UTA Arad

În așteptarea certitudinilor, UTA testează doi fotbaliști din Liga 5-a. Junior de la Nantes pentru Popa?





În premieră în acest an, echipa fanion a Aradului s-a antrenat pe terenul doi de la „Motorul”. Cei de la Primărie au îndepărtat cu un utilaj cu lamă stratul gros de zăpadă, iar Bodea et. comp au susținut la orele după-amiezii al treilea antrenament al anului. A lipsit Rus, învoit pentru a-și rezolva niște probleme legate de dantură, în așa fel încât să fie apt în mini-cantonamentul ce începe luni.

Deocamdată, Ionuț Popa, Cristi Păcurar și Dan Țapoș au rămas cu lotul prezent la reunire, plus portarul Orlic, dar și doi atacanți sosiți în probe chiar din Liga 5-a. Alin Chirilă a jucat în tur la Gloria Marin, în județul Sălaj, în timp ce Răzvan Apostol (foto) e arădean și e jucătorul celor de la Înfrățirea Iratoșu. Acesta din urmă are 20 de ani și cel mai sus a jucat în primul eșalon județean cu CS Dorobanți în urmă cu două sezoane.

Altfel, „roș-albii” și-ar putea asigura serviciile unui junior din lotul celor de la Nantes, formație de primă ligă franceză. Mijlocaș ofensiv de meserie, acesta ar putea sosi la Arad prin intermediul lui Sergiu Bodea. Și tot impresarul orădean a propus și un „închizător”, tot francez, de 25 de ani, dar rămâne de văzut dacă acesta va mai ajunge la Arad în cazul în care fotbaliștii români de la grupări de Liga 1 vor da curs ofertelor Campioanei Provinciei.

Unul dintre ei este Robert Boboc, fotbalist de 23 ani crescut de Şcoala de Fotbal a lui Dani Coman, care a mai trecut pe la divizionarele secunde Mioveni, U. Cluj și FC Hermannstadt. Tânărul „închizător” aparține de Astra Giurgiu, dar nu e luat în calcul prea mult de antrenorul Costel Enache.









15 comentarii

  1. In ultima vreme pe la UTA au trecut o gramada de jucatori. Doar asta au facut: au fost in tranzit. Se pare ca povestea se repeta. Conducerea nu mai zice nimic de luni bune. Politica pe termen mediu si lung nu exista la acest club. Isi freaca mainile ( nu spun cine, oameni importanti) la vederea unui pumn de dolari, iesiti dintr-un comision. Si cam atat.
    Atentie: urmeaza halta UTA!

    0
    0
    1. ce vrei sa ne spuna? ca nu au voie , conducerea !?, dar ne dam si noi seama ca la obiectivul propus locurile 10-15 e bine, bani cred ca nu vor fi cu mult mai multi dar mai usor de cheltuit….surpriza vine de la Popica, care ne zicea ca nu va sta daca nu se vrea performanta…ne minte si el ca Falca.sa le fie rusine.

      0
      0
  2. Din liga a 5-a? Pe bune?
    Bătaie de joc la adresa antrenorilor de la grupele de copii și juniori …. si la adresa tuturor aradenilor de prin liga a 3-a….
    Rebuturi de conducători!

    0
    0
  3. In etapa aceasta ,clubul trebuie sa ramina deschis oricărui jucător. Tranziții nereușite. au dus la situații neintilnite vreodată la UTA !!Poate tocmai selecția asta,pe arie mare să aibă sorți de izbândă . Nu putem știi ! Suntem convinși că cei mai tineri sunt recomandați cu tot sufletul și simpatia față de club. Așa poate în cantonamentul de vara ,să avem un lot puternic pe la Antalya ,unde adversarii sunt mai tari. Vom putea valorifica munca ce a început acum. . Bafta !!

