UTA Arad

Galerie foto: Aerostar Bacău – UTA 1-0





Maa jos puteți vedea câteva instantanee de la partida Aerostar Bacău – UTA, scor 1-0.


galerie foto Aerostar Bacău – UTA


FOTO: Ionuț Brânzei









4 comentarii

  1. Se vede si din avion la ce fata smechereasca are Omut asta si dupa cum ranjeste la jucatorii aradeni,ce sa mai, nu a vrut muschii lui sa dea 11 m UTA.-ei,ce mama naibii, au fost trei clare pt. UTA.,asta nu e zdravan la cap ,a arbitrat tendentios asta este,si la faza premergatoare a golului marcat de bacaoani , mingea a iesit in aut la acea deposedare a lui Benga si arbitru a dat fault de unde prin centrarea in careul Uta-ei,s-a facut hent de unde a iesit golul moldovenilor,deci hentul asta la vazut da pe alea trei nu a vazut niciunul smecherul !!! Asta este ,mergem inainte !!!

    0
    0
  2. Nelule,ai si nu ai dreptate….Intr-adevar Omut nu este la primul meci la care ne face praf,fluiera invers si ne umple de cartonase, din pacate…dar trebuie sa nu ne mai tot agatam de una si alta….Cand te fura pe fata arbitri si le depui memorii de suspendare si recuzare,vin ceilalti si te omoara…O clica murdara,un sindicat subteran…o apa si un pamant!
    Dar!!!!!:::daca joci fotbal frumos,legat si domini clar un joc….nu te poate fura nimeni in lume,decat ca si pe vremurile comuniste!Doar Haidiner a facut asa!
    Sau poti sa-l acuzi pe Hategan,ca a omorat meciul Irlanda-Elvetia(la ce miza majora)?Hotul neprins,ramane negustor cinstit,referindu-ma nu la Hategan,ci la trepadusii acestia….
    Daca esti echipa cu blazon si pretentii…impui respect!Daca nu,te tavalaesc si batjocoresc altii…..
    Sincer?Astazi,dupa toate problemele din ultimul timp,chiar nu am aratat rau… de nepasare si la indolenta ma refer…Poate ca daca as avea ceva de contestat,ar fi nervozitatea mare..prea mare..Mult prea mare..si aici ar mai mult de lucrat!
    Nervozitatea mai temperata,ne-ar scuti de cartonase incasate a proasta,ca si la Bacau,dar nu numai….Lotul este asa cum este el,nu ne permitem gafe gratuite de acest gen..Cu ce ne ajuta ca Rus va fi acum suspendat si Benga,Couliballi,abonati la galbene?
    Criticii(cu orice pret,doar sa fie critica) lovesc,dar sincer,eu nu sunt suparat absolut deloc!Sper intr-un reviriment de atitudine in joc!
    PS:poate ca multi,ma veti injura acum,la ce scriu…Mi-a placut Enescu in primele etape,apoi,de la inger la demon,fara discutie,sters,anost…Dar dupa ce am primit golull,s-a luat cu mainile de cap(faptic)!Doar el!Nu cred,sincer ca nu vrea sa puna osul!Poate daca vor primi salariile la zi….s-ar schimba putin situatia de moral…
    Stim ce avem,stim contra ce fel de mori de vant,ne luptam….urmeaza meciuri grele,dar niciunul nu seamana intre ele…
    Bafta multa baieti!Hai UTA!

    0
    0
  3. GIRO, nu te supara dar pe arbitru nu trebuie sa il interesaze pe arbitru cum joaca pe teren ,fie prost fie bine, el trebuie sa aplice regulamentul si sa fie corect in deciziile pe care trebuie sa le ia !!! Deci UTA. ,cum a jucat pe teren,modest ,cert este ca, a fost furata ca la usa cortului de un arbitru smecher care la finalul partidei ,intrebat fiind de daca a fost hent in careu pt. UTA. in careul bacaoanilor ,el a recunoscut ca a fost hent dar nu a vrut sa dea !? Pai ce sa mai intelegem GIRO prin declaratia esta ,decat ca, UTA. este vanata in deplasari !? FORTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button