UTA Arad

Livetext, ora 12.00: UTA – Universitatea Cluj 0-4, final





Începând cu ora 12.00 vă prezentăm în format livetext partida de fotbal dintre UTA și Universitatea Cluj.

 

Formații oficiale:

UTA: Orlic – Costin, Manea, Benga, Copaci – Janos, Coulibaly, Enescu, Vădrariu – A. Pop, Rus. Rezerve: Bodea, Cubleșan, Oprea, Miculescu, R. Iuga, D. Dan. Antrenor: Ionuț Popa.

U. Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman, Andr. Cordoş, Abrudan (cpt.), Sepsi – D. Dumitrescu (Berci 67), Gab. Giurgiu, Taub (Oct. Ursu 73) – Haţiegan (Cr. Ene 80), Gavra, M. Coman. Rezerve neutilizate: Albuț, Goga, Hordouan. Antrenor: Mircea Cojocaru.

Arbitri: George Găman (Craiova) – Romică Bîrdeș (Pitești), Doru Zamfir (Slatina – Olt). Rezervă: Petru Voina (Reșița)

Observatori FRF: NIcolae Grigorescu (Timișoara), Daniel Sabău (Zalău).

 

Circa 3000 de specatori au venit la acest derby de tradiție. Alături de galeria utistă a venit și galeria înfrățită a Corvinului. Doar 150 de clujeni au venit la Arad, având în vedere doliul arădenilor, ceilalți au preferat să rămână acasă pentru un derby cu CFR la echipele se juniori de la Elite.

S-a ținut un minut de reculegere în memoria celor doi Bogdani dispăruți în urmă cu 10 zile.

Min.1 A început partida. UTA este îmbrăcată în roșu complet iar U Cluj în alb-negru.

În gest de doliu, un fum negru din galeria utistă a făcut ca partida să se întrerupă. Jucătorii și suporterii au aplaudat iar galeria utistă a scandat: ˝Vă vom iubi mereu˝, ˝Moisi˝, ˝Mihoc˝.

Min.10 Minute de tatonare pe fondul cântecelor frumoase ale galeriei utiste.

Min.15 Corner de pe dreapta pentru U Cluj. Orlic a respins, după o bâlbâială M. Coman a trimis pe spate peste poartă din 8 metri.

Min.17 GOL U Cluj. O centrare de pe stânga spre vârful M. Coman a fost respinsă în față de Orlic și Giurgiu a marcat din amrginea careului mare:0-1

Min.23 Coulibaly a trimis un șut pe jos, din afara careului, dar pe lângă poarta clujeană.

Min.25 Orlic a reușit să se interpună la o pasă înaltă spre M. Coman.

Min.26 Dumitrescu a trimis înalt în careu dintr-un nou corner de pe dreapta, Orlic a reținut balonul și a degajat rapid.

Min.27 Gavra a pătruns în careu pe stânga și a șutat în blocajul lui Manea. Clujenii au cerut henț și penalty.

Min.29 Al treilea corner al clujenilor, de pe dreapta. Dumitrescu a centrat în careu, Gavr a reluat cu capul și mingea a căzut pe transversală și apoi în aut de poartă.

Min.36 Un nou corner de pe dreapta pentru oaspeți. Dumitrescu a trimis în careul mic, Benga a respins. Pe contratac, Coulibaly a fost oprit prin fault de Abrudan care a primit cartonaș galben.

Min.38 M. Coman a ratat întâlnirea cu mingea din opt metri la o centrare de pe dreapta

Min.39 GOL U Cluj. Alexandru Coman a marcat din centrul careului după o centrare de pe stânga a lui Taub: 0-2

Min.43 Prima schimbare la UTA, intră Oprea și iese Vădrariu.

Min.44 Prima acțiune de atac a UTA-ei, Pop a încercat o centrare de pe dreapta dar a trimis direct în brațele lui Dur-Bozoancă.

Min.45 S-a arătat un minut de prelungiri.

