Crisul Chisineu-CrișGloria LT Cermei

Cermeiul și Crișul trag concluzia derby-urilor arădene în turul Ligii 3-a! „Fără presiunea rezultatului, dar pentru mândria jucătorilor, comunității și suporterilor”





Etapa a 10-a a Ligii a III-a programează ultimul derby arădean al turului, între Gloria Lunca Teuz Cermei și Crișul Chișineu Criș. Formația „roș-albă”, gazda duelului de sâmbătă, e singura ce nu a luat niciun punct în confruntările cu conjudețenele, ba chiar a încasat câte 4 goluri în deplasările de la Sebiș și Pîncota, cu liderul Lipova. Așadar, ar fi ultima șansă a teamului lui Radu Anca să scoată ceva în fața colegelor arădene, pe care – de altfel – le acompaniază în Top 6-le seriei a IV-a.

Cermeianii par a fi într-un moment bun după legarea a două succese consecutive. Mai mult, de pe terenul lor, cu excepția Dumbrăviței, nimeni nu a plecat cu puncte în noul campionat. „Tratăm și acest meci ca și pe toate celelalte partide de acasă, la victorie. În afară de pasul fals cu Dumbrăvița, nemeritat, am fost pozitivi și, la cum arătăm acum, trebuie să câștigăm cu Crișul. Ne bucurăm că și ei au venit alături de celelalte arădene în Liga 3-a, îi cunoaștem, dar vrem să avem o evoluție bună, mai ales că nu avem presiune. Contăm pe jucători valoroși care acum sunt mai omogeni, iar forma de moment poate să decidă învingătoarea. Sunt convins că din retur le va fi greu tuturor împotriva noastră, dar mai sper să repetăm și evoluția bună de acum fix un an, când, pe final de tur, am avut un șir de rezultate pozitive”, e de părere Petre Bulza, președintele cermeianilor.

De cealaltă parte, Daniel Cherecheși admite faptul că astfel de partide devin mai speciale atunci când nu există obiective importante de clasament. „Mergem să facem un joc bun și ne dorim victoria. Este un moment bun, am trecut cu bine peste problemele și absențele de la partida cu Galda și acum putem spera la o partidă cu final fericit pentru noi. Orice derby local naște ambiții. Bucuria, mândria jucătorilor, dar și a conducerii de a câștiga și a aduce satisfacții comunităților pe care le reprezintă, scot la suprafață energii nebănuite. De multe ori, aceste partide devin cele mai importante pentru noi, mai ales că nu avem presiunea vreunui obiectiv măreț. Ei au experiență mai mare ca echipă, dar și noi avem jucători obișnuiți cu partide de Liga a III-a și chiar a doua. Din acest punct de vedere, valorile sunt echilibrate, șansele la fel, acest meci se poate termina cu orice rezultat”, susține managerul celor de la Crișul Chișineu Criș.

Cu trei ore înainte de meciul de la Cermei are loc derby-ul Vestului de la Timișoara, între ASU Politehnica și UTA, însă niciunul dintre cei doi conducători nu vede acest lucru ca pe un impediment pentru ca arena din Cermei să fie plină. „Nu contează că joacă și UTA la Poli cu câteva ore mai devreme, noi avem suporterii noștri care ne vor însoți sau vor fi alături de noi. Îi invit să vină cât mai mulți la Cermei, sperăm să le oferim bucuria unei noi victorii în Liga a 3-a”, mai spune  Cherecheși, în timp ce Petre Bulza sună adunarea „sămădăilor”:  „Contăm pe publicul nostru fidel. Chiar dacă joacă și UTA la Poli, nu cred că <<sămădăii>> noștri dau un derby al echipei favorite în compania unei alte arădene pe un Poli – UTA de acum, când nici una dintre ele nu mai este ce a fost odată”.

Există o singura absență certă în fiecare tabără, Bulza, la Cermei, respectiv Stegaru, la Crișul. Dar Adrian Abrudean nu e sigur că îi va putea arunca în luptă pe Pavel, Mihai și mai ales Modan, însă în confruntarea cu Galda „alb-albaștrii” au demonstrat că se pot descurca și fără ei. Partida e programată sâmbătă, de la ora 15, pe arena din Cermei.

Formații probabile:

Cermei: Gârlea – Polgar, Varga, Nistor, Sabău – Tănase, Deta – Mager, Vezan, Vlad – Capătă.

Crișul: Mucha – Maghici (Al. Pavel), Gligor, Siminic – Clej, Gâlcă, Ianc, Lezeu – Piț, Ciornei (Modan), Budur.

 









3 comentarii

  1. Auzi texte . Ne bucuram ca au venit si ei in liga 3-a. Nu zau. Toata lumea tremura deja gandindu-se la retur. Va fi ca cel de anul trecut ? Ca si atunci voiati sa faceti furori si ati dat cu muci in fasole. Cat este prima ..prima cat este ? 500-600 ? Hai Crisul castigati si inchideti-le gura . Hai Chechi mobilizeaza baietii.

    0
    0
  2. Eu am auzit ca, de data asta, prima e dubla! Asa-i la Cermei cand joaca cu orasenii din Sebis, ….Cris ori Lipova! Da’ domnu presedinte tine strans banii-n pieptar, ca bugetu-i subtirel, ca o dat pesta in porcii Samadailor!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button