UTA Arad

Popa admite: „Suporterii UTA-ei sunt la un nivel înalt, sper ca jucătorii să se motiveze și să ajungă și ei acolo”





Dezamăgirea înfrângerilor cu Clinceni și Snagov rămâne, dar UTA nu are timp să-și lingă rănile. În plus, Ionuț Popa a înțeles că în acest moment nu e cazul unor măsuri radicale, cum ar fi punerea unor jucători pe linie moartă, ci mai degrabă le dă un mesaj mobilizator: „Nu dau în ei, dimpotrivă. I-am lăudat și îi laud, dar ei sunt cei care fac legea pe teren și vreau să joace fotbal. Sper să rămână fixați pe ideea că noi i-am ales pentru că au fost cei mai buni dintre opțiunile avute și să înceapă să demonstreze acest lucru”. 

Antrenorul „Bătrânei Doamne” vorbește în continuare despre recontrucția echipei ca obiectiv primordial la UTA. „Așa cum am spus răspicat la începutul sezonului și sper că am fost înțeles de toată suflarea fotbalistică din Arad, UTA a pierdut toată echipa în vară. Și nu din cauza mea sau a conducerii. Jucătorii au plecat pentru că nu am avut condițiile necesare să îi păstrăm. Altfel, cu o combinație între cei care au plecat și cei care au sosit în vară, UTA făcea o echipă puternică. Dar, chiar și așa îmi doresc mai mult decât orice suporter să am rezultate la această echipă, de aceea am și rămas. Rezultatele sunt importante, dar continuitatea și evaluarea permanentă a jucătorilor sunt și mai importante. Conducerea îmi oferă condițiile necesare să fac o echipă bună, jucătorii intră în cantonament înainte de fiecare meci, iar câteodată și după, cum e cazul și acum când mai avem puține zile până la meciul cu Baloteștiul”, a adăugat Popa.

După o serie de rezultate bune a echipei favorite, suporterii arădeni au trăit dezamăgirea eșecurilor  cu Clinceni și Snagov. „Alături de U Cluj, Petrolul și ASU Poli, UTA este o echipă de top din punct de vedere al suporterilor. Relația mea cu ei este bună, dar distantă și nu-mi doresc mai mult. Susținătorii echipei sunt la un nivel înalt meci de meci, peste cel al echipei în acest moment. Sper ca acest lucru să motiveze jucătorii și să se ridice și ei la nivelul fanilor. Ne dorim un loc bun în clasament, dar obiectivul pentru acest sezon ne permite să așezăm echipa pe culoarul pe care îl vrem. Vor fi transferuri și în iarnă și în vară și echipa poate deveni una bună. Adversarii care ne înving ne laudă după meciuri, dar mie nu-mi place cum evoluează echipa încă. Vreau mai mult, sunt foarte multe repere de atins, dar totul depinde de jucători”, a mai punctat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

După 8 etape, UTA ocupă locul 9 în Liga 2-a, cu 13 puncte acumulate. După meciul de Cupă cu Poli Iași, de mâine, pentru „roș-albi” urmează meciurile de acasă cu Balotești și Metaloglobus, dar și o deplasare tot pe sintetic, la Târgu Jiu. Vorbim despre partide abordabile ce i-ar putea urca din nou pe arădeni în clasament.

9 comentarii

  1. cum te contrazici Popica singur, ai inceput sa semeni tot mai mult cu pretenul tau Falca.
    pai! odata zici ca i-am pierdut ca nu avem conditii la Arad , iar dupa ne spui ca tie ti se ofera toate conditiile sa faci o echiăpa buna la Arad…hotarastete !?sau e ca aia lui Hagi, pt ca sa fie bine sa nu fie rau….