Min.45+1 Pauză la Arad.

Min.46 A început repriza a doua. ˝Sprijin și unitate în aceste clipe grele / Mândri de voi, ultrași, de aici și dincolo de stele˝este mesajul unui banner afișat de galeria utistă.

Min.49 Lovitură liberă de la 23 de metri pentru UTA, Janos a trimis peste poartă.

Min.55 A doua schimbare la UTA, Janos a. lăsat locul lui Cubleșan.

Min.59 Cartonaș galben pentru Hațiegan după un fault la Cipri Rus.

Min.61 Al. Coman a șutat puternic de pe dreapta, Orlic acordă corner.

Min.62 GOL U Cluj! Dumirescu a executat cornerul de pe dreapta și Gavra a reluat cu capul la colțul lung:0-3 

Min.63 Ultima schimbare la UTA, Enescu a lăsat locul său lui Miculescu.

Min.67 Prima schimbare la U Cluj, A ieșit Dumitrescu și a intrat Berci.

Min.70 GOL U Cluj! O centrare de pe stânga a lui Taub și M. Coman a pus latul în opt metri: 0-4

Min.73 A doua schimbare la U Cluj, a ieșit Taub și intrat Ursu.

Min.76 Șut Hațiegan din careu, de pe dreapta, peste transversală.

Min.77 Gavra a șutat de pe stânga, din unghi, dar Orlic a prins balonul ce mergea pe jos spre colțul lung.

Min.80 A treia schimbare la U Cluj, A ieșit Hațiegan accidentat și a intrat Ene.

Min.90 Se arată 2 minute de prelungire. Se joacă la scurgerea timpului.

Min.92 Fluier final, UTA – U Cluj 0-4









68 comentarii

  1. prima repriza: joc modest, aparare varza, sa joci acasa sa nu ai un sut pe poarta in prima repriza?! cu o echipa modesta….asta spune multe….marele Mister !?pacat de atmosfera din tribune…mult peste spectacolul din teren.

    0
    0
    1. Unii jucatori de la UTA ar trebui sa dea bani ca joaca la acesta echipa….am mai avut exemple , pe vremea lui Coras, veneau ca bani de acasa ca sa joace la UTA.

      0
      0
    1. Copaci era rezerva cand era la Pacurar… e fosrte indisciplinat, e imobil … e anti fotbal… plin de aere… E peste Burla ca fundas stanga??? Pana si Pruna care a a fost folosit si ca fundas stanga a fost peste acest Copaci … un no name de altfel! Scuze, dar ca fotbalist asta este! Ce zici Pacurare??? Drept este sau nu???

      0
      0
  2. Fara nici un sut pe poarta clujenilor,cum naiba sa dai gol ????Muzicantul Enescu iar nu joaca nimic ci doar lateral paseaza,pricepi Popica !Jenant joaca UTA si cu asemenea joc doar prin anul 3000 vom promova in liga 1.Sa nu ne bata la scor de neprezentare clujenii,ca 2-0 e fara cuvinte…..ca mai e o repriza.Rusine,daca pricepeti jucatori care marsati doar ca nu sunteti platiti de 2 luni !!!!

    0
    0
  3. Dar era de asteptat ca U, Cluj sa fie superioara UTA.-ei ,prin valoarea lotului ,mai mult nu se poate deocamdata !!! Trebuiesc bani ca sa aduci jucatori buni la UTA. Clujul este sustinuta si uite ca au un lot foarte bun pt. promovare , la UTA. noastra ,mai dureaza , poate la anul odata cu inaugurarea noului stadion sa traga la promovare bineanteles sa se implice toti factorii de decizie din ARAD , pana si comentatorul meciului a spus ca, este pacat ca, UTA. cu o asa bogata traditie in fotbal ,cu galerie frumoasa sa nu fie prezenta in liga1a !? FORTA UTA. !!!

