Crisul Chisineu-Criș

Crișul se desparte de Alin Gligor și Alin Mihai! Abrudean: „Le mulțumim ambilor, de acum trebuie să ne completăm lotul căci mai avem doar 14 jucători”





Nou promovată pe scena eșalonului trei, Crișul Chișineu Criș a făcut un tur peste așteptări. Echipa „alb-albastră” deține „bronzul” până la stagiunea de primăvară, când – însă – lotul va fi puțin diferit față de cel din prima parte a campionatului. În urmă cu două săptămâni și-au încheiat conturile cu Crișul și juniori Luca și Toma Bodri și Alex Deliman.

La 35 de ani, Gligor pune familia pe primul plan: „Le mulțumesc celor de la Crișul pentru înțelegere și le urez să rămână pe podium”

Începutul acestei săptămâni a venit, însă , și cu confirmarea de doi dintre „greii” echipei. În primul rând, e vorba despre Alin Gligor, mai de fiecare dată titular pentru „alb-albaștri”, dar cu o altă perspectivă asupra vieții mai ales după nașterea celei de-a doua fiice ale sale, Maria Ava. „Am 35 de ani și o familie minunată, de care vreau să fiu și mai aproape și să-i ofer tot ce pot eu. Mi s-a ivit oportunitatea unui job bun, de mare viitor, era clar că nu mai puteam activa la un club de Liga 3-a, cu antrenamente zilnice, multe dintre ele înainte de masă. Cei de la Chișineu Criș m-au înțeles alegerea și le mulțumesc pentru asta, dar și pentru cele 6 luni în care m-am simțit foarte bine acolo, ca într-o familie. Despărțirea de Adi Abrudean, Remus Lung, Ovi Pașcalău sau Alin Pavel, dar și de restul băieților e grea, dar voi rămâne fanul și le urez să rămână pe podium până la finalul campionatul”, spune fundașul, absolvent a două facultăți, de Sport și Informatică, dar și al cursului de Management în Sport și Baze Sportive.

Abrudean: „Mă gândesc că Alin Mihai și-ar fi dorit să joace mai mult”

Celălalt fotbalist care și-a încheiat amiabil conturile cu formația de pe Crișul Alb este Alin Mihai. Atacantul de 33 de ani și-a intrat mai greu în ritm după lunga accidentare ce l-a ținut departe de gazon începând de anul trecut și a înscris un gol, decisiv, în succesul echipei sale: 2-1 cu Millenium Giarmata, din penultima etapă a turului Ligii a 3-a. „Alin Mihai a jucat puțin, mâ gândesc că și-ar fi dorit să joace mai mult și probabil că a existat o stare de nemulțumire. Am ajuns la un numitor comun cu el și s-a reziliat contractul, iar în cazul lui Alin Gligor a fost decizia lui. Le mulțumesc ambilor jucători pentru ceea ce au făcut la echipă. Deocamdată nu am adus înlocuitori pentru ei, suntem în discuții, trebuie să analizăm bine și să ne completăm lotul, pentru că în momentul de față avem doar 14 jucători”, nea declarat Adrian Abrudean, antrenorul celor de la Crișul.

Dacă Gligor a sosit la Crișul doar în această vară, după promovarea în Liga a III-a, atacantul Alin Mihai se afla la echipă din vara lui 2016. Ambii sunt intens curtați de la formațiile cu pretenții din Liga 4-a, dar până acum nu au dat curs niciunei oferte.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button