UTA Arad

Moldovan: „Băieții merită toată lauda, am avut spații pentru că i-am obligat să iasă la joc”





Chindia a obținut cel de-al cincilea succes consecutiv odată cu vizita UTA-ei și a ajuns pe loc de baraj pentru în Liga 1. Chiar și fără golgheterul Cherchez (suspendat), târgoviștenii au găsit „armele” ofensive să treacă de o defensivă visătoare a arădenilor, omul meciului fiind Cristi Neguț, autor al unei „duble” în poarta lui Bodea.

La final, Viorel Moldovan și-a lăudat elevii pentru modul cum au reacționat la golul de 0-1, marcat de Rus. „Băieții trebuie felicitați pentru că au jucat exemplar. Am avut un joc dificil, dar după ce am luat gol ne-am trezit și am avut o primă repriză extraordinară. În a doua, am suferit puțin în anumite momente, dar ne-am majorat avantajul, puteam să mai și marcăm pe final, să câștigăm și mai detașat. Dar, a ieșit bine, băieții merită toată lauda. Au pus presiune pe cei de la UTA, am avut spații pentru că i-am obligat să iasă la joc, am profitat de acele spații și am câștigat”, a explicat tehnicianul „roș-albaștrilor” pentru db-sport.ro.

Pentru Chindia urmează un derby de podium cu Academica Clinceni, noul lider al ligii secunde. „Avem o serie de 5 victorii, dar ne așteaptă un meci dificil la Clinceni. Trebuie să savurăm de azi victoria și apoi să ne focusăm pe deplasarea la lider. Întâlnim o echipă interesantă, cu jucători tineri, incisivi, care a marcat multe goluri. Le mulțumesc și suporterilor și îi așteptăm în număr și mai mare, sper că astăzi au văzut un spectacol de calitate”, a adăugat „Moldo-gol” pentru db-sport.ro. 









3 comentarii

  1. CHINDIA va castiga in mod sigur si la Clinceni. De cand este Clinceniul in liga2a, niciodata nu a castigat in fata Chindiei, deci se respecta traditia !!!

    0
    0
  2. Nu cred ca va castiga chindia cu clinceni,eu spun ca va pierde un 2-1 pt. clinceni . Dar daca nu va promova chindia nici sezonul asta va ajunge exact in situatia noastră .

    0
    0
  3. DASCALE ,mai vorbim, dar eu iti spun ca, Chindia castiga la Clinceni s-au cel putin un punct i-a deacolo , mai ales ca revine si Cherchez !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button