    0
    0
    1. Trebuiesc bani să aduci jucători buni – spui. Acei jucători sunt crescuţi pe undeva.De ce nu crestem şi noi jucători, F a c u l t ă ţ i ( hiccc) de sport avem în Arad. In care , anual cu sacile se cultivă şi se scot p r o f e s o r i i de sport ( cum ţăranul scoate cartofii de pe câmp ) cu specialitate fotbal. Ăştia la ce sînt buni ? La ce folosesc ?

      0
      0
  4. sau cei trimisi la alte echipe nu au avut loc ??? astia sunt a lui …a da uitasem ….duminica placuta

    0
    0
  5. Nu vorbesc/scriu despre meci & scor (acum, e 0-4…). Altceva, enervant si total aiurea- comentatorul meciului, pe Digi 1, a spus o prostie, pe care nu pot s-o accept, cum ca Ardealul este peste…Romania. Adica, cum sugera grabitul om de la microfon, ar fi vorba de doua entitati national-teritoriale total diferite!
    Condamnabil, rusinos! Ardealul (adica, Transilvania, in acceptul general al termenului, din care Aradul – parte a Crisanei – este o componenta) ESTE si VA FI in si din Romania. Punct si nimic mai mult!
    In rest, pentru eterna UTA – castigi, continua, pierzi, continua! La anul, te vedem in prima liga, pe noul stadion din iubitul nostru Arad!
    ITA, ITA, soarele si pita!

    0
    0
      1. Pe bune? Daca ar fi asa iar am fi nemultumiti ca merg mai multi bani la Cluj Napoca sau Alba Iulia. Motive de nemultumire se gasesc tot timpul.

        0
        0
  6. Diferența între echipe e la fel ca între cele două orașe, Aradul e oraș de o stea, Clujul de cinci stele! Clujul are două superstadioane, o sala de sport ultramoderna cu locuri mai multe decât viitorul stadion nou al nostru, echipe sportive la toate ramurile sportive, de la volei la rugby, de la handbal, baschet, și toate în prima ligă, echipa campioana a României, și liderul ligii întâi.. Aradul nu e în stare sa țină o echipa în liga a doua!

    0
    0
  7. 4-0 si cateva ratari monumentale a clujenilor,dar UTA nu a tras nici macar 1 sut pe poarta acestora si suntem considerati cu aceasta infrangere >campionii rusinii de pe teren propriu..Zi UTA si trage apa..<.,,dar oare de ce…?Penibililor,v-a vazut o tara intreaga ce neputinciosi sunteti !

    0
    0
    1. De bine de rău,, penibili ăștia cum le zici tu, au dus echipa pe locul opt, la salarii nu sunt pe locul 8, asa că au oferit mai mult decât au primit!

      0
      0
  8. Drept multumire ca Pimaria va plati si salariile incepand de luna viitoare , „misterul” Popa i-a motivat pe jucatori sa castige doar la +3 la Stanleybet!! Popa da-ti demisia , lasa UTA sa respire ,lasa clubul acesta in pace si nu-ti mai bate joc de noi! Aceasta „cantitate neglijabila’ doreste sa nu-ti mai vada fizicul si spiritul prin preajma echipei! Popa este primul vinovat , el a facut lotul, el face echipa , el da interviuri , el se pricepe la stadioane, la finante, la administratie doar ca pentru ce este angajat sa faca (sa antreneze si sa pregateasca UTA) nu mai poate sa o faca fiind depasit de evenimente. Domnule Popa in ziua de astazi ca sa fii antrenor bun nu mai este nevoie de ‘gargara” si „caterinca” dumitale , ai nevoie sa te informezi si sa pui in aplicatie noile metode nu cele din anii 80-90. Esti o rusine , un impostor care pacalesti si ne pacalesti cu prezenta pe banca . Iti multumim pentru ce ai facut vreodata pentru UTA si pleaca , mergi la afacerile dumitale sanatos!

