UTA Arad

Livetext, ora 13, Liga a II-a: Chindia Târgoviște – UTA 4-2, final





După victoria clară din intermediară, 6-1 cu Metaloglobus, UTA se deplasează la Târgoviște pentru un duel tare cu Chindia. Începând cu ora 13 vă vom ține la curent cu cele mai importante evenimente de pe stadionul „Eugen Popescu”.

Formații:

Chindia: Aioani – Martac, Dinu, Dudea, Dumitrașcu – Novac, Stoica – Mihai, Șerban, Neguț – Florea. Rezerve: Popescu – Rogoveanu, Lungu, Nisipeanu, Gisa, Mihaiu, Acasandrei. Antrenor: Viorel Moldovan.

UTA: Bodea – R. Iuga, Manea, Benga, Copaci – Cubleșan, Coulibaly, Oprea, Vădrariu – Rus, Pop. Rezerve: Zamfir – Popa, Janos, Petra, Dan, Suslak, Matei. Antrenor: Ionuț Popa.

Arbitri: Claudiu Marcu (Constanța) – Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea), Erchian Ionus (Constanța).

Observatori: Valeriu Ibriș (Buzău), Irina Mîrț (București).

Min 1: A început partida de la Târgoviște. Gazdele joacă în albastru, UTA în alb. La centru este constănțeanul Claudiu Marcu, arbitru împotriva căruia echipa arădeană a depus memoriu acum aproximativ două luni când i-au fost refuzate trei penalty-uri în deplasarea de la Brăila.

Min 10: Meci încâlcit până acum, fără mari ocazii. UTA a avut două șuturi, prin Rus și Pop, dar mult peste poartă.

Min 12: GOOOOOOOL UTA! Fază senzațională a utiștilor, Rus combină cu Pop, acesta trimite o pasă superbă cu călcâiul, iar Rus îl lobează pe Aioani și deschide scorul. Poate cel mai frumos gol al arădenilor din acest sezon

Min 14: Ocazie mare pentru Chindia, Andrei Șerban trage bine din careu dar Bodea e la post

Min 15: Șut de la distanță al lui Liviu Mihai, din nou respinge Bodea

Min 21: Pop îi păcălește frumos pe Martac și Dudea, după care este faultat, Cubleșan bate slab lovitura liberă din lateral stânga

Min 25: Fault în atac  al lui Neguț asupra lui Manea

Min 29: Neguț se întoarce bine și trage, mingea trece puțin pe lângă bară dar Bodea n-ar fi avut probleme

Min 32: Martac intră bine în careu dar așteaptă prea mult și până la urmă trimite slab în plasa laterală

Min 33: GOL CHINDIA! Florea pasează peste apărarea utistă, Neguț preia bine în careu de lângă Manea și trimite din voleu în plasă, Bodea atinge mingea dar nu poate evita golul

Min 34: Bodea încasează un galben după golul primit

Min 37: Pop scapă singur cu Aioani, tușierul ridică eronat offside

Min 40: GOL CHINDIA! Novac trimite un șut imparabil cu exteriorul și Bodea e învins din nou

Min 42: Pasă bună în careu pentru Neguț dar Bodea ajunge primul la minge.

Min 43: Prima schimbare la UTA: iese Vădrariu, intră Matei

Min 44: Mihai pasează pentru Neguț, acesta trage în diagonală, mingea trece prin fața porții

Min 45+1: Galben pentru Matei pentru un fault la centrul terenului

Min 45+2: Pauză la Târgoviște, UTA este condusă cu 2-1

Min 46: A început repriza secundă, fără alte schimbări în cele două echipe

Min 49: Coulibaly îl faultează pe Mihai, încasează un galben și va lipsi sâmbătă contra celor de la Energeticianul

Min 53: Ionuț Popa face a doua schimbare: iese Cubleșan și intră David Popa.

