Stranieri aradeni

Hațegan – în lacrimi pentru decesul mamei sale la finalul partidei Germania – Olanda, van Dijk l-a strâns în brațe pe arbitrul arădean





Brigada românească a lui Ovidiu Haţegan s-a descurcat fără mari probleme în partida Germania – Olanda, scor 2-2, în ciuda durităţilor nejustificate din partea secundă. Partida a avut parte şi de un moment emoţionant furnizat de centralul Ovidiu Haţegan, a cărui mamă a decedat luni.

Arădeanul Ovidiu Haţegan este unul dintre cei mai buni arbitri români ai momentului, iar centralul şi-a demonstrat profesionalismul în partida dintre Germania şi Olanda, deşi suferise o pierdere grea.

Românul a aflat luni, 19 noiembrie 2018, că mama sa a decedat, iar primul care l-a consolat a fost fotbalistul Olandei şi a lui Liverpool, Virgil van Dijk.

Haţegan aflase despre vestea tragică la pauza meciului: „Acest om era distrus, avea lacrimi în ochi, din cauza faptului că mama lui a murit recent. Mi-am dorit să-l încurajez, i-am transmis forţă şi i-am spus că a fluierat bine. Este un lucru mic, dar sper ca aceste lucruri să vă ajute şi să treceţi peste asta”, a declarat fotbalistul batav, de altfel era satisfăcut  pentru că marcase în ultimul minut golul egalării, iar Olanda era în Final Four, printre cele mai bune patru echipe ale Ligii Națiunilor.

Gestul fundașului batav a impresionat lumea întreagă, fiind apreciat și de ziariști, și de fani, pe rețelele de socializare.

Mama lui Ovidiu Hațegan a decedat, ieri, după o perioadă de suferință. Arbitrul în vârstă de 38 de ani a aflat teribila veste la pauză, după cum stabilise cu familia.

Dumnezeu să o odihnească!

UPDATE! Mesajele de condoleanțe au început să curgă pe adresa celui mai cotat arbitru român și a familiei sale.

„Aș vrea să transmit din partea clubului UTA, dar și din partea mea, personal, familiei Hațegan condoleanțe. Suntem alături de ei, de tatăl și fiul Hațegan în durerea mare pricinuită de decesul doamnei Hațegan” – Ionuț Popa, antrenor AFC UTA Arad

Comisia Județeană a Arbitrilor Arad este alături de colegul nostru, Ovidiu Hațegan, în clipele foarte grele prilejuite de trecerea în lumea celor drepți a mamei sale, Paulina Hațegan. Ovidiu, suntem lângă tine și îți dorim să ai puterea pe care ai dovedit-o de atâtea ori și cu alte prilejuri , să treci cu liniște de acest eveniment nedorit. Dumnezeu să o odihnească în pace!









5 comentarii

  1. Fi tare Ovidiu. Viata merge inainte. Prietenii sunt alaturi de tine(si cei cunoscuti si cei necunoscuti)
    Condoleante familiei indoliate. Dumnezeu sa o odihneasca in pace iar voua sa va dea puterea sa treceti peste acest eveniment tragic.

    0
    0
  2. Condoleante Ovidiu si intregii familii. Doar cei care au trecut prin nenorocirea pierderii mamei, stiu ce a fost si ce este in sufletul tau

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button