Rugby

Tinerii rugbiști ai CS Universitatea Arad au câștigat zona de la Sibiu și vor să se bată pentru medaliile naționale





Una dintre investițiile Clubului Sportiv Universitatea Arad începe să-și arate roadele într-un sport de echipă ce a adus satisfacții în urmă cu mai bine de un deceniu în orașul nostru. Vorbim despre rugby, acolo unde recentele transferate echipe de Under 16 și Under 14 s-au remarcat prin locuri fruntașe la un prim turneu zonal, disputat la Sibiu. Aici, grupa de Under 16 s-a impus atât în întrecerea la rugby în 7, cât și la cea de rugby în 15 în fața formațiilor din Timișoara, Săcele, Râșnov și gazdele de la Sibiu, în timp ce colegii lor mai mici au trebuit să se mulțumească cu pozițiile secunde.

Alexandru Ardelean, Sabin Stoleru, Robert Slobozeanu, Sergiu Manoilă, Georgică Lahman, Andrei Belei, Robert Gomoiu, Raul Uzbasich, Szabolcs Szasz, Radu Vaipan, Alvaro Berchi, Vasile Plotuna Robert Borlea și Daniel Picu formează lotul CSU câștigător pe Cibin. De cele două echipe de juniori se ocupă Constantin Miu, Marian Grindei, Daniel Perici și Codruț Nicorici, o combinație între Arad și Timișoara, de altfel cele două orașe ce găzduiesc antrenamentele copiilor. Nu este exclus ca de pregătirea tinerilor rugbiști să se ocupe pe viitor și Ovidiu Șerban, președintele CS Universitatea, antrenor al vicecampioanei naționale din anul 2006, Contor Zenner Arad.

„Îi felicităm pe copii pentru rezultatele de la Sibiu. Sperăm să facem o figură la fel de frumoasă și la turneele zonale ce urmează și, astfel, să obținem calificarea la turneul final cel puțin la categoria de vârstă Under 16”, ne-a mărturisit Marian Grindei, antrenor-jucător al echipei de seniori arădene ce a avut etapă liberă în Divizia Națională (seria de nord-vest).

Oradea, Moșnița Nouă și Timișoara sunt locațiile următoarele turnee zonale rezervate juniorilor.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button