Arhivă articole

noiembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ionuț Popa, ca Toma Necredinciosul: „Până nu văd banii de la Primărie…Poate, totuși, s-au gândit că am fost și voi mai fi umilit”

Conducerea clubului UTA dă ca sigură decontarea salariilor jucătorilor și antrenorilor din bani publici începând cu luna octombrie, dar Ionuț Popa intră în pielea personajului biblic, Toma Necredinciosul. Antrenorul „roș-albilor”- parcă – se trezește dintr-un vis urât și-și va putea pune în practică ideile sale despre construcția unei echipe solide, de promovare la Arad. „Eu nu cred până nu văd banii de la Primărie. Dacă va fi, într-adevăr, așa mă bucur că vor să aibă grijă de noi. Poate, totuși, s-au gândit că eu chiar vreau să fac echipă la Arad și am fost umilit și voi mai fi umilit până ce vom pune lucrurile pe picioare. Trebuie să ne organizăm foarte bine, trebuie să avem doi impresari lângă noi care să ducă jucători și să garanteze pentru ei. Nu ca până acum când am fost implicați vreo zece inși ca să aducem jucători. Altfel, mergem din impediment în alt impediment. Vin jucători și pleacă jucători, nu îi nimerim și apoi trebuie să-i plătim. Personal știu vreo 15  jucători care pot fi duși. Săptămâna viitoare vorbesc concret cu un impresar și vedem. Poate aducem deja fundaș din Serbia, ca să începem construcția Dacă are 5000 lei într-o parte și tu îi mai dai 6000 de lei, sigur îți vine”, susține antrenorul „roș-albilor”.

Popa a mai relatat și o discuție avută cu „oficialii” Universității Cluj, după eșecul usturător de duminică. „După meci, un fost mare jucător de la U. Cluj (n.a. managerul Ioan Ovidiu Sabău) mi-a zis:<<Ionuț, te-am bătut la fotbal pentru că avem echipă mai bună, avem stadion mai bun și avem bani, la noi e lapte și miere. Dar, galerie aveți la fel de bună ca la noi, deci e 4-1 pentru ei. Au două milioane de euro buget. Era normal să pierdem, diferența de valoare este mare, s-au pregătit foarte bine. De exemplu, au luat juniorii cei mai buni de la Academia lui Hagi, e normal să fie la un alt nivel. Și noi trebuie să ne organizăm, altfel primim degeaba primim bani de salarii de la Primărie”, a adăugat „Mister”.

Primăria Arad, prin CMCA, a alocat clubului UTA 7.200.000 lei în acest an, bani din care de acum vor fi achitate și salariile jucătorilor și antrenorilor. Practic, gruparea amblemă a orașului se înscrie în procentul de 90% din divizionarele secunde fotbalistice ce își susțin activitatea în proporție mare din bani publici.

4
4

3 comentarii la articolul: “Ionuț Popa, ca Toma Necredinciosul: „Până nu văd banii de la Primărie…Poate, totuși, s-au gândit că am fost și voi mai fi umilit”

  1. 7.200.000 lei pe dracu. Gresiti in continuu sumele in materiale de nu se mai intelege nimic. Si scrieti ca oamenii normali, nu cu sute de milioane si miliarde de lei vechi. Deja avem RON de ani buni.

    5

    2
  2. Deci noi avem 1.5 milioane de euro pe an de la primarie? Ru stiam de vreo 850.000 de euro. La banii astia 1.5 milioane de euro daca nu promovezi trebuie sa fii batut.

    8

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.