Min 53: GOL CHINDIA! Neguț vine din banda stângă, trage la poartă, Bodea respinge, iar Șerban, complet liber în careu, trimite în plasă

Min 58: Matei nu mai poate și este înlocuit cu Petra. Este a doua partidă la rând când decarul UTA-ei iese accidentat

Min 62: Ocazie enormă de 4-1, Florea trage în Bodea din câțiva metri după o centrare a lui Șerban

Min 66: GOOOL UTA! David Popa primește în careu de la Manea, driblează patru adversari și trimite pentru Ciprian Rus, care trage din lateral, Aioani scapă mingea în poartă și UTA reduce din diferență

Min 67: Mihaiu întră în locul lui Stoica la Chindia

Min 72: Lovitură liberă pentru gazde, Mihai trage pe jos, prinde Bodea

Min 73: Schimbare la Chindia, iese Florea și intră Lungu

Min 79: Pop trimite înapoi pentru David Popa, care trage mult peste de la marginea careului

Min 80: Ultima schimbare și la Chindia, iese Șerban și intră Rogoveanu

Min 82: Copaci îl faultează pe Mihai și încasează un galben

Min 83: GOL CHINDIA! Haos în apărarea UTA-ei, Dumitrașcu centrează, nu respinge nimeni și Neguț îl învinge pe Bodea

Min 86: Galben pentru Rogoveanu

Min 90: Galben pentru Petra

Min 90+3: Final de meci, UTA pierde cu 4-2 la Târgoviște după un meci foarte slab din punct de vedere defensiv









55 comentarii

  1. Mai acum vreo 2-3 saptamani cioclii de serviciu ii ,,ingropau” pe Bodea, dar mai ales pe Pop. Cat de usor e sa jignesti si sa acuzi. Astazi poate ar fi normal sa-si ceara scuze, desi mi-e greu sa cred ca o vor face. Caracter ZERO!
    Si poate ca ar fi normal ca si SALARIILE sa fie la zi. Ar fi normal am scris pentru ca intr-o tara sanatoasa la cap e o chestie de normalitate.

    0
    0
  2. Oricum Uta nu are nici o sansa cu chindia. Nu are experienta si nici determinare. Indiferent ce se spune despre jucatori sint tineri si fara experiență …clar nu poti sa urci mai sus in clasament …sper sa nu ne facem de rîs cu meciul de astăzi.

    0
    0
  3. Este 2-1, Chindia a intors scorul repede. La primul gol Manea lent, l-a scapat pe Negut iar Bodea era prost plasal, la al doilea sut de la 22 m,lateral dreapta,tare si precis, cu un Bodea, care era pozitionat mult spre stanga. Meci agreabil , cu o UTA care joaca acceptabil, dar doar cativa pun cu adevarat „osul la bataie”.Meciul ramanr deschis, desi cred ca UTA greu ar putea remonta ceva, gazdele pun mult suflet si mare dorinta in meci

    0
    0
  4. Din ceea ce am vazut doar citiva au facut efortul cerut. La ambele goluri portarul are partea lui de vina, statea mult prea in dreapta, a primul gol lipsa de viteza a lui manea a scapat atacantul. Nu jucam rau, dar se vede lipsa unui obiectiv, Meciul ramane deschis, desi la ce s-a vazut, gazdele sint motivate, pun osul, dar si mult suflet, asa ca va fi greu,…dar nu imposibil

    0
    0
  5. Când cedezi mijlocul terenului din min.13, este doar o chestiune de minute până incepi să incasezi. Nu ințeleg mentalitatea asta, specifică românilor, fundul in poartă imediat după ce ai preluat conducerea. Se simte din plin, din păcate, lipsa lui Enescu, aveam mare nevoie de experiența lui, azi.
    Să vedem ce schimbări face Popică la pauză, măcar la nivel de atitudine sper să văd altceva in al doilea mitan.

    0
    0
  6. Trebuie sa intelegem ca atat pot acesti jucatori si mie mi s a parut foarte prost plasat bodea la toate suturile nu au gost suturi senzationale bodea parca nu e concentrat la joc uta pare o echipa in degringolada cred ca luam 5 -1!!

    0
    0
    1. Cat de concentrat mai poti ramane daca de la pauza deja tu stii ca cel putin etapa viitoare vei face tusa . Fara suparare , mi se pare cea mai tampita regula aceasta cu 2 goluri primite faci tusa . Sa dus naibii concentrarea portarului dupa doua goluri primite…

      0
      0
  7. Este o echipă limitată, nu degeaba ne-a bătut Baloteștiul acasă, care de atunci nu a mai bătut pe nimeni, și nici nu o va mai face, eventual tot pe UTA in retur. hai sa ne liniștim, să scăpăm de retrogradare , și să nu mai votam cu falcă care nu vrea binele echipei..

