UTA Arad

Deși e incert, Manea se deplasează la Bacău, Stahl – în lot după mai bine de o lună de zile





„Bătrâna Doamnă” a demarat „operațiunea” Bacău în jurul orelor amiezii la bordul unui autocar PITO ce va face drumul până în Moldova în două bucăți. În această seară, arădenii se vor caza la Brașov, mâine dimineață se vor antrena la Tărlungeni, după care sunt așteptați la Hotelul Dumbrava din orașul lui Bacovia.

După excluderea celor patru jucători din lot, între care doar trei apți (Pop, Vădrariu și Cubleșan), stafful tehnic al „roș-albilor” nu a avut prea multe opțiuni pentru lotul de 18, mai ales că El Hasni rămâne accidentat. A apelat la absolut toți seniorii valizi din lot, iar de la grupa de 2001 l-a luat și pe David Miculescu, care tocmai debutase în Liga 2-a și în mandatul lui Ionuț Popa.

În lot a mai apărut după mai bine de o lună de zile și Albert Stahl. Fotbalistul fusese schimbat în debutul reprizei secunde a partidei interne cu CS Balotești (scor 0-2) și de atunci a făcut tot felul de terapii pentru eliminarea problemelor musculare. Se antrenează de câteva zile și ar putea reveni pe teren, poate și pentru câteva minute, la Bacău.

„Normal că aștept foarte mult de la jucătorii care au rămas, trebuie să văd dacă pot să-și schimbe atitudinea. Diferența o face determinarea, căci nu avem jucători de execuție, de mare calitate, deci trebuie să avem o disciplină de joc și să alergăm foarte mult. Că schimbăm așezarea, că facem alt modul, este altceva, dar disciplina de fier și travaliul rămân esențiale”, a punctat Ionuț Popa.

Antrenorul principal al UTA-ei a optat pentru următorii fotbaliști pentru dificila deplasarea de la Bacău: Orlic, Bodea – Costin, Manea, Benga, R. Iuga, Copaci, Suslak, Dan, Janos, Stahl, Oprea, Coulibaly, Enescu, Petra, Miculescu, D. Popa, Rus.

8 comentarii

  1. Pe baieti ii asteapta un meci foarte greu la Bacau cu Aerostar, o echipa foarte solida si in revenire dupa instalarea noului antrenor fost la Dinamo , dinamovistul Florin Bratu.Sper ca, UTA., baietii sa joace cu mare determinare si ambitie acest meci si mare atentie la jucatorii vizati de Mister POPA si anume Petra , Oprea, Ianos si cred ca si Enescu ,eu sper ca acesti jucatori sa dea totul pe teren si bineanteles si ceilalti jucatori la fel. In continuare va urez mult succes la Bacau cu Aerostar si sa scoate-ti un rezultat bun, FORTA UTA. !!!

    0
    0
    1. Nelule,ai primit mingea promisa si „ampicilina”lichida?E cam expirata ea din 2010,dar oricum este recomandat sa nu se depaseasca dozajul….ha,ha,ha….

      0
      0
  2. La un parcurs modest lotul pare neschimbat. Dacă meciul e pe masura părții a doua a clasamentului,bătălia principala se da la nivel de ambiție și implicare. Încărcătura emoțională pt gazde , examen sever pt.oaspeti. La arădeni ,o parte căuta să șteargă impresii nedorite ,alții căuta să rămână în grațiile antrenorului . Cel puțin sperăm că altfel vor trata meciul. Oricine va veni la UTA antrenor e bine să găsească câțiva jucători în care sa se bazeze. Deocamdată au cuvântul jucătorii. Hai UTA !!

    0
    0
  3. Da GIRO, am primit inca un cadou foarte, foarte pretios , o minge foarte frumoasa si celelalte si pt. asta iti multumesc foarte , foarte mult pt. eforturile facute pt. a-mi face aceste cadouri care ma bucura foarte mult ,sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire in viata de zi cu zi, CU MULT, MULT, FOARTE MULT RESPECT , al tau amic NELU si din partea fratelui meu FLORIN, acelasi MULT, MULT RESPECT !!! FORTA UTA UTA UTA., si la BINE si la RAU !!!

    0
    0
  4. Cu mare drag,Nelule!Daca am promis ridicarea stachetei,sa-ti trimit si o minge, daca batem la ASU,am incercat sa ma tin de cuvant!Bine ca am reusit,dar totusi doar cu ajutorul intermediar al lui @lucian.Fara el nu am fi putut intra in legatura….Pase in 3 cu schimb de locuri!
    Ca sa fiu sincer,as fi dorit ca pe minge sa ai si semnaturile jucatorilor UTA-ei…ma ierti tu cumva acum,dar nu mi-as fi permis sa merg la ei si sa le cer autografe pe minge,dupa meciul cu U.Cluj…Nu era momentul potrivit…
    Ai grija cu „ampicilina”lichida bio!Provine din zona de bastina,de pe acolo,de pe langa Lucian.Culoarea si buchetul, o da butoiul din lemn de dud.Iti crapa smaltul de pe dinti!O mica stampla,inainte de masa,ca medicament sim atat….Sa va fie de bine.Si tie si fratelui tau Florin,suporteri incredibili de frumosi!Sa fiti sanatosi amandoi!
    Stima maxima si respect pentru voi!
    PS:Nelule….sa mai ridic stacheta inca odata?O fac!Acum cu alta miza,mai grea!Daca UTA va ajunge pana la vacanta de iarna pe loc 3,cum calculam impreuna cu @Random,ieri..promit sa-ti trimit si un tricou original UTA!!!Nu ma fac banii aceia,neaparat!
    Sa nu uiti ce am scris aici,acum!Eu ma tin de cuvant mereu cand promit ceva!
    Sa vedem ce vor face baietii nostri la Bacau,de acolo depind multe….si daca se vor achita salariile…
    Sa ne auzim cu bine,sper!HAI UTA!!!!

    0
    0
  5. Ar fi extraordinar ca UTA sa razbune ,,linsajul clujenilor,, sa castige la Bacau,dar mai mult de un egal nu cred ca putem scoate.Meciul nu e televizat si fluiersii pot fi chiar moldoveni naravasi…..Vai ce mi-ar placea ca U Cj sa piarda acasa punctele cucerite la AR cu Clinceniul,ca Motul sa aiba o zi neagra cum am avut noi cu UTA !Doamne ajuta !

    0
    0
  6. As dori si eu acest lucru ca, UTA. sa ajunga pe locul trei pana in vacanta de iarna dar in situatia actuala cum se prezinta lucrurile la UTA., este foarte ,foarte greu de atins acest obiectiv , dar daca la iarna lucrurile se vor stabiliza financiar si vor veni cativa jucatori foarte buni si cu gand de performanta , atunci mai exista o sansa de a reveni pe podium,daca nu ,la anul nu este nicio tragedie !!!! FORTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button