UTA Arad

Chiar și cu echipa decimată la mijloc și în apărare, Popa vrea treacă de Energeticianul: „L-am refuzat pe Sarcină în vară, acum vreau să-l bat”





După două succese ce puteau fi începutul unei serii pozitive, „Bătrâna Doamnă” a capotat la Târgoviște. A luat patru goluri de la Chindia, iar „dubla” lui Rus contează doar la statistică. Dar, confruntarea din Cetatea Chindiei lasă urme și la nivel de efectiv.

„Roș-albii” sunt pur și simplu decimați la mijloc și în apărare. Coulibaly și Matei sunt victimele disputei de duminică, în timp ce Manea și Copaci se resimt după antrenamentele acestei săptămâni. „După meciul pierdut de la Târgoviște pe care l-am pierdut după niște greșeli pe care nu ar trebui să le vedem la Liga a II-a, am mai pierdut și câțiva jucători. Coulibaly este suspendat, iar pe Matei l-am lăsat să se recupereze la București. El, Stahl și cu El Hasni sunt, probabil, capitole încheiate pentru noi în acest tur. Cu El Hasni am vorbit la telefon, ele susține că doctorul de la Paris îl pune pe picioare în trei săptămâni, dar vă dați seama că-i va mai trebui alte două-trei săptămâni să-și reintre în ritm după asemenea pauză. Enescu a recidivat, iar Manea și Copaci au făcut și întinderi zilele trecute. Practic, câștigăm un jucător, pe Costin, dar am pierdut-trei patru dintr-o lovitură și încă axul central titular în primele etape. Nu știm care este adevărata cauză a acestor accidentări, dar cred că e una obiectivă. E clar că nici suprafața de antrenament nu ne ajută și de aceea am luat hotărârea ca din această săptămână să nu ne mai antrenăm deloc pe terenul sintetic, nici măcar în săptămânile cu meci acasă. Pregătirea pe această suprafață provoacă probleme genunchilor, spatelui, gleznelor și vreau să evităm pe cât posibil acest lucru”, a precizat Ionuț Popa.

Dintre juniorii grupei lui Sandu Gaica, fundașul Vidican și mijlocașii Isac, Hrezdac și Miculescu se pregătesc de zile bune cu prima echipă și ar putea prinde cel puțin un loc pe banca de rezerve cu Energeticianul. „Probabil, vom folosi câțiva dintre juniori, pentru că nu avem de ales. Deși stăm bine în atac, ca să câștigi un meci trebuie și să ai și o defensivă bună, să nu iei gol. Altfel, cred că vor pleca în această săptămână cei doi străini aflați în probe (n.a. fundașul Rakoti și atacantul Yobouet). Mateucă mai rămâne, dar e puțin probabil să îl legitimăm până la iarnă”,a adăugat experimentatul tehnician al „Bătrânei Doamne”.

„Mister” a mai recunoscut că sâmbătă putea veni din postura adversarului pe arena „Motorul”. „Am fost contactat în vară de domnul Sarcină, mi-a oferit o anumită sumă să merg la echipa sa și am refuzat. Acum vreau să-l bat cu UTA, sper să și pot. Din câte îl cunosc eu, e un om onest, care-și dorește să promoveze în Liga 1 și investește mult. Cred că oricine l-ar dori ca investitor la echipa orașului său, la un moment dat dorea să vină și la Timișoara”, a mai punctat tehnicianul arădean, care recent a mai fost ofertat și de Petrolul Ploiești. Deocamdată, răspunsurile sale au rămas negative, însă atâta timp cât bugetul de salarii și prime rămâne în aer nu se știe niciodată. Dar, chiar Popa a vorbit azi de schimbările de la legea 350/2005, conform cărora se pot plăti jucătorii din bani publici, astfel că speranțe pentru un mandat lung în „alb-roșu” al experimentatului antrenor există.









Un comentariu

  1. La cate absente sunt in lot, si un rezultat de egalitate este bun ,numai sa nu fie dinou infrangere doamne fereste ,ca sa castige baietii meciul cu Energeticianul , trebuie sa manance pamantul prin devotament si ambitie pt. a reusi !!! Va fi un meci de 1 x 2 !!! Sper sa nu fie 2 !!! FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button