    0
    0
  8. O simpla analiza a acestui meci e simpla … lipsa de valoare … inafara de 3-4 jucatori … e greu sa te bati la promovare asa doar pe ambitie si alergatura … ai nevoie de cel putin 4-5 jucatori cu valoare …. un portar bun ( bodea nu are valoare de liga 2 – liga 3 e bun dar liga 2 e prea mult … un fundas central bun langa manea …un fundas dreapta ( iuga e tanar mai are multe de invatat si nu are ce cauta pe postu ala… ) un mijlocas central bun cu experienta … un jucator in banda de valoare cu viteza si un atacant de valoare … asta e !!! Pana atunci incercam sa cladim o echipa ok de mijlocul clasamentului ….

    0
    0
  9. Daca nu stim sa pasam, si jucam cu frica asa se intampla…tot a 3-a pasa era la adversar…bine ca cei de la Chindia joaca in viteza si cu pase exacte! Noi de ce nu am putut aduce la Arad un Liviu Mihai sau Negut? Altfel ar fi stat lucrurile cu Hlistei si Buia la UTA!

    0
    0
  10. Pentru cei care vad o conspiratie a arbitrilor impotriva aradenilor, urmariti faza din minutul 90 din careul UTA-ei. Ati fi sarit ca arsi sau nu?

    0
    0
  11. UTA e de locul 10-15, mai aproape de 15, dar nici Chindia nu e de promovare, e sub Argeș, Cluj sau petrolul.. Bine că nu a jucat cherchez ca luam șapte

    0
    0
  12. Cum sa joci fotbal cand conducerea iti spune ca luna asta nu sunt bani și noi suporteri mai vrem performante

    0
    0
  13. Voi ati mere la lucru fara salar ????
    Asa va intreb si mai aveti pretentii!!
    Sa va bucurati ca mai joaca
    Bravoo Uta si la bine si la rau!!!

    0
    0
  14. S-a pornit cu provizorat de grad maxim. Condițiile astea fiind ,nu te poți supăra pe cineva. 3,4 jucători buni e mijloc de clasament ,8,9 de promovare. La jucători multe promisiuni ,puține certitudini Câțiva nu sunt nici una nici alta ,ca JANOS dispărut cu totul. Un jucător ca Enescu la echipa experimentală e 70% !!

    0
    0
  15. Nu cred ca e vorba de bani , planul e facut de la început. UTA va avea bani atunci când vrea Falca , sunt blocați 700 de mii , iar la alte primării se poate investi? Cum? Adica numa noi nu putem? De ce , fiindcă asa vrea Falca . E de râsul curcii, jucătorii ăștia sunt 0 , stau toata ziua la terase fumează, își fac poze si beau. Asta e rezultatul , fotbal 0 , eu nici nu i-aș plati. Sa dai bani pe un negru? Care e slab, pai mai bine joci cu tinerii . Si atunci nu mai cheltui cu Bega si altii bani.

    0
    0
  16. Aparare varza,portar bun, Ciprian Rus bun, restul desertaciune cum zice preotul la slujbe, nu Popa Ionut, general managerul UT-ei.Fundasi de rahat,mijlocasi asijderea. Doar portarul care amai scos 4-5 suturi pe care scria gol si Rus care ar da mai multe dar nu are de la cine primi pase.Cam atat.Fara jucatori ,fara bani,fara stadion,fara spnsori si chiar fara suporteri adevarati.Asta este UTA la ora actuala.

    0
    0
  17. Astazi UTA a incasat doar 4 boabe si era sa mai primeasca pe atatea daca juca Cerchez,deci avem echipa SLABUTA,pricepi Popica.Golul 2 e a lui portarul de fabrica Bodea,2 sunt a lui MANEa rudimentarul,iar Copaci doar intoarce spatele la mingi,iar unii mijlocasi utisti sunt de maxim liga 3-a!!!Putea ,,corectia,,sa fie si mai dura astazi,fapt pentru care lupta pentru evitarea retrogradarii e dura cu UTA…Vin meciuri grele si utistii joaca doar in viteza 1 si f.incet fata de targovisteni ce aveau 4 viteze si esecuri vor curge ca un val….La Digi 1 am vazut un suporter utist mai in varsta si poate era NELU din TargovisteDupa un asemenea joc execrabil,n-ai ce sa mai zici de UTA !UTA TREZIRE…

    0
    0
  18. Echipa fara bani, fara calitate,fara valoare Nu au viteza, nu insista la minge, nu sunt in stare de nimic Cipri Rus singurul jucator de valoare

    0
    0
  19. Mergeti acum la Beer Fest Arad,beti bere Ciuc cu 6 lei/400 ml,mancati 3 sarmale cu 20 lei, un carnat cu 17 lei, ciolan cu 8.5 lei/100 grame,cafea cu 8 lei,ascultati muzica, va veseliti, luati toata familia si lasati in Piata A.Iancu cel putin un salariu minim pe economie,ca maine este luni si mergeti la serviciu.Asta este Aradul de azi, cu primarul in functie.Cand va fi gata stadionul acolo se vor organiza festivalurile berii,vinulu,carnatului,ciolanului,sarmalelor,clatitelor,etc.Mai da-l incolo de fotbal …..

