UTA AradzTOP ARTICOLE

Live-text, Liga II-a: UTA – Daco-Getica București 1-1, final





UTA intră pe teren de Ziua Națională a României în cadrul etapei a 20-a a Ligii a II-a la fotbal, prima a returului ediției de campionat 2018-2019. Adversarul arădenilor este Daco-Getica, formație clasată pe locul 12, la 4 puncte în spatele „roș-albilor”. Strămoșii bucureștenilor, Juventus, au bătut-o cu 2-0 pe UTA de 1 Decembrie în anul 1946, actualii componenți ai Campioanei Provinciei încercând să echilibreze duelurile de Ziua Națională.

Formații oficiale:

UTA: Orlic – R. Iuga, El Hasni, Benga, Copaci – Coulibaly, Oprea – Costin, Matei, Stahl – Rus. Rezerve: Bodea – Suslak, Dan, A. Iuga, Hrezdac, Popa, Isac. Antrenor: Ionuţ Popa.

Daco-Getica: Dr. Balauru – Dima, Cotigă, Motroc, Georgescu – Acolatse, Carabela – Teuț, Călințaru, Buștea – E. Nica. Rezerve: Gavrilaş – Iordănescu, Stănescu, Grigore, Neacşu, Ilie, Fildeș. Antrenor: Marius Baciu.

Arbitri: Cristian Codrea – Radu Despa, Cristian Lucaci (toți din Baia Mare). Rezervă: George Roman (Grădinari – Timiș)

Observatori FRF: Ioan Mureșan (Timișoara) și Cristian Petrean (Hunedoara)

Foarte puțini spectatori s-au încumetat să vină pe ˝Motorul˝în această zi geroasă, dar mai mulți decât miercuri în etapa intermediară..

S-a intonat imnul național.

Min.1 A început partida, UTA joacă în echipament complet roșu iar Daco-Getica în echipament complet galben.

Min.5 Bustea a încercat o centrare în fața porții dar Orlic a reținut balonul în doi timpi.

Min.15 Stahl a intrat în careu pe stânga și a încercat să centreze pe dreapta la Rus dar intervin fundașii și îndepărtează pericolul.

Min.17 Bustea a profitat de o pasă greșită a fundașilor arădeni și a șutat din marginea careului mare, pe lângă poartă.

Min.18 Pe contraatac, Costin, talonat de un fundaș, a șutat din careu dar Balauru a respins în corner, fără urmări.

Min.20 Corner de pe stânga pentru oaspeți, acordat de Costin. Se încearcă o centrare înc areu dar orlic reține balonul.

Min.22 Fază prelungită de atac a utiștilor, Stahl a încercat să intre în careu cu un dribling pe dreapta, dar un fundaș a degajat balonul.

Min.23 Stahl a pătruns în careu pe stânga și a șutat la colțul scurt, în plasa laterală.

Min.26 Nica a șutat de pe stânga, din unghi închis și Orlic acordă corner, fără urmări.

Min.29 Buștea a șutat destul de slab de pe stânga și Orlic reține fără probleme.

Min.30 Matei a șutat prin surprindere de la 18 metri, puțin pe lângă poarta lui Balauru.

Min.31 Gol Daco-Getica!  Oprea a respins cu capul, Stahl a pasat greșit în centru, la 20 de metri, iar Călințaru a marcat cu un șut plasat la colțul scurt.

Min.35 Stahl a fost faultat la 23 de metri de poartă, poziție centrală.

Min.36 Rus a executat lovitura liberă de la 23 de metri, peste zid dar și peste poartă.

Min.39 Copaci a recuperat o minge la mijlocul terenului, Coulibaly l-a deschis pe Costin în careu, acesta șutează dar Balauru a respins în corner, fără urmări.

Min.43 Stahl a obținut un corner pe stânga. Coulibaly a trimis la colțul scurt dar Cotigă a respins.

Min.45 Pauză pe ˝Motorul˝, UTA este condusă cu 1-0.

Min.46 A început repriza a doua, fără schimbări în cele două garnituri.

Min.47 GOL UTA!  Costin se strecoară în careu printre fundași în careul mic și reia cu stângul la colțul scurt pasa lui Stahl  : 1-1

Min.54 Coulibaly a șutat spre vinclu din marginea careului mare, Balauru a prins cu siguranță.

