Gloria LT Cermei

Cermeianul Vlad are experiența victoriei cu Hunedoara în tricoul UTA-ei: „Întâlnim o echipă cu jucători experimentați, dar vrem să ne îndepărtăm de ea în clasament”





După problemele survenite în urma înfrângerii cu Dumbrăvița, Cermeiul a început o serie extraordinară, cu victorii în deplasările de la Galda și Lugoj, dar și pe teren propriu cu Deva și Crișul Chișineu-Criș. „Sămădăii” speră să continue forma bună sâmbătă (ora 14) cu un succes acasă, în fața Hunedoarei.

Marcator în victoria de la Lugoj, Michel Vlad are încredere în coechipierii săi, care traversează o perioadă bună. „Va fi un meci greu, dar trebuie să câștigăm pentru a ne menține această serie bună și, în același timp, să ne îndepărtăm de cei de la Hunedoara în clasament. Ne propunem să obținem cât mai multe puncte din etapele rămase până la iarnă. Din câte am înțeles, Hunedoara e o echipă care își propune să termine cât mai sus, o echipă agresivă, cu jucători experimentați pentru Liga a III-a, iar ei sunt singurii care au reușit să învingă Lipova. După momentele mai slabe din unele etape, am început să ne omogenizăm și să ne concentrăm mai bine. Am tras de noi pentru a face o figură frumoasă în fiecare meci și pentru a ajunge în primele 5-6 echipe, pentru că altfel se vede situația de acolo. Suntem, în mare, jucători care au făcut parte din lotul UTA-ei în trecut și formăm un grup foarte unit. Încercăm să ne ajutăm unii pe alții pentru a ajunge pe podium până la finalul turului”, susține mijlocașul de 23 de ani.

În 2015, actualul jucător al cermeianilor înscria în poarta Hunedoarei pentru UTA într-un meci încheiat 6-0, în chiar ultima etapă de Liga 3-a, înainte de promovarea „roș-albilor” în eșalonul secund. Acum, Vlad își dorește să repete isprava: „Vreau să marchez meci de meci, să contribui la fiecare rezultat bun și cred că o pot face și de această dată. Poate chiar un gol decisiv cum am dat cu Reșița sau Ocna Mureș.”

Fostul utist a evoluat în sezonul trecut la Progresul Pecica, echipă preluată în această vară de Dan Stupar. „Cred că am făcut o decizie foarte inspirată în vară când am semnat cu Cermei, chiar dacă la Pecica s-a dus domnul Stupar, antrenor care m-a ajutat foarte mult în trecut și cu care am o relație foarte bună. Chiar vreau să îi și mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. Dar, în momentul de față, venirea la Cermei a fost cea mai bună alegere și sper să cresc în joc alături de colegii mei” , mai spune fotbalistul de bandă a lui Radu Anca, autor al unui gol și unui „assist” în Lugoj – Cermei 0-4.

Formații probabile:

Cermei: Gârlea – Polgar, Varga (Dolga), Nistor, Sabău – Tănase, Vezan – Mager, Vlad, Deta – Capătă.

Hunedoara: Cobliș – Bulardă, D. Creciunesc, Ionică, Doboș – Al. Dan, Herci – Bloj, Al. Marcu, Marinca – Tecsi.

Arbitri: Vasile Rodina – Zoltan Torok, Andra Tănăsuc (toți Cluj-Napoca)

Observatori: Dan Miholcea (Bocșa), Dorin Micşa (Timişoara)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button