    0
    0
  20. Aceasta echipa are si conducere, cel putin teoretic. Cu toate astea, problemele cu care se confrunta echipa sunt in carca antrenorului, el fiind singurul care vorbeste de intarzieri la plata salariilor. In conditiile date, cu salariul neluat de luni de zile, nu poti emite pretentii. Da-le salariul la zi ,stabileste un obiectiv si in functie de rezultat premiaza-i sau ia-le din bani.

    0
    0
  21. La o echipa ULC si rezultatele sunt tot asa😑. In conditiile date ne putem intreba cine va fi urmatorul plecat.

    0
    0
  22. A zis bine Popica referitor la lotul de jucători nu am ales ci am cules.
    Era nevoie de mai multă determinare dar nu știu cât ar fi ajutat când ei pasează biliard și tu legi maxim 3 pase e diferența mare de omogenitate si valoarea plus viteza si curajul care ne-au lipsit.
    Poate și meciul cu Metaloglobus ia făcut să creadă că sunt prea valoroși și au intrat prea relaxați după gol s-au crezut deja câștigători.
    Prea mult individualism la noi.
    Deocamdată atât putem apărarea e cel mai slab compartiment aici includ și portarul.
    Janos și Orlic merită mai multe minute părerea mea. Sa simțit lipsa lui Enescu la mijloc.
    Jucătorii ar trebui să demonstreze că au valoare să dea maxim din cât pot modestie și atitudine profesionistă nu certuri cu arbitrul la orice fază.
    Și să învețe să tragă la poartă de la distanță nu avioane sau pase anemice la portarul advers dacă nu știu să nu mai tragă.
    Azi Chindia a fost mai echipa decât noi.

    0
    0
    1. Bă, mai taci cu lotul cules….. Popa a ales tot ce este acuma la echipă! Și acuma culege!
      Ce? Nimic… puncte nu! Tactică …. zero barat! Stil de joc…. aerian sau antiaerian! Trasee de joc… pase…. nimic!
      Dar avem antrenor! Miki maseurul a plecat…. Țapoș e la ușă cu bagajele făcute…. preparator nu este! Paste cu muștar… indisciplină în joc…. frică… din belșug!
      Amărăciune!

      0
      0
        1. Pretenaș…. mă confunzi! Giro e ca el… dacă ai fi citit comment.urile mele ai fi văzut că sunt în aceeași direcție: Popa nu este antrenor! E un oportunist care a mirosit că e rost de bani la UTA și împreună cu impresari agreeați de el au venit la ciolan! O să te lămurești de valoarea lui Popa, a antrenorului secund și implicit a celor aduși în locul alungaților direct sau indirect! Asta dacă nu te.ai lămurit până acuma! Vezi ce jucătiri a oromovat Popa și ce palmares are! Deci Giro nu e Relu! Și nici viceversa!

          0
          0
  23. Cand am zis in trecut, ca prin aer, pluteste un iz de b….. la multe meciuri ale ,,Batranei noastre,,, v-a agitati si nu puteati concepe, dragii mosului de suporteri. O sa urmeze….

    0
    0
  24. Asta este, imi pare foarte rau ca UTA. a fost invinsa de Chindia si putea fi si mai rau deatat de 4-2. Baietii atat a putut la acest meci ,mai mult nu se putea face la cum a decurs jocul. S-a inceput jocul foarte bine ,UTA. conducea cu 1-0 si apoi s-a rupt totul,Chindia a pus stapanire la mijlocul terenului si apoi s-a rupt filmul !? Am vazut dupa meci ,asteptandu-i la autocar pe baieti si erau foarte suparati, eu i-am imbarbatat,incurajat si l-am spus ca asta este, capul sus ca va asteapta meciuri grele deacum incolo , uramatorul fiind cu Energeticianul o echipa la fel de periculoasa , asa ca ,sa lase baietii supararile pana la infinit ca oricum anul asta UTA. cu parere de rau nu promoveaza dar trebuie sa fie foarte, foarte atenta pt. a nu intra in zonele miscatoare ale retrogradarii !!! In rest va urez in continuare mul succes baieti si inca odata va voi spune, sa lasati meciul asta in urma si strangeti randurile pt. meciurile urmatoare pt. ca deacum va veni greul !!! FORTA UTA !!!