    0
    0
      1. ei sunt penibil? sau Popa Iomut al tau?! citeste ce spunea sau e prea greu pentru tine?
        „Așa cum am spus răspicat la începutul sezonului și sper că am fost înțeles de toată suflarea fotbalistică din Arad, UTA a pierdut toată echipa în vară. Și nu din cauza mea sau a conducerii. Jucătorii au plecat pentru că nu am avut condițiile necesare să îi păstrăm. Altfel, cu o combinație între cei care au plecat și cei care au sosit în vară, UTA făcea o echipă puternică. Dar, chiar și așa îmi doresc mai mult decât orice suporter să am rezultate la această echipă, de aceea am și rămas. Rezultatele sunt importante, dar continuitatea și evaluarea permanentă a jucătorilor sunt și mai importante. Conducerea îmi oferă condițiile necesare să fac o echipă bună, jucătorii intră în cantonament înainte de fiecare meci, iar câteodată și după, cum e cazul și acum când mai avem puține zile până la meciul cu Baloteștiul”, a adăugat Popa.

        0
        0
  2. Da…Gabriel….”ei esti penibil”!Ce conditii a avut UTA,pana la incheierea sezonului trecut?
    Antrenamente pe unde apucau,meciuri „acasa” la Siria,de mi-am rupt masina pana acolo,aproape 2 ani,pe ploaie,vant,frig,canicula?Neplatiti de luni de zile cu jucatori vulnerabili la pariuri si valijoare asa cum tampiti am fi sa nu credem ca s-ar fi intamplat.
    Macar acum au un fel de „acasa”,asa cum este el,un teren de antrenament,Motorul 2,in conditii perfecte…Salariile se incearca sa nu ramana mult in urma si un antrenor caruia nu i-am ridicat niciodata statuie,dar atat timp cat echipa joaca ceva si nu ne bucuram de un punct la Siria ci regretam ca nu venim cu victorii din deplasari si este antrenorul UTA-ei…..MUCLES!
    Nu sunt conditii de 5 stele,intr-adevar!Tu Gabriel….ti-ai facut abonament?Nu?
    Dar 15 Lei,mai putin decat un pachet de tigari,platesti pe un bilet?Nici asta?
    Atunci ce doresti sa ne povestesti?

    0
    0
    1. ce am zis eu si ce ati inteles voi!?la tine aveam preyentii ca mai si citesti!
      pai!. daca sunt acuma conditii de ce nu au ramas baietii la mai bine?pentru ca nu sa vrut anul asta…promovarea.

      0
      0
    2. ca sa faci pe cineva penibil doar pentru faptul ca scoate in evidenta o contradictie a unuia, asta inseamna caracter , nu hluma…
      Iar referitor la abonament sau bilet, tin sa-ti amintesc ca am si scris ca nu ma voi duce la meciuri cat timp e Popa Ionut antrebor, mi-am asumat acest lucru, iar bani pentru UTA , consider ca am dat pentru viata asta destui, sa dea si astialaltii utisti adevarati cat am dat eu si ne vom bate cu Steau la Campionat cu asa buget.

      0
      0
      1. si vezi! dupa ce faci asta din suflet si vine unul ca Popica si te vinde sau unul ca tine care spune mucles, am cam spust tot…
        Asta si pentru cei care se intrebau ce am cu Popica.

        0
        0
  3. Este o vorba! Sa dea cu pietre cei ce se cred fara de pata! Si eu adaug! Numai daca se afla „in treaba”, daca nu, abtineti-va! Sper sa nu fiu nevoit sa va scriu o „traducere”! Credeam ca cei ce scriem pe aici tinem cu UTA! Cu toata UTA!

    0
    0
    1. era vorba despre cei de la UTA. dar in fine, daca o ajuns penibilul de Giro sa faca pe altul penibil , inseamna ca progresam.
      am spus-o , Doamne da sa puteti face voi mai mult pentru UTA, nu tot sa chitcaiti pe aici din spatele tastaturii facand pe unul si pe altul penibil, libertatea de expresie este garantata, dar dati-va cu parerea obiectiv si la subiect.
      Eu am scos in evidenta cele spuse de Popica prin care se contrazicea in aceeasi fraza,in acest articol si pentru asta am fost facut penibil !? Vai mama voastra care vo facut…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button