    0
    0
    1. faraminciuni, mai bine dispari tu de tot ca esti un idiot fara pereche . Traiesti degeaba pe spatele nostru consumînd aerul ….ești o nulitate .

      0
      0
      1. Daca tot ii tii partea lui Popa i-al acasa la tine sa te antreneze si plateste-l tu din banii tai . Eu nu sunt de acord ca din banii publici, ai nostrii ,ai aradenilor sa-i platesc salariu unui golan batran care ma injura si ma jigneste de cativa ani! In plus nici nu are valoare sau mai bine spus , nu mai stie sa antreneze in fotbalul actual. Ai inteles Dascale!?

        0
        0
  9. 4-0 si cateva ratari monumentale a clujenilor,dar UTA nu a tras nici macar 1 sut pe poarta acestora si suntem considerati cu aceasta infrangere >campionii rusinii de pe teren propriu..Zi UTA si trage apa..<.,,dar oare de ce…?Penibililor,v-a vazut o tara intreaga ce neputinciosi sunteti !

    0
    0
  10. Dati-le banii la zi si daca in continuare sunt ciuca batailor nu stiu daca e normal ca din banii nostri sa platim contraperformanta. Primaria pana acum a dat niste bani care in parte s-au intors la Primarie. Cand se vor plati( daca) salariile din banii Primariei va fi cu totul altceva.1, 5 milioane euro sunt bani, nu gluma.

    0
    0
  11. Popa povestestene cum ne au facut din așezarea în teren mare antrenor ai ocazia sa pleci și să ne le si ca esti depășit

    0
    0
  12. Nu știu cine a jucat azi in roșu, contra Universității, dar sigur n-a fost UTA.
    Pot să ințeleg că băieții sunt supărați, că nu-s plătiți de atâta timp, dar nu pot să ințeleg de ce au ales să intre și să facă figurație…spune, frate, că nu vrei să joci până nu ești cu banii la zi și nu te condamnă nimeni, dar nu-ți bate joc de tricoul ăsta.
    Să vă fie rușine!

    0
    0
    1. Nu mai vorbiți fără sa gândiți, cum sa nu între în teren? Dacă boicotau meciul, nu doar ca îl pierdeau, dar erau și penalizați de FRF, și amendați sau acționați în judecată de cele trei televiziuni care au avut programată transmisia pt care au plătit!

      0
      0
      1. Ai ințeles greșit, nu vorbeam despre un boicot general.
        M-am referit strict la cei care au făcut figurație pe teren, dacă ai văzut meciul iți cam dai seama despre ce vorbesc…eh, ăștia ar fi fost inlocuiți cu alții care voiau să joace și aia era.
        Lămurit? :))

        0
        0
  13. D E M I S I A !!!
    Papagalule spalati bani publici toata sleahta si tineri angajatii neplatiti cu lunile !
    Spune cat ai incasat chirie pe terenul din subcetate de la primarie

    0
    0
  14. Trebuie sa spunem adevărul, clujenii au fost mai buni. Nu înțeleg cum juniori de16-17 ani au mai mult tupeu decât titularii la noi, Janos și Cubleșan fac două sprinturi și sunt gata.

    0
    0
    1. Juniorii de 16-17 ani? cred ca glumesti! Urmareste rezultatele celor de la U19 si U17 si o sa te mai gandesti. Cei de la U 18, ai lui Gaica, au valoare dar pe cine intereseaza?

      0
      0
  15. Popa e principalul vinovat, el vinde și meciuri cu Enescu, noi suntem prosti lui.
    Ne vinde la coltul strazi, el nu a iubit niciodată Uta.
    E depășit de toate, dar își da cu părerea De toate.

    0
    0
  16. U cluj chiar are echipa buna sa fim seriosi, sa fim realisti , noi avem lot foarte subtire si mult tineret pe banca. Felicitari peluzei noastre!!!