    0
    0
  25. Asta este baietii, capul sus si ganditi-va acuma la ce urmeaza ,deabea acum incep meciurile grele si trebuie sa strangeti randurile si sa castigati pt. ca acesta editie de campionat este mult mai puternica si imprevizibila atat la promovare cat si la retrogradare, deci atentie mare. Baietii atat au putut astazi mai mult nu se putea, Chindia a fost mai buna si fara Cherchez. Totusi la 1-1, stateam langa NICU din Campina in tribuna pe partea unde ataca UTA., si cand POP a scapat singur spre poarta lui Aioanei, nu a fost ofsaid, POP plecase cu doi metri in spatele fundasului advers, nici vorba un ofsaid eronat total si daca dadea gol la acea faza, poate astfel se derula jocul dar din pacate Chindia a preluat haturile la carma jocului, totul s-a rupt la mijlocul terenului si asta a fost istoria acestui joc !!! Capul sus si nu faceti o tragedie din acest meci si strangeti randurile pt. urmatorul meci la fel de greu, FORTA UTA., HAI BAIETII !!!

    0
    0
  26. Jucatorii sunt neplatiti de 3 luni, lucru cel putin neexplicabil. Apoi daca privim la nesfarsit reluarile de la golurile Chindiei, vedem un jucator care itotdeauna in acele faze este in preajma mingii fara a face nimic, unii spun ca ar fi jucator de viitor. Poate mai creste dar mai este pana departe.

    0
    0
  27. RELULE !!! Ne te supara pe mine , dar sa stii ca IONUT POPA este un antrenor foarte bun cu experienta , un om respectuos care stie sa vorbesca frumos cand este bineanteles respectat !!! Si ce ai vrea sa faca daca nu sunt bani indeajuns la club, a adus si dansul jucatorii care se putea lua , ca sa ia jucatori de tot ca sa promovezi, iti trebuie bani nu gluma. Si la urma urmei , nu joaca pe teren antrenorul , antrenorul le explica tactica de joc la fiecare in parte ca sa faca pe teren , restul tine de valoarea jucatorului , in a da o pasa buna, in a centra bine, in a suta precis la poarta din pozitii bune in careul advers , inteligenta etc. Asa ca, cu tot respectul ,nu ai dreptate in privinta Domnului POPA , Sanatate si fericire, FORTA UTA !!!

    0
    0
  28. RELULE !!! Ne te supara pe mine , dar sa stii ca IONUT POPA este un antrenor foarte bun cu experienta , un om respectuos care stie sa vorbesca frumos cand este bineanteles respectat !!! Si ce ai vrea sa faca daca nu sunt bani indeajuns la club, a adus si dansul jucatorii care se putea lua , ca sa ia jucatori de tot ca sa promovezi, iti trebuie bani nu gluma. Si la urma urmei , nu joaca pe teren antrenorul , antrenorul le explica tactica de joc la fiecare in parte ca sa faca pe teren , restul tine de valoarea jucatorului , in a da o pasa buna, in a centra bine, in a suta precis la poarta din pozitii bune in careul advers , inteligenta etc. Asa ca, cu tot respectul ,nu ai dreptate in privinta Domnului POPA , Sanatate si fericire, FORTA UTA !!!

