UTA Arad

Plasmă pentru 3-4: „Să retrăim momentul pentru un imbold în plus, e nevoie de adevărați luptători”





Meciul de referință al „Bătrânei Doamne” pe arena dușmanului istoric rămâne acel spumos 3-4 din octombrie 2002. Atunci, în fața a aproximativ 45 de mii de spectatori, dintre care 8-9 mii de arădeni, „roș-albii” reveneau de la 2-0 și 3-2, cu gol marcat chiar de timișoreanul Chitescu în minutele de prelungire.

Ionuț Popa era și atunci antrenorul UTA-ei și a recunoscut că acela rămâne meciul carierei sale. Iar actualii componenți ai echipei arădene trebuie să fie și ei „încărcați” cu atmosfera și trăirile eroilor de atunci. „Cipri (n.a. Rus), căpitanul echipei, le-a spus tuturor ca în această săptămână să fie arădeni. Mai mult, jucătorii străini, dar și restul care nu sunt la curent, vor avea posibilitatea să vadă în imagini video acel 3-4 de la Timişoara. Și asta pentru că cei din conducere ne-au făcut rost de o plasmă în vestiar și toată lumea va avea ocazia să vizualizeze acel joc cu o atmosferă fantastică făcută de cele două galerii. Vreau să retrăim momentul pentru un imbold în plus la jocul de sâmbătă, e nevoie de adevărați luptători. Iar dacă vor fi asta, vor da totul pe teren. Dorinţa mea este să câştigăm acest joc neapărat şi să dovedim că echipa poate mai mult. De fapt, echipa a dovedit că poate, dar această amânare a salariilor îi face pe jucători să aibă mai puţină încredere în forţele lor. Așa cum regretatul Ilie Balaci i-a spus lui Mitriţă să joace din plăcere, să se distreze pe teren, asta încerc să le transmit și eu jucătorilor noştri. Deşi există greutăţi peste care unii trec, iar alţii nu”, a punctat antrenorul utiștilor.

Mesajul ce va sosi de la galerie mâine e și el unul important, iar Ionuț Popa le deschide ușa fanilor. Fie că e cea de la terenul „Motorul”, fie cea de la Hotelul „Coandi”, unde utiștii se cantonează după ultimul antrenament înainte de derby. „Nu știu dacă pot veni la antrenamentul de vineri, căci – probabil – mulți lucrează dimineață, dar îi așteptăm pe suporteri și după aceea. Mă bucură faptul că cei din galerie au dorit să discute cu jucătorii înainte de acest meci, eu mi-am dat imediat acordul”, a comentat „Mister”, care – la rândul său – a făcut pace cu „ultrașii” începând cu această vară, când s-a înhămat la un nou sezon dificil din punct de vedere financiar și, implicit, și fotbalistic.

Altfel, Popa anunță trei absențe certe pentru derby-ul Vestului, pe mai vechii accidentați Stahl, El Hasni și Matei. Totodată, mijlocașul Enescu (probleme muscuare) și portarul Bodea (dureri la genunchiul accidentat în primăvară) sunt incerți.









15 comentarii

  1. Nelu Targoviste…ai primit sapca si fularul?Te echipezi si sambata ne tii pumnii din fata televizorului!!!!!

    0
    0
  2. Da GIRO , iti multumesc frumos si sa iti dea Dumnezeu sanatate pt. bucuria imensa pe care mi-ai facut-o prin acest cadou de nepretuit !!! Normal ca asa voi si face ,voi sta echipat cu cele ce mi-ai adus in fata TV. pe Digi Sport si le voi tine pumnii, traind fiecare faza a echipei noastre de suflet UTA. !!! Sper din toata inima ca, baietii sa nu ma dezamageasca si macar un egal sa scoata in cel mai rau caz ,dar numai infrangere sa nu fie ca atunci voi fi trist cateva zile pana imi trece supararea !!! Stiu ca, baietii sunt foarte suparati ,mai ales cei din afara Aradului pt. situatia precara financiara a clubului si pt. asta ii inteleg pt. ca ei au venit la UTA. crezand ca, este stabilitate si cand colo, surpriza, sunt probleme cu banii, dar ii rog eu frumos ca, pt. acest meci cu Poli. Timis., de o rivalitate foarte mare care dureaza de foarte multi ani, sa abordeze acest meci cu mare raspundere si macar acuma sa nu le stea gandul la restantele pe care le au de luat si sa joace foarte concentrati si dornici sa invinga !!! Totus , conducerea trebuie sa faca ceva in privinta banilor ca, nu se mai poate asa ceva, performanta pe burta goala !!! Conducerea prin Claudiu Dragan, Codru Gradinaru si mai ales seful cel mare MESZAR, care este pe bune cu Primarul FALCA, sa se duca toti in audienta la Primarie pt. a vorbi cu dansul de a le da voie ca, banii care i s-a revenit clubului UTA. ,sa poata folosi pt. salariile jucatorilor pt. ca, legea este clara acuma ,nu mai este interpretabila pt. ca astfel este jale mare la club !!! FORTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII !!!

