Liga a 3-a

Liga III-a, etapa 11-a: Dubla lui Budur duce Crișul pe 4, Galda produce surpriza la Hunedoara, trei arădene la egalitate de puncte





Vineri, 2 noiembrie, ora 14.00

Unirea Alba Iulia – Șoimii Lipova 0-1

/ Stoin 87

CSM Lugoj – Gloria LT Cermei 0-4

/ Capătă 13, 70, Vlad 26, Dolga 36

Millenium Giarmata – Dumbrăvița 1-1

M. Călin 41 / Telescu 52

Metalurgistul Cugir – Ocna Mureș 2-0

Necşulescu 30, Tudor 55

Sâmbătă, 3 noiembrie, ora 14.00

Crișul Chișineu-Criș – Cetate Deva 2-1

Budur 42, 75 / Voineag 50

FC Hunedoara – Industria Galda 0-1

Cioară 42

Școlar Reșița – Național Sebiș 0-0

FC Avrig – Ghiroda și Giarmata Vii 1-0

Cârstean 30 (pen)

Clasament

Etapa următoare ( 9-10 noiembrie): Deva – Giarmata, Sebiș – Avrig, Lipova – Cugir, Dumbrăvița – Alba Iulia, Ocna Mureș – Reșița, Galda – Giarmata, Cermei – Hunedoara, Criș – Lugoj.









9 comentarii

  1. Să mergem cât mai mulți arădeni etapa următoare să încurajăm pe bravii șoimi ai Lipovei, la Pancota, merită acești băieți minunați! Poate pun la dispoziție cei de la Pletl un autocar pentru fanii care nu au mașini personale! O victorie etapa viitoare cu cei de la Cugir ar face Lipova favorită la promovare, greu de detronat la fel că sirineasa sezonul trecut!

    0
    0
  2. Am fost prezent pe Cetate si am purtat noroc Lipovei,discutii despre UTA , Vagonu Ar si celelalte aradene de liga 3-a care ar trebui indirect sa traga pentru Lipova.Langa mine in tribuna s-a aflat conducatorul Radu,soferul de la Plett,un taximetrist aradean si unul din AR ce a filmat meciul.Lipova a jucat bine si era pacat daca nu castiga cu toate ce centralul din Tg a fost un pic gazdar si era supervizat de fosta albaiuleanca Teodora Albon !!!!I-am reprosat d-lui Radu ca Lipova nu cred ca sta bine cu relatiile la Delegari si Observatori,fata de alti…..Si de la Cugir au fost 2 persoane …ce au plecat c-am dezamagite de victoria Lipovei.Pacat ca imbatranim si e distanta pana la Lipova,dar as ajuta aceastaechipa sa nu rateze promovarea,caci >multe echipe au curve in conducere…<Am strigat de bucurie la golul lui Stoin si am felicitat jucatorii si pe Sabau.Acum este esentiala o victorie cu Cugirul si sa aduca puncte de la Resita si Ghiroda.Autocarul din Lipova a plecat la pensiunea AXA de langa Cunta,sa serveasca masa.Of cate amintiri despre arbitrii..observatori sugative etc,etc am depanat cu delegatia Soimilor Lipova care merita sincere felicitari pentru victoria grea de astazi !Sa aveti bafta si noroc Soimii Lipova in meciurile viitoare !!!!!!

    0
    0
    1. cu atat mai meritorii sunt rezultatele echipelor aradene cu cat toti au jucat pe teren toate meciurile, inclusiv cele dintre ele … cand s-a mai pomenit asa ceva in Liga a treia, prin meciuri corecte sa ajunga 4 echipe dintr-un judet sa fie clasate in primele 6 dupa 11 etape?

      0
      0
      1. Bine punctat, ar fi frumos să promoveze o echipă din Arad, dar sa o facă o onorabil… oricum nu știu dacă vrei echipă arădeană are resurse pt liga a doua. Din cate am înțeles cel mai mic buget in liga a doua e intre 300000 și 350000 de euro. Dacă drepturile tv ar fi macar 10% din cat primesc echipele de prima ligă ar fi un ajutor destul de consistent, dar așa cam greu..

        0
        0
        1. ca sa te lupti sa nu retrogradezi, cam atat este … sunt 20 de echipe, multe meciuri, deplasari foarte lungi …

          0
          0
  3. Cei 2 de la Cugir erau in tribuna ca pe vremuri daca se termina 1 sau x mergeau la masina dupa diplomat . Din pacate pentru ei au dus banii acasa la conducatori . Asta e viata .

    0
    0
  4. Cei de la Cugir vin cu arbitri! Așa au venit și la Sebiș!
    Dar nu ai avut noroc, ca tribuna a început sa-l apostrofeze pe arbintru si sa-l amenințe!
    Aveți grija,ca nu o sa va lase nici sa săriți la cap ,Cum va arde la cartonase galbene !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button