Stranieri aradeni

„Tricolorii mici”, cu arădenii Man și Petre printre protagoniști, au avut noroc la tragerea de sorți pentru preliminariile Euro 2021!





România U21 şi-a aflat în această dimineaţă, la Nyon, grupa preliminară pentru EURO 2021 şi a avut parte de o tragere foarte bună. Deşi „tricolorii” mici puteau întâlni granzi precum Italia, Franţa, Anglia, Germania, Spania, Portugalia sau Croaţia, din prima urnă valorică s-au ales cu Danemarca, echipă calificată, de asemenea, la EURO 2019 de din Italia.

Pe lângă nordici, selecționata lui Mirel Rădoi, parte a grupei doi valorice la tragerea la sorți, le vor mai înfrunta pe: Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord şi Malta. Câştigătoarea grupei merge direct la turneul final găzduit de Slovenia şi Ungaria, în timp ce ocupanta locului al doilea participă la un play-off care va avea loc în perioada 9-17 noiembrie 2020.

Startul preliminariilor se va da pe 18-20 martie 2019, urmând ca ultimele meciuri din grupa preliminară să se joace în intervalul 5-13 octombrie 2020.

Arădenii Dennis Man (FCSB) și Adrian Petre (Esbjerg – Danemarca) vor fi eligibili și pentru campania de calificare următoare.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button