    0
    0
  3. Bozian sigur va marca contra Utei, sper să aibe decenta să nu se bucure, ABC-ul fotbalului la învățat în Vlaicu..meszare de amar să îți fie reușitele lui Bogdan că nu ați vrut să îi dați o șansă! Bine că e bun Enescu care e accidentat când nu-și primește banii la timp

    0
    0
  4. Da GIRO asa voi face si tin sa iti multumesc pe aceasta cale pt. cadoul foarte pretios pe care mi la-i trimes si sa iti dea Dumnezeu multa sanatate ,fericire si noroc !!! In ceea ce priveste acest meci pe care UTA. il va juca cu marea rivala dintotdeauna cu Timisenii , sper ca UTA. sa iasa invingatoare dar asta depinde numai si numai de baietii care vor intra pe teren si de care vor trebui sa dea totul pe teren !!! Dar sa stii ca, un singur lucru ma ingrijoreaza la acest meci , acela ca baietii sa nu se gandeasca la salariile pe care le au de luat din urma, mai ales cei din afara Aradului care au venit cu bratele deschise la UTA. promitandu-le stabilitate si din pacate nu se intampla asta !!! Conducerea prin Claudiu Dragan, Codru Gradinaru si mai ales seful cel mare MESZAR sa se duca in audienta la Primarul Falca si sa il roage sa dispuna de legea cea noua in care poate plati salariile jucatorilor din bugetul Primariei cum se intampla la multe primarii din tara, altfel nu vad alta iesire pt. UTA . !!! FORTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII !!!

    0
    0
  5. Da GIRO, asa voi face !!! Iti multumesc pe aceasta cale pt. acest cadou foarte frumos facandu-mi o bucurie imensa, sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si noroc in viata de zi cu zi !!! FORTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII !!!

    0
    0
    1. Cu mare placere Nelu,le meriti din plin!
      Ridic stacheta!!!!!Daca bate UTA la Poli(si sper sa fie asa),iti trimit si o minge cu marcaj UTA!
      HAI UTA!!!!

      0
      0
      1. iti multumesc si eu pentru cadoul facut lui Nelu care ne-a ajutat total dezinteresat cand aveam mai mare nevoie de cineva la Targoviste … utist adevarat, poate mai sufletist decat altii nascuti in Arad …

        0
        0
        1. Stiu @lucian!Nici eu nu am uitat nici o clipa faptul ca atunci a fost singura noastra sursa de Live-text!(ma rog,a ta si automat si noi)(si mai ales ca s-a incheiat cu o victorie).
          Si eu iti multumesc ca m-ai ajutat sa dau de el.Probabil s-a crezut ca va fi o gluma,dar imi tin mereu promisiunile!

          0
          0
        2. Ha,ha,ha..@lucian,stai ca in afara de cele promise,sapca si fular,i-am trimis lui Nelu o gramada de programe de la meciuri din ultimele 3 sezoane,sezonuri,,sau cum ar spune Vanghelie,asa pe rapid,din ce aveam dubluri pe acasa,cotrobaite rapid…Florin,fratele geaman si-a luat si el partea sa…cica i le-a donat Nelu doar 3 bucati.,zgarcit rau cand este vorba de UTA…A cam intarziat Fan Curier cu o zi….Florin era deja prezent de dimineata acasa la Nelu,asteptand semnalul de AWB….S-a multumit cu 3 programe,Florin….Uite ce suporteri are UTA,,,Florin a fugit acasa si si-a aranjat aceste programe,ca sa le aiba mereu in fata ochilor….Ce oameni,ce suportreri adevarati!Cat imi permit financiar,voi continua la fel!
          Astia sunt suporteri frumosi ai UTA-ei!
          Acum trecem cu totii prin niste momente mai triste,datorita celor intamplate in aceasta seara,nu imi arde de vorbe in gol..In filmul epocal „Pe Aripile Vantului”,cu Clark Gable si Vivien Leigh protagonisti,aceasta din urma spunea:” maine va fi o alta zi”…sa speram cu totii ca asa va fi!
          Imi doresc din toata inima ca galeria sa se razgandeasca!
          La Timisoara avem mare nevoie de ei!De toti!
          Hai SCU!O facem memorabila,va rog!Va fi prima data cand alaturi de culorile alb-rosii,voi accepta si negrul.Deja mi-am cotrobait prin colectie steagurile alb-rosu-negru!Nu lasam echipa noastra UTA singura,la Timisoara!Cum am putea?
          Va rog din suflet sa va reconsiderati pozitia…Sa o facem pentru acesti copii.macar!

