UTA Arad

Cadouri cu însemnele UTA-ei pentru toți spectatorii partidei cu Daco-Getica, primul fluier să dă după „Deșteaptă-te, române!”





Odată cu primul meci al turului, echipa fanion a Aradului își ia rămas bun de proprii susținători până în anul 2019. Dacă în sarcina elevilor lui Ionuț Popa și Cristi Păcurar cad…cele trei puncte în fața celor de la Daco-Getica București, conducerea UTA-ei pregătește și alte mici surprize. ”Conducerea clubului îi așteaptă pe suporterii utiști în număr cât mai mare la meciul de sâmbătă, de la ora 11, cu Daco-Getica. Dorim să marcăm ultima întâlnire a anului, așa că avem mici cadouri pregătite pentru toți spectatorii care vin la joc, cadouri ce poartă însemnele UTA-ei, de care credem că vă veți bucura cu toții!”, e anunțul postat pe site-ul oficial al celei mai titrate grupări din Provincie.

Și pentru partida e programată de Ziua Națională, în an Centenar, va trebui respectată și decizia Comitetului de Urgență al FRF. ”Pe 1 Decembrie, România sărbătorește 100 de ani de la Marea Unire, proclamată în 1918, la Alba Iulia. Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, pentru a marca momentul istoric, Comitetul de Urgență al FRF din data de 29 noiembrie 2019 a hotârât ca în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, la toate meciurile de fotbal din cadrul competițiilor organizate de Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal, înaintea fluierului de start să fie intonat imnul de stat al României, „Deșteaptă-te, române!” – e informarea de pe site-ul Federației României de Fotbal.

Echipa oaspete se va afla în mediul său, atâta timp cât imnul e intonat înaintea fiecărei partide de pe terenul din Colentina, la fel petrecându-se și pe „Cluj Arena”, la partidele lui U.

8 comentarii

  1. Multumim pentru cadouri!LA MULTI ANI,ANDREI Enescu!!!Sa ne arati ce ne-ai promis…te-as cita aunci cand ai venit:”am venit pentru mine si pentru Mister Popa”!
    Sa nu uiti!
    LA MULTI ANI ANDREI!Pune osul!Daca iubesti UTA,te vom iubim si noi!

    0
    0
    1. La mulți ani Enescu, dar nu la UTA! Veți vedea la meciul cu miticii cât de bine va juca echipa fără el!

      0
      0
      1. La meciul cu mioveni a fost omul ce a tinut mijllocul , cel mai bun meci al lui de pana acum….sper sa nu i se simta lipsa…

        0
        0
  2. Cu festivități și cadouri să nu uităm să dăm vreo 4 goluri acestei Getica , care ne-a deschis in tur seria nereușitelor. Asta ca o promisiune ,că la meciurile de acasă, spre nemulțumirea pariorilor se va juca 1 solist. Două goluri Rus ,unul Coulibaly și unul Costin, dacă se poate prin. ,,, rabona „” !!!
    Hai UTA. !!

    0
    0
  3. Eu am si primit deja cadouri cu indemnele UTA.-ei si sunt foarte, foarte bucuros de aceste cadouri tinute in casa la loc de cinste si pe aceasta cale tin inca odata sa ii foarte multumesc lui GIRO si sa ii dea Dumnezeu sanatate si fericire pt. aceste cadouri foarte dragi mie !!! Domnule Ionescu Gavrila va inteleg razbunarea fata de Getica dar sa nu ne imbatam cu apa rece cu 3-4 goluri , eu zic ca 1-0 este foate bun daca nu si egalul este bun ,oricum este un meci foarte, foarte greu, vom vedea ce se va intampla, HAI BAIETII pe ei pe mama lor, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA Arad !!!

    0
    0
    1. Cu mare drag,Nelule,oridecate ori pot si am ocazia…Lui Mos Craciun i-ai scris???Nu?Pai atunci pune mana pe pix….Cine stie???Poate,poate….mai vine ceva completare….:-))…
      Stii care este unica problema?UTA nu are un magazin propriu cu articole proprii in vanzare,de imaginistica,undeva in oras si din cate stiu,nici la sediul clubului.Este doar o cabana in incinta Arenei Motorul,deschisa doar la meciurile de acasa,pe durata lor.
      Eu nu propun,nefiind de competenta mea,dar ar fi bine ca UTA sa aiba un spatiu pentru asa ceva,oriunde in oras,posibil(de ce nu,la Mall Atrium,cum se auzea in trecut ca s-ar fi dorit).
      Sunt constient ca vanzarile ar trebui sa acopere chiria respectiva si cel putin un salariu,dar asa ar putea multi sa cumpere suveniruri UTA,care poate ca nu sunt aradeni,sau nu frecventeaza meciuri….Zic si eu….,sau poate ca un site de vanzari „on-line”???
      Nelule,te asigur ca au produse foarte multe si diverse,incepand de la brelocuri,magneti,insigne,tricouri,echipamente,carti,umbrele,mingi,fulare de multe feluri,cani,fanioane mici si mari,etc,etc….
      Poate citeste Dorin Stana si conducerea,ceea ce am scris acum si le-am dat o idee cumva….Eu,Nelule,doar ce vad la meciuri….suporterii cumpara aceste suveniruri….si ca exemplu sa-ti dau,asa cum v-am trimis tie si lui Florin(fratele tau),de cate ori trebuie sa fac un cadou,pentru o onomastica,in mediul meu,rezolv problema usor!Cumpar ceva si gata rezolvat cadoul….
      Multa sanatate tie si lui Florin pe aceasta cale!Daca UTA ar avea doar suporteri ca si voi doi si ca si Nicu din Campina,la mult asteptatul nou stadion,ar fi capacitatea de locuri ocupata doar din abonamente!
      HAI UTA!!!!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button