UTA AradzTOP ARTICOLE

UPDATE! UTA, îndoliată înainte de derby: Doi membri ai galeriei au pierit într-un crunt accident de circulație, peluza și-a anulat deplasarea la Timișoara





ASU Poli – UTA, de sâmbătă 27 octombrie, va rămâne – probabil – cel mai trist derby al Vestului din istorie. Doi dintre membri marcanți ai galeriei „Bătrânei Doamne” nu vor mai fi la locul lor, în Peluza Nord, ci vor fi în drumul, spre Ceruri. Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi au participat în comuna Vladimirescu la o repetiție pentru coregrafia de la meciul cu eternul rival de pe Bega, după care s-au urcat în mașina morții. Au făcut-o alături de camarazii lor, Claudiu Teacă și Daniel Aanei, care aveau să scape cu viață, cu mențiunea că primul dintre ei este într-o stare destul de gravă.

La volanul autoturismului său BMW s-ar fi aflat Bogdan Mihoc, care din motive necunoscute la această oră a pierdut controlul volanului, a spulberat un stâlp de electricitate, apoi parapetul galben și balustrada, iar mașina a căzut în gol de pe podul Micalaca. Din păcate, Mihoc (24 de ani) și Moisi (care ar fi împlinit duminică 21 de ani) au fost declarați decedați de medicii de pe Ambulanță, în timp ce Claudiu Teacă, grav rănit, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean iar medicii fac tot ce pot pentru a-l menține în viață. La prima vedere, cel de-al patrulea pasager a scăpat ca prin minune cu o zgârietură și o sperietură pe cinste și a ieșit singur de sub fiarele contorsionate ale mașinii.

Din informațiile noastre, galeria UTA-ei ia în calcul să-și anuleze deplasarea la Timișoara pentru derby-ul cu formația „alb-violetă”.

UPDATE!

Pe pagina de Facebook Ultras Arad, restul fanilor din peluză și-au exprimat durerea trăită în această seară prin pierderea celor doi camarazi și anunță că nu mai fac deplasarea la meciul de la Timișoara. ”Nu există cuvinte care să poată exprima șocul și tristețea pe care o trăim. Doi dintre membrii peluzei noastre au murit în această seară într-un tragic accident petrecut după ce am terminat coregrafia pentru derby. Suntem profund afectați de cele întâmplate și dorim să anunțăm că nu vom mai efectua deplasarea de sâmbătă. Odihniți-vă în pace, Mihoc și Moisi! Nu vă vom uita niciodată…”

21 comentarii

  1. saracul Claudiu, de trei saptamani i-mi zicea ca se ocupa de coregrafie, nu-mi vine sa cred !!!, sanatate Claudel si sper sa castige UTA pentru eforturile tale si ale voastre , Dumnezeu sa-i ierte pe cei doi Bogdan, ASTA-I VIATA , DIN PACATE.

    0
    0
  2. Dumnezeu să-i ierte ! Acesti suporteri minunati merită sa le fie auzite NUMELE PE MARELE OVAL , PENTRU EI TREBUIE SA FIM LA TIMISOARA !!!!

    0
    0
    1. Nu e adevărat, a spus sora lui ca e stabilizat, chiar dacă are capul spart și doua coaste rupte e în afara pericolului

      0
      0
  3. Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca in pace! Nimeni nu poate stii ce e in sufletul camarazilor lor din peluza, dar permiteti un sfat. Baietii astia si-au petrecut ultimele clipe din viata vopsind panza, vorbind despre atmosfera pe care ati fi creat-o si ce s-ar fi intamplat la Timisoara. Ultimele lor ganduri au fost legate de acel meci. Adunati-va puterile, uniti-va mai puternic ca si niciodata si mergeti la meci. Fiti in peluza si cantati pentru ei! Afisati coregrafia langa care si-au trait ultimele clipe din viata. Faceti-i ca acolo de sus de unde sus sa fie mandrii de voi.

    0
    0
    1. M-am socat!Nu atunci cand a aparut stirea neaparat(se poate intampla,mai ales ca acolo exista precedente) ci abia atunci cand am vazut in poze despre cine este vorba.Nu ii cunosteam dupa nume!
      Daca am inteles bine,ar fi murit si al 3-lea???Sper sa fie un zvon!
      Doamne Dumnezeule,de multe ori ma indoiesc despre Tine!
      Maxime si sincere condoleante familiilor greu incercate in aceste momente!
      Si acum pentru SCU:va rog sa luati in considerare,poate ultimele lor ganduri!Va inteleg perfect durerea,dar fara voi ce rost am avea noi,mancatorii de seminte,cum ne numiti,la Timisoara?Serios daca nu!
      Ce este UTA la Timisoara fara galerie si suporteri?Sper sa va razganditi totusi si sa o facem cu totii una „de tinut minte”in memoria lor!
      RIP baieti!Sa ne mai indulcim amarul atat cat se poate in aceste momente si sa ne gandim ca fostele glorii,care se sting rand pe rand,poate ca au nevoie acolo sus si de suporteri adevarati!

      0
      0
  4. Condoleante familiilor. Din cei 4 doar cu Claudiu am apucat sa schimb cateva vorbe.

    Sper din tot sufletul sa isi revina cat mai repede.

    Legat de decizia galeriei: chiar daca durerea ii mare, luati in calcul unde si-ar fi dorit ei sa fie. Cum ar fi pe langa coregrafia pregatita care nu isi mai are sensul, un suport minim dat echipei, care la randul ei sa lupte pana in ultimul minut pentru o victorie dedicata lor?

    0
    0
    1. ce cgestie !? ei chiar au fost pana la moarte cu UTA….ce poti sa mai spui? cuvintele-s de prisos, sper sa nu-l afecteze rau pe Claudel acest eveniment pentru toata viata…SANATATE GRABNICA

      0
      0
  5. Tragedie mare, ce ti-e viata. Condoleante familiilor, preietenilor, SCU! Drum Bun Baieti ! Sper sa reconsiderati si sa faceti deplasarea, sunt sigur ca si-ar fii dorit sa fiti pe stadion. RIP Bogdanilor!

    0
    0
  6. DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA! prea tineri prea copii! maine probabil fotbalul si derby-ul trece in planul secund! sunt lucruri mai importante in viata decat un meci de fotbal fie el un derby sau o rivalitate extrema intre cele doua orase! inca o data – DRUM LIN PRINTRE STELE BAIETI!

    0
    0
  7. Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca ! Grea lovitura oentru familii ! Asta este tragedie,..adevarata !

    0
    0
  8. Dumnezeu sa-i ierte ! Nu e normal cind parintii isi ingroapa copii ! Insa vrerea lui D-zeu ne depaseste !

    0
    0
  9. DUMNEZEU SA II IERTE PE ACESTI TINERI , PREA TINERI CA SA PLECE DE PE ACEST PAMANT , FRAR SA FIE DE VITEZA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button