Min.55 Prima schimbare la oaspeți, Fildeș a intrat și a ieșit Nica.

Min.57 Stahl a primit o pasă lungă înca reu de la Coulibaly, sare la cap dar Balauru a respins.

Min.62 Coulibaly l-a deschis pe Rus care a șutat din unghi, de pe dreapta, Balauru a reținut balonul.

Min.66 Faza identică, doar că distanța a fost mai mare, Coulibaly l-a deschis pe Rus care a șutat din unghi, de pe dreapta, Balauru a reținut balonul.

Min.67 Prima schimbare la UTA, D. Dan intră în locul lui R. Iuga.

Min.68 Faza frumoasă pentru UTA, Oprea a recuperat o minge care a circulat pe traseul Costin, Rus și din poziție ideală, singur cu Balauru, Oprea a șutat telefonat, în brațele portarului.

Min.70 A doua schimbare la UTA, Isac a intrat în locul lui Matei.

Min.73 Stahl a șutat frumos de pe stânga, spre colțul lung, dar Balauru a respins cu o paradă.

Min.74 Rus a reluat spre poartă și Balauru a acordat corner, din care Coulibaly a reluat cu capul pe lângă poartă.

Min.75 Carabela acordă corner, fără urmări însă.

Min. 77: Schimbări în cele două echipe, la gazde intră D. Popa în locul lui Stahl, iar la oaspeți, R. Stănescu în locul lui Teuț

Min. 85: Călințaru reia slab cu capul centrarea de pe dreapta a lui Dima

Min. 87: Carabela e avertizat

Min. 88: Schimbare la Daco-Getica: Intră Neacșu în locul lui Carabela

Min. 89: Copaci e și el avertizat

Min. 90: Ocazie mare pentru oaspeți: Neacșu a centrat de pe dreapta, Georgescu reia din 10 metri, ușor lateral stânga, în bara transversală

Min. 90+3: Fluier final la Arad, UTA nu poate să treacă de Daco-Getica la ultimul meci al anului pe teren propriu, deși a făcut o a doua repriză mult mai bună decât prima.









38 comentarii

  1. Cea mai iubita echipa din Romania este UTA
    UTA este viata mea💖💖
    Sa le dam 3 goluri
    FORZZA UTA ARAD!!!!!
    Pentru noi doar UTA conteaza
    La multi ani Romania 🇹🇩

    0
    0
    1. uta nu mai e cea mai iubita echipa nici in arad, se vede la prezenta in tribune…daca juca fcsb cu voluntari pe motoru, stadionul era plin!

      0
      0
  2. HAI BAIETII , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Asa este GABY, UTA. este o echipa foarte iubita in tara !!!

    0
    0
  3. Stahl, centreaza in fata portii daca vazi ca ai intrat in unghi si nu ai nicio sansa sa finalizezi !!! Fiti mai atenti in fata portii !!!

    0
    0
  4. Stahl, de ce tot te incapatanezi sa treci prin dribling pe partea stanga cand fundasii adversi s-au prins de fentele tale, chiar nu pricepi, ridica capul sus si centreaza in fata portii asa cum ti-a cerut Cipri Rus !!! Fiti mai directi pe poarta si atentie la omul demarcat in careu ,nu mai zic in aparare,mai multa atentie la pase !!! Macar un meci egal sa fie astazi, HAI PE EI CA SE POATE !!!

    0
    0
  5. Ma Nelule Stahl viseaza la Dortmund si nu-ti aude indicatile pretioase ce le scrii..el a gresit la golul vizigotilor..E 1-1 acum,noroc cu Costin !Oare acest Baciu nu vrea detronarea lui Ionut Popa(trag tare vizigotii) ca sa-si puna antrenor la UTA pe nasu sau Roly…..?Atentie Popica ca unu-s dusmani si noi nu avem echipa sa-i capacim……!Hai UTA !

    0
    0
  6. Cam 11m, Stahl a dat cu capul spre poarta si Balaurul a iesit inoportun din poarta ciocninduse cu Sthal !!!

