UTA Arad

Popa: „Rezultatul nu reflectă realitatea din teren, am spus demult că suntem o echipă de locurile 10-15”





UTA împarte exact în două clasamentul Ligii a 2-a după runda cu numărul 17. După cel de-al treilea eșec consecutiv, „roș-albii” nu se mai uită deloc spre vârf, unde 7 echipe se bat cu șanse aproximativ egale pentru două locuri direct promovabile și cel de baraj.

La câte absențe a avut în primul „unsprezece”, Manea, Benga și Rus fiind mai mereu titulari până în prezent, „Bătrâna Doamnă” a luat în calcul și un rezultat negativ cu Argeșul. Totuși, după aspectul jocului, în special al celui din repriza secundă, remiza era posibilă. „Nu cred că rezultatul reflectă realitatea, cel puțin în repriza a doua noi am dominat mai mult. Din nou, am pierdut pe niște greșeli individuale, au fost trei-patru, dintre care două la goluri. Mi-a plăcut echipa după pauză, pentru că am avut o altă dinamică, am încercat să jucăm mai mult în față. Probabil că tinerețea îi îndeamnă pe majoritatea jucătorilor să facă pasul în spate, deși eu îi îndemn în permanență să joace în față. Dar, repet, au fost două greșeli mari în apărare, greșeli de care noi nu am beneficiat niciodată în acest campionat din partea adversarilor noștri. Acesta e un aspect negativ al nostru, că nu reușim să eliminăm greșelile individuale”, susține Ionuț Popa.

De la precedentul joc cu FC Argeș au trecut 5 luni în care nu s-a schimbat mare lucru pentru UTA. Din diverse motive, numărul juniorilor (8) cu care stafful tehnic al arădenilor a abordat confruntarea cu trupa lui Săndoi a rămas același, iar rezultatul a fost același: înfrângere la un gol diferență. „Se știe foarte bine situația, încercăm să jucăm cu copii până la sfârșitul anului, indiferent de ce rezultate vom avea. Vor fi, poate, doi-trei seniori cum am avut și astăzi, dar, dacă nu se schimbă situația, va fi foarte greu să jucăm doar cu copii. Îmi este greu să cred că seniorii, indiferent de valoarea lor, vor mai rămâne în aceste condiții (n. red. financiare, cu restanțe salariale de trei luni). Dacă va exista posibilitatea să aducem trei-jucători peste valoarea lotului, facem echipă, dacă nu, vom avea o viață foarte grea. La începutul campionatului am spus niște lucruri și ele se adeveresc și anume faptul că suntem o echipă de locurile 10-15. Mulți oameni din presă și din jurul clubului nu m-au crezut. Am spus că vom ajunge într-o situație în care cu greu ne vom salva de la retrogradare, pentru că Aradul are dificultăți mari în a ține o echipă în Liga a II-a. Și, de asemenea, am spus că în iarnă vom rămâne fără jucători. Cam toate aceste lucruri s-au adeverit”, a adăugat antrenorul Campioanei Provinciei.

UTA joacă din nou pe puncte peste 4 zile, la Ploiești, cu una dintre marile favorite la promovarea în Liga 1. „Este greu să ne recuperăm pentru deplasarea de joi, avem și un număr redus de jucători. Astăzi, pe lângă Miculescu, au făcut parte din lot Hrezdac și Isac, alți doi jucători de 17 ani. Miculescu chiar a jucat 90 de minute, dar a scăzut turația din minutul 60-65. El este obișnuit cu jocurile de la juniori, cu altă intensitate. Asta e, până la finalul anului vom continua pe această linie cu jucători tineri, iar dacă facem punct sau puncte este extraordinar. Dacă nu, vom avea probleme neaducând alți fotbaliști. Doar cu juniori este greu, după cum se poate vedea și la ACS Poli, care nu a mai luat un punct de nu știu câte etape”, a concluzionat Popa.









15 comentarii

  1. Nici acuma nu s-au deblocat banii de la Primarie pt.salariile jucatorilor !? Ma intreb, de ce oare la conferintele de presa inainte si dupa un meci de-al UTA.-ei, nu vin in fata microfoanelor sa dea explicatii despre situatia echipei in situatia actuala si despre viitorul ei, respectiv patronul MESZAR in frunte cu Codru Gradinaru si Claudiu Dragan, sa vina domne sa explice oamenilor ce se intampla, nu sa il puna mereu numai pe Ionut POPA sa dea interviuri !? Situatia este foarte incerta la cum declara antrenorul si ei nu zic nimic, tacere totala, ALO DOMNULE MESZAR VINO DOMNULE LA CONFERINTE SI EXPLICA SITUATIA IN CARE SE AFLA UTA CA , ASA ESTE NORMAL SA FACA UN PATRON DE CLUB !?