    0
    0
    1. Domnule Nelu de la Targoviste, te apreciez pentru ceea ce simti pentru UTA,… crede-ma te rog că sunt o mulțime ce arădeni care simt cel puțin la fel…
      Rămân la părerea mea: Popa nu e antrenor… de când a venit la UTA tot mereeu caută țapii ispășitori în altă parte: arbitrii, terenul, lipsa banilor, sinteticul, dar ce e maI rău… NU ARE NICI UN RESPECT PENTRU JUCĂTORII SĂI… pe care el cu mâna lui și cu flerul lui de așa zis antrenor i-a adus în Arad… Cum naiba să aduci jucători din Brăila, din Ungaria sau cine știe de pe unde și să dai cu piciorul la propria pepinieră???? CUM??? Poate știi ce rezultate au grupele de U17, U19, Elitele de la UTA! Si atunci cum să nu iei jucători de acolo??? Raspunsul e clar: interese proprii și legături cu impresarii… Știi episodul cu haina de blană??? Stii ce e fair-play-ul in fotbal??? Desigur ca știi! Sunt convins de asta! Nu avem echipa a2-a la care sa se rodeze jucătorii din lot care nu prind meciuri la liga 2! Își rup picioarele prin liga a 4-a pe toate coclaurile județului… Pleacă bieții de ei unde sunt căutați și acolo fac diferența!
      Mai vine și conducerea cu tot felul de pârliți pe post de mari manageri sau investitori … belgieni, gălățeni, israelieni, arabi, mexicani, etc.
      Te admir pentru spiritul de utist dar Popa niciodată, dar NICIODATĂ, nu va fi un gentleman nici față de jucătorii lui nici față de FOTBAL, nici față de UTA de care și-a bătut joc la barajul cu Poli!
      Așa că te rog respectuos, cel puțin față de mine, nu-i mai ridica lui Popa osanale … că nu e vrednic de ele! Si în adâncul sufletului tău ești conștient de asta!

      0
      0
  29. Deci.. m-am enervat cumplit, cind am vazut o aparare…varza. Dupa ca am dat gol, la UTA, doar Coulibaly..mai alerga. Manea…. e cum e, complimente, pentru ce a facut pentru UTA, dar cu el aparare sta retrasa …ca nu are viteza. azi are pe constiinta…2 goluri. Bodea… la fel…nu am nevoie sa se remarce doar la penalty, el trebuie sa apere…ce este de aparat, si la capitolul asta ….e mediocru. Si azi a fost..slab. pacat de Orlici tinut aiurea pe tusa de Popa. Echipa, cu exceptia a 3-4 nu a pus osul,altii…nici nu pot, unii nici nu vreau,s-a jucat…la alibi. Popa a stat si el pasiv. Sigur nu exista un obiectiv …dar, tu fotbalist… joci 1-2 meciuri pe saptamana, daca nici la astea nu te straduiesti…ce fotbalistul…”lui peste” ..esti ?. Din echipa asta, cu parere de rau, spun ca doar maxim 1-2 ar putea fi o solutie de viitor. Tinerii nu pun osul, au valoare limitata, nici nu prea stiu, Cred ca Ionut Popa este responsabil de ceea ce se intampla , dar si el..pare ca ar vrea sa plece, cam asa se implica si se explica la echipa. UTA, echipa asta de low-cost are o valoare extrem de discutabila si nu m-as mira sa ii vad implicati la retrogradare. Stati bland…inca nu am jucat cu echipe serioase, …care chiar vrea sa promoveze. UTA este o chestie de trist si prost gust,…azi, ” un fel de ma doare in c..r”. Cam asta s-a vazut azi

    0
    0
  30. Cosmin… ați surprins exact stilul „popian”! Ăla cu durerea în …părțile moi! Enescu, vioara întâi, va sta mai mult timp accidentat…. e în stilul dinozaurilor din era Mihalcea! Atunci toți titrații erau accidentați cam o jumătate din tur!
    Amicalul cu Beliu însă va ridica moralul jucătorilor! Că dacă joci cu Lipova, Cermei sau Criș s.ar putea ca Popa & Co. să fie făcuți de râs! Iar! Și Iar! La antrenamente ce se lucrează? Posesie? Ha ha… Trasee de joc? Ha ha… Faze fixe? Ha ha….. Acești jucători ai dat celebrele teste popiene??? Ha ha…. Ce s-a văzut la televizor a fost o harababură, improvizație, amatorism, nepregătire. Da, se conturează tot mai mult ideea că Popa vrea să plece (deja) și vă da vine pe toți și pe Toate! El va poza în salvatorul providențial care nu a fost ajutat, sprijinit, înțeles de către nimeni… nici de „proștii” de jucători care iau asemenea goluri!
    Trist!

    0
    0
  31. Chiar asa se fie ca, Ionut Popa nu are respect fata de jucatori !? Poate atunci cand joaca slab baietii sa fie mai vulcanic. Pai atuncea de ce nu se promoveaza de la juniorii UTA-ei tinerii de la U 19 Elite pt. ca am vazut ca au rezultate s-au jucatori din liga3a talentati din jud. Arad echipe care sunt pe primele locuri in seria 4a !?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button