          0
          0
  6. Hai ca, m-ai dat gata de tot GIRO, esti un om extraordinar de bun , nu zic aceste lucruri despre tine, dar putini fac aceste cadouri pe care mi le faci tu, iti dai seama ca sa am si o minge cu UTA. , nu-i decolo !!! Eu , pt. toate aceste cadouri ,oare cu ce te pot rasplati ? Asa vreau si eu din tot sufletul ca, UTA. noastra sa castige sambata cu marea ei rivala Poli. Timis., dar vom vedea ce se intampla, depinde de baietii, depinde de Ionut Popa cum le-a incarcat bateriile pt. acest meci !!! Stiu ca baietii , au probleme mari cu banii care trebuie sa ii primeasca , aici este problema, vor reusi Conducerea, Ionut POPA si galeria SCU sa ii stranga si sa ii mobilizeze pt. acest meci deosebit pt. UTA !? Vom vedea la ora meciului, FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA, HAI BAIETII , va voi tine pumnii in fata TV. imbracat cu fularul si sapca UTA-ei , faceti o exceptie si castigati acest meci !!! Sanatate si respect GIRO !!!

    0
    0
    1. Nu astept nici o rasplata Nelule.Ramai doar asa cum esti,un suporter adevarat al UTA-ei!
      PS: inca ceva!Ionut Popa are probabil capacitatea de a le incarca bateriile chiar daca in conditii de austeritate,dar nu prea cred ca le poate incarca si buzunarele,cu toata parerea de rau…
      Poate daca aradenii ar avea un primar de genul „Pandele”,patimas la echipa comunala Voluntari….
      La Arad,Falca aplica vorba impamantenita prin biroul nr 1:”PE AICI NU SE TRECE!!!”

      0
      0
      1. Gopo(OVI Mosneag)….Tu esti prietenul meu drag si vei ramane pe viata la fel…Poti fi director la aeroport,sau consilier sportiv al Faraonului mosieresc dictatorial…Nu te-am uitat atunci cand erai sef cel mai mare la fabrica de bere Arbema si ajutai sportul aradean prin sponsorizari diverse depinse doar de o semnatura mica a ta,pe care o iscaleai instantaneu!Oare cati isi aduc aminte?Ovi?
        Sunt lucruri care nu se uita niciodata,dar apoi ai devenit sluga lui Falca!Politica,bat-o vina…
        Cand in anii de dupa asa spusa Revolutie,erai plecat 3 luni la Germanica.la mama ta,de bateam discotecile aradene si nu numai…Mai stii?Dar petrecerile de 100 de Marci germane,care ne ajungeau pe 3 zile…..pentru toata gasca,le mai tii minte?
        Gopo,eu si altii,ne simtim tradati din partea ta!Daca mai traieste d-na Socoliuc,profa de chimie,fosta ta diriginta de la Peda,ti-as da o lopata dupa ceafa!Ca sa te trezesti!
        Ce consilierul pacii esti?Ai jucat fotbal la un nivel bunicel,pe langa diriguitorul caruia nu-i iesi din cuvant nu ar putea sa o faca nimeni…momentan..
        Arata-ne Gopo ,ce poti face acum pentru UTA…dar mi-e teama ca esti o papusa demna de Teatrul de Marionete….dar nici macar acolo….Pe copii poti sa-i transferi in lumea basmelor,dar pe noi,suporterii UTA-ei,niciodata….Ce rol ai in fapt?Sport nu,zboruri la aeroport nu….
        Vezi ca ulciorul lui Falca a plecat spre ultimul drum,multe si adunate…Ce vei face?Soldat de teracota chinezesc ingropat cu el?Din sacrificiu suprem?