    0
    0
    1. meszar gradinaru dragan ar trebui sa vina in fata suporterilor arădenilor sunt banii publici sa-si declare salariile oamenii buni ăștia își bat joc de suporterii pt eii primează salariile sa le facă publice sa ajuns prea departe pina nu o sa fie prea târziu ăștia se fac că conduc

      0
      0
  2. D.le Popa, care cunoşti ştiinţele jocului explicăne şi nouă : jucătorul de la UTA după ce a marcat , de ce a încercat să trântească bara porţii la pământ ? Că era să se autoaccidenteze .

    0
    0
    1. apropo popa cu ce este mai bun David popa că și Alex pop eu cred că pop era cu o clasă peste David și cublesan peste Enescu care se face că joacă fotbal Ionuț Popa nu îl vezi

      0
      0
  3. Echipa la început mergea binișor cu echipele slabe . Pentru echipele grele Popa a sesizat că neputind aduce alții trebuie ridicat nivelul jocului prin implicare majoră la capitolul fizic . Aici dai de dracul cu multi. Ce sa mai facă Enescu ,Vadrariu,Pop și durduliul Cublesan ?? Mai cer bani sau macar drepturile. Și aici s-a rupt filmul !! Cu visteria la limita conducerea va trece, cu riscuri nu la varianta low-cost ,ci la cea de avarie la bord . Adică toți îmbrăca Vesta de salvare. Doamne ferește de ultimă variantă : ,,,scapă cine poate””” ! Speram sa nu ajungem acolo. !!

    0
    0
  4. Probabil din cauza emotiilor s-a lovit de bara ,putea sa se accidenteze serios !!! Oricum D.Popa a avut noroc cu carul ca, portarul advers a respins cum a respins,a fost totusi gol dar ce folos daca nu a folosit la nimic pt. ca se fac in continuare greseli mari in aparare de care profita la maxim adversarii !!! Domne inteleg, tineri, tineri dar cand ai mingea in careul de 16 m , nu mai freca mingea aia de-o ia naiba, cui sa i-o dai sa scapi de ea, dai pe poarta sanatos daca vrei sa inscrii, au fos multe momente in careul pitestenilor cand in loc sa traga la poarta din pozitii bune de la 10-15 m , se dadea pase aiurea pana cand adversarii se regrupau si se pierdea mingea si chiar si suturile alea cate au fost, au fost trase haotic de la distante mici de poarta adversa,pai cum sa castigi asa cu asemenea executii !? Pai ce facem, mrgem cu mingea pana in poarta , pai nu sunteti Barcelona ce naiba !!!

    0
    0
  5. Eu zic totusi ca, Cublesean, Vadrariu si Pop trebuia tinuti in lot pana la pauza de iarna, vorbit cu ei si poate intelegeau si cred ca, cu ei pe teren , UTA. nu se pierdea meciul cu Argesul !? Normal ca, acuma este destul de greu pt. UTA. de a mai obtine puncte in cele patru meciuri ramase pana la pauza de iarna !? CONDUCEREA ? CUM SE REZOLVA ACUM SITUATIA ASTA DE CRIZA ?

    0
    0
  6. Popa stie ca pana la ultimil joc nu mai facem puncte,…o sa vedeti, din pacate.
    Oricum , fata de meciul cu U Cluj, acuma baietii au incercat, adica si-au dorit, icu toate ca Argesul nu mi se pare echipa mai slaba ca U Cluj.Dar,pacat ca, infrangerile se aduna si nu e bine pentru echipa,iar popica decat sa-i tot planga de mila pe ACS, mai bine ar merge inapoi la ei.In iarna sper sa-si asume si el rezultatele foarte slabe si sa plece.

    0
    0
    1. Nu avem jucatori competitivi, dar avem antrenor…dar ,,specialistii” in fotbal doresc sa plece si antrenorul… Sancta simplicitas!

      0
      0
  7. Se fac antrenamente la UTA? Portarii arata acum…. veniti din vacanta, Bodea cand era proaspat venit de la Cermei apara foarte bine, inseamna ca acolo se fac antrenamente si aici nu…….. dezastru………

    0
    0
  8. Chiar ar fi grav ,daca s-ar pierde toate punctele cu meciurile ramase 4 la numar !? Sa speram ca nu se va intampla asa ceva !!!

    0
    0
  9. ,,Rezultatul nu reflecta realitatea din teren”. Mai nou se dau puncte si pe ocazii, probabil. Dar nici la capitolul asta nu am dominat , o bara si o minge scoasa de pe linia portii. Insa si argesenii au mai avut ocazii. Ultimele 3 meciuri, 0 puncte, golaveraj 1-7. Asta e realitatea!

    0
    0
  10. Dezinteres total cum este la echipa mare asa este peste tot. Sunt pusi sa semneze contracte dar bani nu primesc deloc.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button