    0
    0
  7. Mister Popa,l-a bagat pe Dan pt. ca, Iuga este prea lent in aparare. Cipri ,de ce nu ai tras tu la poarta, mai faceai doi trei pasi inainte si trageai,i-ai dat lui Oprea si sut foarte anemic la varsta lui !? Eu unul zic ca, la cum se joaca ,sunt multumit si cu un egal ,sa nu fie mai rau !!!

    0
    0
  8. Dl nelu zici ca tu esti antrenor , acum pe bune cu tot respectul dar chiar la fiecare faza ne scrieti cum ar trebui sa faca jucători , vedem si noi meciul

    0
    0
    1. Asa este @Tamsa Marius….Nelu este prietenul meu,dar eram prea conectat la meci ca sa urmaresc concomitent si sportarad…Nu ii iau deloc apararea,dar asa este el,nu ai ce sa-i faci!
      Sa-ti inchipui doar ca Nelu si Florin(fratele sau geaman) tin cu UTA,mostenire de la tatal lor(RIP),care facuse armata la Lipova,intr-o perioada fructuoasa a UTA-ei si isi folosea invoirile ca sa vina la Arad,la meciurile echipei pe care o iubim…”Ce naste din pisica,soareci mananca”..cred ca valabil pentru multi dintre noi,care nu mai suntem in anii tineretii…
      Inca ceva,ca sa va dati seama ca acesti doi frati,pensionari,traiesc(metaforic) din fotbal…
      sunt prezenti la aproape toate antrenamentele Chindiei,indiferent de vreme!!!
      Cati suporteri aradeni mai frecventeaza antrenamentele UTA-ei,acum,macar ca nu cred ca ar fi interzis?!?!
      In anii „90,pe stadionul UTA-ei,erau si cate 1000,prezenti la antrenamente si nu exagerez…Tribuna 1-i era plina!
      Astazi,din pacate,nici la meciuri nu se prea aduna spectatori suficienti…Trist,dar absolut real!
      Imi doresc sa mai fie timpurile acelea….

      0
      0
  9. Mariuse, ai dreptate, dar asa traiesc eu meciul, bine nu o sa mai scriu in timpul meciului ,daca te-am deranjat, scuzama !!!

    0
    0
  10. Nu nelu nu m ai deranjat doamne fereste doar ziceam ca prea la fiecare faza spui dar nu e stres esti pătimaș si tu si asa mai te descarci dacă ai avea poate un prieten lângă tine ai vb cu el

    0
    0
  11. Indiferent de evaluările făcute asupra:echipei, conducerii administrative a echipei sau a Aradului,antrenorilor, fanii vor fi exigenți permanent. Lor le rămâne speranța!Celorlanți le rămâne analiza și decizia !Vom vedea cu Farul ce s-a analizat și decis ? S-au nu !

    0
    0
  12. trebuie odata luat taurul de coarne..nu inteleg cum la medias, sfantu gheorghe, botosani sau calarasi se poate , si la arad nu…degeaba puneti bannere cat casa ,,campioana provinciei” cand noi jucam tot la matineu! haide falca si cei care conduceti orasul, faceti stadionul odata, aduceti jucatori potenti, nu gloabe imprumutate, uite medias care e in insolventa ce echipa si-a facut, sepsi care are mai putin locuitori ca micalaca, isi permite sa aduca jucatori buni, iar noi jucam cu oprea imprumut care nu stie sa dea o pasa buna de 15 metri..daca tot ziceti ca dati 1milion jumate la uta si acum puteti plati si salarii, aduceti fotbalisti competitivi, de la care sa aiba ce invata tinerii care vin din propria pepiniera..apropo, Isac imi place, pune osul nu e fricos, ca timisoreanul oprea..bravo copile

    0
    0
    1. Mediasul a fost sustinuta de Transgaz…. Una dintre cele mai tari firme din Romania!!! Sepsi e finantata pe adcuns din Ungaria!!!

