Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 9-a: Revanșa gazdelor duminică! Farul și FC Argeș s-au impus fără gol încasat





Vineri

Petrolul Ploieşti – Aerostar Bacău   5-0

Cruceru 1, Marinescu 4, 85 și 90+2, Lumu 59

Sâmbătă

Daco-Getica Bucureşti – ASU Politehnica Timişoara  1-1

E. Nica 4 / Bozian 51 (pen.)

Dacia Unirea Brăila – Chindia Târgovişte  0-1

Cherchez  63

Ripensia Timişoara – Metaloglobus București   0-1

Ghenovici 71 (pen.)

Academica Clinceni – Sportul Snagov  0-1

Patriche (autogol) 77

CS Mioveni – Universitatea Cluj    1-1

Rădescu 55 / Florescu 66

ACS Poli Timişoara – Pandurii Târgu Jiu   1-1

M. Keita 41 / Tudoran 34

UTA Arad – CS Baloteşti   0-2

Gojnea 56, V. Mihai 62

Duminică

FC Argeş – Luceafărul Oradea 3-0

Raul Costin 28, Vișa 69, Buhăescu 74

SSC Farul Constanţa – Energeticianul  1-0

Jallow 12

Clasament

 

 

Etapa viitoare (4-7 octombrie): FC Argeş – Petrolul Ploieşti, Pandurii Târgu Jiu – UTA Arad (vineri), Luceafărul Oradea – Sportul Snagov, CS Baloteşti – Academica Clinceni, Metaloglobus Bucureşti – ACS Poli Timişoara, Chindia Târgovişte – Ripensia Timişoara, Energeticianul – Dacia Unirea Brăila, Aerostar Bacău – CS Mioveni, ASU Politehnica Timişoara – SSC Farul Constanţa, Universitatea Cluj – Daco-Getica Bucureşti.

6 comentarii

  1. E evident ca petrolul trebuie sa promoveze, s-a văzut la arbitrajul din meciul cu poli asu când arbitrul a împins ploieștenii spre poarta timișorenilor, au dat și indirecta din careu la 8 metri de poarta, și prelungeau pana în minutul 100 dacă nu marcau ploieștenii! Cred ca de la federație se vor promovate u Cluj și Petrolul, iar Snagov dacă promovează are cale liberă sa cedeze locul rapidului! Știați ca s-a dat liber din nou la tranzacții cu schimb de locuri?

    0
    0
    1. Peste tot numai conspiratii, comploturi si culmea, in toate cazurile, victima e UTA. Ceva de genul ,, echipa ar promova, dar nu o lasa altii”. Mai sunt foarte multe etape dar iata ca unii stiu cine va promova, ce echipe retrogradeaza si cine e in spatele acestor scenarii care vor deveni realitate.?Filme SF!

      0
      0
  2. Pffff… ft, ft frumos acest derby al seriei intre locul 1 cu locul 2. Un meci urat, fara ocazii, multe faulturi, intreruperi… demn de un „mare” derby; 3-4 spectatori in tribune. Acum pe bune, mi si mai ciuda cand imi aduc aminte ca aceste doua echipe lesinate au batut UTA, cu nimic in plus fata de aradeni, dar iata-le conducand seria…. pfff ce pacat de punctele pierdute cu ele si la Braila. Bafta azi UTA-ei!

    0
    0
  3. Cu toate rezultatele bune pe la juniori,aici vom reveni,UTA tot aleargă după jucători modești.Cateva echipe mai bunicele din județ nu-i pot oferi macar 2,3 mai răsăriți. Ba tot UTA le da niste juniori fara perspectiva care de bine de râu fac fata unei competiții urmărită mai mult de copii și rude .De la o echipa de 20 de inși de 18-19 ani nu poți promova macar unul în B Se trăiește intens din povestea Man și Petre și cam atât Nu se vede cum trebuie sa arate munca cu juniorii,chiar cu bani putini la Hagi? Viitorul nu se mai oprește în lansarea de jucători buni deA!!! Să aibă Hagi vreun secret de ne dezlegat? Întrebări care așteaptă răspuns calificat.!!

    0
    0
  4. Una dintre echipe care va promova cu siguranta este PETROLUL restul nu se stie ,o sa fie lupta mare la locurile 2 si 3 !!!

    0
    0
  5. Una dintre echipe care va promova cu siguranta este PETROLUL restul nu se stie ,o sa fie lupta mare la locurile 2 si 3 !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button