Crisul Chisineu-Criș

Abrudean: „Valoarea noastră și-a pus amprenta și am dus jocul cu bine până la final”





Crișul Chișineu Criș s-a impus cu 4-2 în fața lui CSM Lugoj după o partidă cu două reprize distincte. În prima parte, oaspeții au pus probleme destul de mari, deschizând chiar scorul. Dar, după pauză, elevii lui Adrian Abrudean au arătat adevărata diferență dintre cele două echipe.

Tehnicianul a recunoscut că adversarii de astăzi erau o echipă incomodă, dar valoarea jucătorilor săi a făcut diferența: „Chiar dacă adversarii noștri sunt pe penultimul loc, au jucat ca o echipă care n-are ce pierde. O echipă tânără, care se bate pentru orice minge. Am primit acel gol dintr-un șut care cred că putea fi scos, dar cel mai important este că am avut puterea să revenim și din punctul meu de vedere, cele trei puncte sunt meritate. Lugojul a avut rezultate destul de bune contra unor echipe cu pretenții. Mă așteptam la o replică puternică de la ei, pentru că în Liga a III-a orice meci este destul de echilibrat, echipele sunt bine organizate. Adversarii de astăzi nu m-au surprins, ne așteptam la un joc dificil, dar până la urmă valoarea noastră și-a pus amprenta și am dus jocul cu bine până la final. În prima repriză am avut o ușoară lipsă de concentrare în unele momente ale jocului. La pauză am avut niște discuții, iar rezultatul a fost că am ieșit mult mai motivați și ne-am făcut jocul ușor. Cel mai important e că ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a câștiga acest meci.” au fost cuvintele lui Abrudean la câteva minute după finalul meciului.

Programul până la finalul turului este unul dificil, cu deplasări la Hunedoara și Alba Iulia, dar „Știli” este încrezător în elevii săi, care au făcut până acum un campionat peste așteptări: „Pe noi ne interesează să avem continuitate acum în ultimele trei etape, putem să mai strângem puncte. Jocul de la Hunedoara va fi unul greu, dar îl vom pregăti cu mare atenție. Sper să îl recuperăm pe Alin Gligor, care a lipsit astăzi. De asemenea, sper ca în continuare să mergem pe acest trend ascendent, să terminăm acest campionat pe un loc onorabil. Băieții au muncit bine în această perioadă, iar la iarnă vom ști ce avem de făcut. Ne dorim să creștem din toate punctele de vedere, aici la Chișineu Criș este potențial, oamenii sunt lângă echipă și cred că putem face o treabă și mai bună în perioada următoare.” a încheiat antrenorul Crișului.

Victoria a readus echipa chișeuană pe podium, la două puncte în spatele Dumbrăviței și la șapte în urma liderului autoritar Șoimii Lipova.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button