      0
      0
      1. nu este pe ascuns , este la vedere si stiu foarte nine ce vor..cei de la Sepsi ,cam asta-i diferenta….noi tot le decojim oua la falca si la popa…

        0
        0
  13. Am ajuns la -2 cu UTA si sa vedem daca din deplasarea la Farul poate pica un punct…????Era sa scoata UTA niste rezultate bune in deplasarile de la Snagov sau Ploiesti ne-am inecat la mal…..Popica aceste imitatii de fotbalisti la fiecare meci au bagat frica in noi suporterii si s-au chinuit aproape meci de meci sa scoata un rezultat bun.Aproape nu incepe un meci si….adversarii ne conduc,fapt pentru care ne trebuie un portar(nu de fabrica) si 2-3 fundasi buni ca s-a primit o caruta de goluri,iar la mijloc trebuie un dispecer valoros ++++++…!Ar fi multe de spus si las pe Giro….Hai UTA !

    0
    0
    1. Stii @Albautistul,din ce cauza ti-am dat acum un „pozitiv”?Nu conteaza ce ai scris mai sus,ci pentru faptul ca nu te mai ascunzi dupa diverse pseudonime,gen @Le are cu….@Stoker si altele…Oricum te recunoastem,cel putin eu mereu,dupa expresii,gramatica,punctuatie si mereu acele relatii si incuscriri,arbitri,antrenori,jucatori si medii…Ce naiba?Fii barbat!Nu iti cere nimeni datele din buletin,dar sa nu fi camelon…Critici sub un pseudonim si lauzi sub altul…
      Daca tot stii atat de bine miscarile de „metrou”,subterane,de ce naiba mai critici???
      Au fost,exista si vor mai fi!Mai ales acum,in zilele noastre,cand Ligile sunt denumite,dupa case de pariuri,ba chiar mai mult,impardonabil, pentru ca legea(mai)permite,,,sa apara pe tricouri,ca sponsori,case de pariuri!Ilogic!Dar asta este!
      Bunicule,@Albautist,ai nepoti,familii fericite ale fetelor tale….Din ce cauza nu iti umpli timpul ca si un bunic fericit,in loc sa scrii scenarii SF?Care arbitru,unde a mancat,care antrenori sunt fini si nasi….Opreste-te!Unii dintre noi stim si cunoastem aceste amanunte!Sigur ca sunt picanterii gustate totusi,dar uneori nu se prea potrivesc.Punct!
      Na..ziceam si eu si te rog sa nu iti fie cu suparare,pentru ca nu ti-am raspuns din rautate!
      Multa sanatate si sa te prinda UTA in Liga 1-i,ca strabunic!

      0
      0
    2. Ne mai trebuie nu 2-3 ci cam o echiparte. Dar una mulțumită la care sa se plătească și salariile nu xa acuma

      0
      0
  14. Bine ca, s-a terminat 1- 1 !!! Cat peaci ca sa plece Dacica cu trei puncte de la Arad ,vezi ocazia mare a lor in min. de prelungire cu sut in bara !!! Pai daca se rateaza ocazii cat roata carului la 1-1 la poarta lui Balauru ,atunci stai cu frica in final de meci in care daco – getii au dominat autoritar in ultimele 5 min. de joc . Deci, in final ca o concluzie, 1-1 este un rezultat bun pt. UTA. la cum s-a jucat si pe viitor in pauza de iarna, canducerea si mai ales Mister Popica, trebuie sa aduca la echipa 4-5 jucatori de valoare daca se vrea promovarea in campionatul viitor !!! FORTA UTA !!!

    0
    0
  15. Oare Oprea s a schimbat în vestiar.?la faza din min 68 orice spectator dădea gol.doar indolența lui a reușit să rateze. Urmează o nouă despărțire?

    0
    0
  16. Poate sa -l conștientizezi pe Oprea ca tricoul lui a fost purtat de Sorfozo , ,Toma Jurca sau METKAS sa aibă succes pe viitor.. Fotbalul se aduna și din exemple medalion. Nu facem caz de neîmpliniri . Dorim jucători cu focul sacru al celor care au dus UTA pe top national