        0
        0
  7. Ma jur pe ce as avea mai scump,ca daca as avea posibilitati financiare sau in spate o firma relativ potenta macar cat de cat,aradeana,exact in secunda aceasta as merge cu niste bani la baieti!Doar as da din ce imi permite legea,macar acei 2%!
    Rusine mare persoanelor juridice care ar putea sa o faca absolut legal!Macar din respect pentru UTA,Arad si aradeni!Nu pentru altceva!Ca au fost palmasi si acum au uitat de unde au plecat…
    Pot si sa nominalizez aici si nu am nici o jena:CAI Curtici,dl. Musca!Vagoane calatori,dl.Blidar!Taxi Verbita,prin grupurile d-lui Mihai,Dacia,Renault,Nissan,Iveco,etc…Agrirom prin d-l Balanescu,Grup Gemi?Daca fam Marius Tucudean &Cosma nu,atunci cine?Vad ca la Iasi apare Iulius Mall,sau aparea…Din ce cauza pe tricourile alb-rosii nu poate sa apara Atrium-Mall?Unde esti Cosmine,Kukocz,mare suporter UTA,Craiova si Ferrari,S.C.Automotive,sau cum ii mai spune?As putea sa scriu non stop…Oare din ce cauza Remat si Metalcomp nu pun macar o picuratura in ocean?
    Nu va ia nimeni boii de la caruta!Si nu va cerseste nimeni la poarta!Nu dati din buzunar,doar ce este permis legal,prin legea sportului…Ar fi simplu daca ati vrea!
    Aici nu s-ar pune motive de partizanat,sau politice,pe diverse orgolii personale…
    UTA nu este o miza!Este a noastra,a tuturor!Nu este voie sa o desconsideram sub nici o forma!
    Baronul Neuman ne-a lasat un nume,un brand,plecat cu bicicleta,intr-o dimineata,peste mari si tari!Familia mostenitoare,Vegvary,ne-a cedat cu titlu gratuit un stadion,construit de la zero in 6 luni,cu roabe si lopeti si multa abnegatie si sudoare,de care Falca isi bate joc…Au inaugurat acum canalizarea,dupa aproape 5 ani de munca silnica,adica plictisita..
    Salariile jucatorilor adusi de catre Baro Ur(oau,dar ce jucatori pe atunci, adusi,nu elefanti ci monstri sacri),se reportau in ce lucrau in fabrica in 3 schimburi!Prime?Da,da.,unele la stanga si altele la dreapta,plus ca primele erau uneori 3 metri de stofa pentru costum si o cina la restaurantul Abhazia…Si cate o bicicleta noua eventual,fabricata la Csepel Ungaria,dar se considera un lux in acei ani…Acum se vorbeste despre niste mii de euro…
    Ce am fost candva???Si ce am ajuns?
    Hai baieti!HAI UTA!As avea o intrebare pentru toti jucatorii si suporterii UTA-ei,ce ati prefera?:o infrangere la Timisoara,dar sa ajungem in primele 3 locuri promovabile,sau sa castigam la POLI si sa ne vedem de lungul nasului,pe locurile 10-15?
    Fiti va rog sinceri!Eu nu as sti ce sa aleg daca @Lucian,sau @Mnerie,ne-ar da un Quizz de test acum?Ce ati alege?

    0
    0
  8. GIRO, in situatia de acuma la cate probleme sunt la UTA., financiare, eu prefer ca, UTA. sa castige meciul cu Poli. Timisoara , dar daca se va reabilita clubul in privinta banilor, de ce nu si ca UTA. sa fie la lupta pt. cele trei locuri in clasament la final daca se poate,daca nu asta este, deci ,la acest moment ,sunt pt. VICTORIA BAIETILOR impotriva Timisenilor !!! SUCCES BAIETII , FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  9. GIRO, in situatia de acuma la cate probleme sunt la UTA., financiare, eu prefer ca, UTA. sa castige meciul cu Poli. Timisoara , dar daca se va reabilita clubul in privinta banilor, de ce nu si ca UTA. sa fie la lupta pt. cele trei locuri in clasament la final daca se poate,daca nu asta este, deci ,la acest moment ,sunt pt. VICTORIA BAIETILOR impotriva Timisenilor !!! SUCCES BAIETII , FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button