UTA Arad

Utiștii, încă nedumeriți de programările la Liga 2-a după ce au fost trimiși la Ploiești joi: „În Liga 1 televiziunile fac ce vor, dar măcar se dau bani serioși”





Deși Petrolul a retrogradat în anul 2016 din elită, pe noul stadion „Ilie Oană” s-au disputat multe meciuri tari în ultimii doi ani. Arena a fost o opțiune atractivă atât pentru unele cluburi din Liga I care aveau probleme cu propriile arene, cât și pentru echipele naționale de seniori sau tineret.

Ionuț Popa se întoarce din postura adversarului pe arena ploieșteană, după ce a fost pe bancă la câteva meciuri în mandatul de la ACS Poli: „Am jucat de mai multe ori cu Timișoara pe „Ilie Oană”, contra lui Sepsi, Voluntari sau Juventus București în prima ligă. E un stadion frumos, cochet, cu gazon bun de iarbă”.

Progamarea jocului joi, la ora 19,30, a fost contestată de suporterii utiști, la partida contra lui FC Argeș auzindu-se scandări împotriva Federației și televiziunilor. Totuși, tehnicianul arădenilor e convins că ploieștenii vor fi în număr mare la stadion: „Nu știu care e regulamentul privind programările în Liga 2-a. În Liga 1 televiziunile fac ce vor, dar măcar se dau bani serioși. Aici, în schimb…Altfel, eu totuși cred că galeria lor va veni în număr mare la meci”. 25 de mii de euro e suma pe care în acest an o divizionară secundă o încasează în cuantumul cedării drepturilor TV în sezonul în curs.

Când schimbarea lui Leo Grozavu de pe banca „petroliștilor” era iminentă s-a zvonit că „Mister” a fost curtat de echipa „galben-albastră”. „Am auzit și eu de interesul Petrolului pentru mine, dar încă nu a existat nimic concret. Și dacă i-am învinge și ar veni oferta, am spus un lucru și în general mă țin de cuvânt”, a mai punctat Ionuț Popa, care a spus în diferite rânduri că va rămâne la UTA, indiferent de ofertele venite pe adresa sa.

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a mai disputat într-o zi de joi o partidă ce în mod normal trebuia să se joace în weekend. Se întâmpla în cadrul etapei a 8-a a Ligii a II-a, în deplasarea de la Ghermănești, cu FC Snagov.

În altă ordine de idei, Petrolul a anunțat pe site-ul oficial prețurile pentru meciul de joi:

– Peluze – 8 lei;

– Tribuna II – 12 lei;

– Tribuna I – 20 lei;

– Tribuna 0 – 25 lei

Biletele sunt disponibile şi on-line, accesând siteul Entertix (www.entertix.ro).









4 comentarii

  1. Pe bani putini televiziunile și-au asigurat și grila și audienta. Banii multi au fost acordați. preferențial div.A Nu că nu ar fi meritat dar sumele sunt disproporționate rău. Au prins mișcarea că lumea cea mai multă e la B ,ba chiar grupări cu tradiție și dorința de a se vedea pe sticla Daca le forțai mana mergeau la meciurile cu miza. de la C!! Există soluția unei sume solidare de la A. FRF nu a vrut sa supere Liga și aia sa nu supere proprii votanți Discriminarea nu poate continua. Vin la B și Rapid. și Oțelul și interesul va cobori la div. a doua.

    0
    0
    1. Cei din liga 1 nu cedeaza nici un cent in frunte cu ciobanul sef, mai ales ca acesta spera sa mai promoveze macar un catun de langa capitala .Si uite asa se face o noua cooperativa. Vechea cooperativa a disparut,capii ei unul a murit ,altul abia a scapat de parnaie.Asa ca este nevoie de una noua 🙂

      0
      0
  2. Nu stim sigur inca,faptul ca din euforia si poate ca exemplul Juventus Colentina,cu penalul Chivorchian la timona,care au refuzat televizarile,a fost prost inteleasa de catre UTA,care a incercat la fel,dar nu a iesit!
    Nu este o critica,doar un requiem,dar cand joci la Siria,te declari detasat promovat cu 10 puncte avans fata de locul 2 inainte sa inceapa „balul” si vinzi blana ursului din padure,poate ca este pedeapsa lui DIGI…In tot raul este un bine….macar vedem meciurile din deplasare si pe Motorul sa fim cati mai multi prezenti!
    Hai baieti!Hai UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button