    0
    0
    1. Domnule @Ionescu Gavrila,cred sincer ca ar trebui sa reveniti asupra comentariului dvs,cat mai explicit…Pentru ca daca l-ati intreba pe Oprea,cine a fost Serfozo,Jurca,Metkas si altii care au purtat numarul 6,va garantez ca ar cauta pe internet,fara nici cea mai mica rusine….
      Stiti care este paradoxul?In general(doar unele),echipele retrag numerele de pe tricouri,ale jucatorilor legendari care au scris istorie la echipele lor…
      Acum,ce ar trebui???Daca UTA ar retrage numerele purtate de catre cei care au scris istorie pentru culorile alb-rosii,ar insemna ca vom juca doar de la nr 20 in sus,ca si la Hochei….,ce naiba?
      V-as garanta,ca unii jucatorii actuali din lot,nu faptul ca nu au auzit despre cei mentionati de catre dvs,mai sus,dar nu au auzit despre nume gen Petchiovsky,Brosi,Domide,Tarlea sen si jr,Kukla,Tisza,Giurgiu,Farmati,Kapas,Duckadam,Coras,Taucean,Gornea,Iorgulescu si multi altii aleatoriu acum…(nu ma refer la jucatorii straini din lot si nici nu am pretentii de la ei,dar traim totusi in era internetului,a informatiilor si a cunoasterii)!

      0
      0
  17. SA PLECE „”GRADINARU”” CEL MAI MARE CANCER DIN FOTBALU ROMANESC..UN PROST SUSTINUT POLITIC DE CATRE CEI DIN PRIMARIE.

    0
    0
    1. Te contrazic @Vasile!Nimeni din conducerea UTA-ei nu este si nu a fost numita politic…iti garantez asta!In schimb poti sa afli daca nu stii,ca unicul politic,consilier sportiv,dar cu UTA in sange,este Ovidiu Mosneag,alias Gopo!Dar nu are putere de decizie,pentru ca daca ar avea…
      Numiti politici sunt la Apa-Canal,scoli,facultati,aeroport,politie(din pacate),alte institutii si inspectorate de stat…
      Despre Codru Gradinaru?Daca cineva imi va arata ca nu a crescut la UTA si isi traieste viata,pentru UTA,cu dovezi si fapte,atunci eu nu voi mai scrie niciodata despre el!
      Asta ii este functia!Toate castanele i se sparg in capul sau!Daca totul ar fi lapte si miere,ar fi fost considerat perfect!
      Marea problema actuala,pe care carcotasii nu o recunosc,este ca un sef de birou este apreciat doar cand ii reusesc blaturi,aranjamente si subterfugii….Pot sa dau exemple nenumarate:Chivorchian,Bobar,Narcis Raducanu,scoliti la academii de gen Jenel si Monel,pentru cunoscatori…
      Din pacate,fotbalul nu se rezuma doar ce se vede la televizor,trebuie acceptata asta!
      Stati blanzi!!!Sa vedeti ce urmeaza la echipele linistite,de pluton(ca si UTA acum),in retur,,cand punctele se vor plimba mai ceva ca si la Flipper sau biliard…
      Miza este mare!Puncte importante pentru promovabile ,dar si pentru retrogradabile….
      Sa vedeti circul lumii!Nu ca ar fi ceva nou,,,,Asta este!

      0
      0
      1. toti sunt pusi pe criterii politice, fiecare pe filiera lui, bine ar fi daca ar trage toti la aceeiasi caruta, dar deja cel putin unul, Popa Iomut , deja e vandut la U Cluj….iar vor promova clujenii cu largul concurs al UTA-ei….deja a doua oara pe barba lui popica, din pacate, cine stie cunoaste despre ce vorbesc.

        0
        0
        1. asa se explica si omerta din jurul echipei precum si lipsa criticii la adresa politicului, atat cat am fost exilati la Siria cat si azi cand constatam toti ca la Stadion nu se intampla ceea ce ar trebui sa se intample….

          0
          0
  18. Vedeți băi cârcotașii lu’ Pește că juniorii și tinerii români arădeni fac treabă bună??? Fără infuzii și perfuzii și confuzii brăilene, ungurești, etc. ..
    Dacă ar fi la fel de dedicat și staff-ul cu infuzii arădene de juniori și tineri de la Lipova, Criș, Cermei, Pecica, … fără Popa și acoliții lui, evident, UTA ar fi altceva! În doi ani ne.am bate la Promovare cu șanse reale!

    0
    0
  19. Domnule Popa dar baietii de la grupa de 2000 ce au de va deranjeaza in asa fel de nu-i luati macar la un antrenament …numai pe cei de 2001….tare sunt curios ????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button