu Tovarasul Todor Jivkov”,iti spune ceva?Apoi in dimineata respectiva,tot tirajul ziarului Flacara Rosie,a disparut total in mai putin de 30 min?
        Vai,vai….de tine,nu de mine!Daca erai tu…..Eheiiii….

        0
        0
        1. Mai citeste un dictionar si o sa vezi ca acel cuvant subliniat de tine chiar asa se scrie ,,vreo” si nu ,, vre-o” cum scrii tu. Dar de unde nu este nici Dumnezeu nu cere. Ti-am mai spus dar nu pricepi: nasul putin mai jos ca nu esti chiar asa cum te crezi.

          0
          0
        2. La ce prostii scrii s-ar putea sa ai halucinatii, dar de data asta ai vazut bine. Am scris VREO, imi explici unde e greseala?

          0
          0
  2. Lui Ionuţ Popa nu-i arde de Cupă şi de întâlnirea cu Poli Iaşi: „Meciul îl jucăm pentru că trebuie jucat. Eu mă axez pe campionat”
    După ce a înfruntat Poli Iaşi din postura de antrenor al echipei ACS Poli Timişoara, în urmă cu două sezoane, Ionuţ Popa va fi adversar al clubului din Copou şi cu UTA, la sfârşitul acestei luni, în 16-imile Cupei României. Popică, un tehnician extrem de iubit de către suporterii ieşeni, spune că nu îl interesează meciul din Cupă şi că va juca cu rezervele contra Politehnicii.

    ”Pe noi ne surprinde faptul că am ajuns până aici şi am trecut de Timişoara în etapa trecută (n.r. – au câştigat cu 2-1 cu ACS Poli pe teren propriu). Voi juca cu rezervele contra Politehnicii. Cupa este o competiţie la care eu nu subscriu. Am problemele mele în campionat, am meci pe teren propriu după cel din Cupă cu Poli Iaşi şi nu vreau să risc să joc cu titularii. Acesta e punctul meu de vedere. Cupa nu este un obiectiv pentru noi, e clar. Este un meci care trebuie jucat şi atât. Mă bucur că joc cu Poli Iaşi, o echipă dragă mie, un oraş care îmi este la suflet, dar mai sunt puţine persoane la club din perioada în care am antrenat eu acolo. Le doresc celor de la Iaşi să câştige Cupa României dacă asta îşi doresc. De ce nu… Şi Voluntariul a reuşit”, a declarat Ionuţ Popa pentru ProSport.

    0
    0
  3. Cum sa nu te intereseze nea POPICA Cupa Romaniei si sa spui ca campionatul este prioritar !? Pai nu cu mult timp in urma dumneata declarai ca nici nu se pune problema de promovare pt. ca noi UTA. ,la ora actuala este de cel mult de mijlocul clasamentului si atunci nea POPICA , cum de nu te intereseaza cupa , va contrazice-ti singur ori este vreo strategie de adormit adversarii !?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button