    0
    0
  17. Popa are banii la zi, ii minte pe jucători, vinde meciuri cu uni din ei, profita de primărie sa ia banii pe teren.
    Popa distruge acesta echipa și se autopropune la Sarcina și pe la Petrolul.
    Lui Sarcina a spus ca abia așteaptă sa scape de Uta.
    E posibil sa vorbească asa unul care îl plătim noi?
    Popa Demisia.

    0
    0
    1. Vinde meciuri, e o acuzatie extrem de grava. Probabil ca ai si dovezi. Balotestii au castigat si ei un meci, poate nu ai fost pe faza😂

      0
      0
  18. Vikk Dudu Vasi ,un prost împărțit în trei ….nu mai intra pe site daca nu-ti place de Popa. Tu crezi ca va pleca Popa din cauza unui papagal ca tine ? Poti sa pricepi sau esti in lapsus profund ,UTA nu avea jucători, cind a venit Popa, majoritatea jucatorilor le expirau contractele ,jucatoti buni nu aveau cum sa aduca ,nu exista bani …Popa s-a folosit de ce a găsit liber si fara pretenții …de aici rezultatele slabe ,fara salarii nimeni nu lucrează si totusi sint pe locul 8 cu unele rezultate surprinzator de bune. UTA nu are jucatori cu experiență …îți dau două pălmi să vezi cum faci …

    0
    0
    1. astea ce ne spui tu Dascalul sau intamplat in campionatul trecut…in vara a facut curatenie si a adus ce a vrut popa…nu el ne spunea ca a venit la UTA sa faca o echipa? repede ati uitat…adevarul e, ca umilinta continua…
      Aradul nu e pregatit de Liga 1.

      0
      0
    2. Dascal , tu nu vezi ca esti singurul idiot pe lume care nu vede ca este vina lui lui Popa ? Crezi ca daca noi ii cerem demisia lui Popa, ca de cea de „onoare” nu poate fi vorba pentru ca onoare Popa nu are si tu te pui contra nu vom reusi sa-l dam afara? O sa-l dam afara si pe Popa de la UTA si pe tine de pe aici milogule si sluga a lui Popa ce esti!

      0
      0
  19. Eu nu cred ca, baietii nu au vrut sa joace, atat au putut, doar se stia de la inceput valoarea incontestabila a jucatorilor de la U, Cluj fata de jucatorii UTA.-ei , asa ca, orice speculatii privind ca, nu au primit salariile etc, etc. sunt de prisos, nu este de vina niciun Ionut Popa , asta este lotul pe care il are la dispozitie ,poate sa fie si Guardiola s-au Murinio ca nu avea ce face !!! Este bine ca, UTA. totusi este pe o pozitie destul de buna la lotul pe care il are ,bine ca nu este si mai rau, poate se schimba ceva in pauza de iarna !!! Baietii au incercat dar atat au putut !!!

    0
    0
    1. Nu aberează, dacă s-ar face referendum pt a deveni Transilvania independentă fii sigur că majoritatea de aici ar vota da! Se vede și la aprecierea comentariului lui Alex

      0
      0
  20. Cine i-a apreciat acest comentariu de prost gust , nimeni citeste mai bine ,daca s-ar face referendum pe aceasta tema sigur nu o sa fie ca voi , de ce o dai pe politica acuma ca, a pierdut UTA., pai cine este de vina ca nu merg lucrurile la club, cumva Moldova, Oltenii, Dobrogenii s-au Muntenii , asa vrei tu si cu Alex !?

    0
    0
  21. Aradeni, ut-isti, terminati cu lamentarile! Azi, am pierdut. Clar, fara dubiu. Si, ce?! E fotbal, e un joc, nu e sfarsitul lumii! Asta e echipa, atata a putut azi. Daca si noi, suporterii, nu avem intelegere pentru un episod trist, atunci de la cine sa asteptam asa ceva? Echipa se sustine si la bine, dar si la rau. UTA isi va reveni repede din pasa asta proasta, inclusiv prin sustinerea noastra morala.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button