UTA AradzTOP ARTICOLE

„Internaționalii” Petre și Man, infuzie de moral și încredere pentru actualii utiști înainte de FC Argeș: „Sper să-și revină și să termine cât mai sus!”





Adrian Petre și Dennis Man au profitat de pauza primită de la echipele de club și s-au întors pentru câteva zile la Arad. După ce ieri au jucat în amicalul României U21 contra Belgiei, de la Cluj, cei doi foști utiști au asistat astăzi la antrenamentul echipei „roș-albe”. Dar nu înainte de a-și saluta foștii colegi și a face cunoștiință cu restul componenților lotului arădean.

Partida contra belgienilor, și ei calificați la turneul final, s-a încheiat 3-3, iar Adi Petre a vorbit puțin despre partidă și calificarea la EURO din Italia. „A fost un meci greu, cu o echipă bună a Belgiei, dar ne-am concentrat bine pe ceea ce aveam de făcut. Au fost mulți jucători noi, un sistem nou de joc, suntem bucuroși că am reușit să egalăm până la urmă, e important pentru moralul nostru să continuăm în această formă bună. Cred că pentru toată lumea această calificare e un pas mare în carieră, sunt foarte bucuros, la fel ca și colegii mei, suntem mândri de ceea ce am reușit și sperăm ca acesta să fie doar începutul. Orice adversari prindem, va fi foarte greu, dar depindem doar de noi și de modul în care ne vom prezenta la acest turneu final”, susține golgheterul de acum două stagiuni al UTA-ei.

Cel mai scump transfer din istoria „Bătrânei Doamne”, dar și al Ligii a 2-a la fotbal, a promovat în vară cu Esbjerg în prima ligă daneză, iar acum trupa „alb-albastră” se află pe locul 3, mult peste așteptările oricui. „La început a fost destul de dificil, pentru că echipele erau mult mai omogene decât de noi, dar, încetul cu încetul, am reușit să legăm victorii și suntem pe un loc foarte bun. Nu cred că se aștepta nimeni la începutul campionatului să fim atât de sus. Personal, sunt fericit și pentru că am devenit un jucător important al echipei. Atât eu, cât și echipa, suntem pe un drum foarte bun și sper să continuăm așa. Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare, dar, la cum ne prezentăm, putem termina și în primele 6, ceea ce ar însemna o calificare în play-off și risipirea oricăror emoții cu privire la retrogradare” au fost cuvintele lui Petre.

Cât despre întâlnirea cu actualul lot utist, aceasta a fost „intermediată” de secundul Cristi Păcurar, fost antrenor al celor doi la nivel de juniori și prezent, aseară, în Gruia la meciul cu Belgia. „Domnul Păcurar m-a chemat să vorbesc puțin cu băieții înainte de acest meci. Pe mulți dintre ei nu îi cunosc, am vorbit puțin cu ei, dar nu îmi pot da cu părerea despre atmosferă, pentru că este vestiarul lor, ei știu cel mai bine. La fel ca și anul trecut, am urmărit toate meciurile televizate ale echipei, nu sunt fericit cu ceea ce se întâmplă, dar sper să își revină din pasa asta proastă și să termine cât mai sus” a încheiat atacantul de 20 de ani.

Petre a părăsit-o pe UTA în vara anului 2017, iar în acest sezon de primă ligă daneză are 5 goluri în 16 partide. Man se află la FCSB din 2016 și are 4 reușite în 14 meciuri în prezenta ediție a Liga I. Regulamentul intern al celor de la FCSB nu le permite jucătorilor să dea declarații în afara conferințelor de presă sau în cadrul amenajat de televiziuni după confruntările din elită.

6 comentarii

  1. Bravo baietilor,pentru faptul ca nu uita de unde au plecat,cu toate ca presa centrala ii cam face praf pentru prestatiile aratate contra belgienilor..Ioanitoaia „dixit”,care ii cam demoleaza…
    Adevarul ca sunt 2 exemple de juniori aradeni,talentati,care au muncit enorm ca sa ajunga unde au ajuns,cel putin pana acum!
    Dar am si o mica adoagare…Mereu,personal, i-am criticat in ultimele 2 sezoane pe Stratila,dar mai ales pe Curtuius….dar trebuie sa recunoastem cu totii ca daca nu erau ei,servantii pentru Man si Petre….nu stiu sigur daca ar fi avut asigurata cota de plecare….
    Sa-i dam Cezarului,ce-i al Cezarului,totusi….cu toate criticile si eu sunt mereu corect si obiectiv!
    Acum cine mai sunt „aripi” pe atacanti sau in spatele lor?Vadrariu out,Cublesan out,Matei out!Oprea?Sa fim seriosi fata de el,o gluma trista fata de juniorii existenti,aradeni!Enescu spunea….”am venit pentru mine si pentru Ionut Popa”,declara si l-am apreciat pe atunci ca nu s-a batut cu pumnul in piept..OK!ENE,dar totusi,pentru UTA joci ceva?Pentru ca vesnicele pase in lateral sau inapoi,lasandu-l pe Coulibally mereu fara dublaj,fara variante ofensive,este ok?
    Nu vorbesc doar despre faptul ca Mister a avut incredere in tine,dar am avut cu totii!
    Nu este o critica,dar……trezirea….Varsta,experienta si prieteniile scad in fata neperformantei dovedite,”lasa-ma ca sa te las”..!
    Ene,nu este un secret pentru nimeni,ca Ionut Popa ar fi dorit constructia unui lot,in jurul tau…Una este acasa vorbita..si altele in targ…..
    Da,da… Ene….a trecut foarte mult timp si noi suntem foarte patimasi….Ultimii 2 adevarati mijlocasi polivalenti, cerebrali au fost Dan Manaila si apoi Bogdan Mara….si atat!
    Inteleg pe undeva si delasarea din cauza lipsei salariilor,sau nemotivarea….deci nimeni nu te condamna,in cele din urma,dar se numeste ATITUDINE!
    Doar atat!Hai UTA!Hai baieti!Ne vedem duminica!Sa faceti un joc frumos…1X2,ce va fi….Suntem alaturi de voi!Nu este Dracul atat de negru!!!

    0
    0
  2. Pe când un amical UTA – CERMEI? UTA sparing partner pentru Cermei, evident…. Popa, te ține????
    Bravo Anca Radu & Co.
    Felicitări domnule Bulza!
    Popa, Grădinaru, Drăgan , Meszar au ce învăța de la domniile voastre: fair play și respect față de jucători, în primul rând, apoi celelalte vin de la sine, cum ar fi un management eficient și dragoste pentru FOTBAL!

    0
    0
    1. @Giro de Cermei…asa o fi,cum spui…. matale….dar deocamdata,cu toata dragostea mea pentru Cermei(si oricare echipa aradeana,pentru ca tin cu fiecare),conducerea lor si la cum se prezinta….nu stiu ce ar fi facut fara ajutorul UTA-ei,sau fara jucatori reziliati cu UTA?
      Urmareste parcursul Cermeiului din ultimele 2 sezoane,cam cum au plecat mereu,ca si din pusca,apoi????Dubios….parca am mai vazut aceste filme…..
      Mereu am spus ca trebuie sa fie infratire,colaborare,nu orgolii….Nu ar avea sens…
      Atitudinea matale,nu este tocmai corecta si nu mai au rost alte discutii fara logica!
      V-a raspuns aici „Giro”,de Arad,originalul!:-))))))!
      Multa sanatate!

      0
      0
      1. Ooo… mersi de răspuns Giro! Văd că ai priceput mesajul meu…. măcar într.o oarecare măsură…. Poate Cermei nu era ce este fără aportul Utiștilor…. La fel Lipova, Crișul… De ce s.a ajuns aici? Pentru că cei care sunt acum pe statul de plată de la UTA, AU ALTE INTERESE ȘI NU FOTBALUL! Cu cei care au fost „alungați sau ignorați total se putea face la UTA în lot extrem de competitiv! Cred că îți este clar asta! În rest…. trăiască sportul rege!
        Și atât!

        0
        0
  3. Atit
    Cele mai multe goluri inscrise pentru UTA, intr-o editie de campionat
    49 Ludovic Bonyhadi 1947/48
    28 Adrian Petre 2016/17
    26 Ludovic Bonyhadi 1946/47

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button