    0
    0
  4. Singura certitudine este lipsa clara de orizont al acestor pseudo-conducatori….domnilor…gasiti-va alta meserie…pardon…nu stiti sa faceti nimic altceva
    Diletantismul de care dati dovada este la cote maxime.In lipsa oricarui orizont in ceea ce priveste aceasta echipa apelati la tot felul de „impresari”care ar putea aduce jucatori care costa putin si pe care i-ati putea fenta cand vine vorba de salarii.
    Daca Dumnezeu nu a fost darnic cu voi,iar voi nu ati cerut nimic..iese ceea ce se vede

    0
    0
  5. Mie mie teama doar de faptul actual,mai vazut,ca pregatirea se face cu ce este momentan in lot si culegem anumiti posibili jucatori,abia cu cateva zile inainte de reluarea campionatului,adica cei sperati,care o considera pe UTA,un sertaras de rezerva…
    Iar se va da vina ca au venit nepregatiti,le trebuie timp,omogenizare(sa nu mai spun aclimatizare),etc…
    Luati va rog din urma turul si veti constata,ca UTA nu a inceput nici un meci,din start,cu aceeasi formatie,macar formula.Desigur,motive exista mereu plauzibile…lipsa de forma,accidentari(nedorite),suspendari(mai mult sau mai putin gratuite,a proasta de multr ori)….Si reguli de-a dreptul prostesti…Portarul sta la 2 goluri,ca si pe vremuri pe Constructorul,cand jucam echipe de cartier,capitan numit inaintea meciurilor…O mare prostie…
    Mie mi se pare in regula ca se testeaza potentiali jucatori din judet.Dupa noul regulament al FRF,devin foarte importanti.Absolut toate cluburile cauta in disperare sa se alinieze.
    Dar sa nu cauti in ograda proprie,in primul rand,mi se pare o tampenie maxima!
    Au confirmat fara doar si poate,un Miculescu(clar, de pe Marte),Isac,Hrezdac,Vulturar,dar nu sunt ochi doar pentru ei?
    De urmarit in continuare….

    0
    0
  6. Recitesc si revad fotografia de prezentare,din articol…In plan secund,in tricou alb,este Derran.Un mare talent pierdut din cauza tatalui sau,care il vedea un fel de Messi,neanteles de catre antrenorii aradeni,cica.Mutat ba de la UTA,ba la Atletico,ba la Viitorul,ba prin Ungaria,momentan la Csikszereda,academie,dar nici acolo nu-i place…
    A facut si Tisza Bacsi personalizari,individualizari cu el,saptamani intregi,pe FZ…
    Ei uite asa,se mai pierd din ambitii prostesti, parintesti,anumite talente…!
    Capul face,capul trage!

    0
    0
  7. Recitesc si revad fotografia de prezentare,din articol…In plan secund,in tricou alb,este Derran.Un mare talent pierdut din cauza tatalui sau,care il vedea un fel de Messi,neanteles de catre antrenorii aradeni,cica.Mutat ba de la UTA,ba la Atletico,ba la Viitorul,ba prin Ungaria,momentan la Csikszereda,academie,dar nici acolo nu-i place…
    A facut si Tisza Bacsi personalizari,individualizari cu el,saptamani intregi,pe FZ…
    Ei uite asa,se mai pierd din ambitii prostesti, parintesti,anumite talente…!
    Capul face,capul trage!

    0
    0
  8. de cand ma stiu nu am vazut asa ceva!!
    UTA sa ia jucatori din liga a-5a,de rasul lumi,parca nu avem jucatori din liaga a-3a macar dk tot nu se vrea promovarea,sau se vrea?😅😅
    santem de cativa ani buni in liga a-2a si mai stam cativa ani aici ,pt ca primaria conducerea nu face nimic,doar vinde pe jucatori si ii baga bani in buzunar domnului Alexandur Meszar este
    un………
    stiu multi jucatori si fosti jucatori ce fel de om este !!!!!
    Aradul Urla dupa fotbal dar nimeni nu face nimic!!!!

    0
    0
  9. Nu inseamna ca , daca iti vine un jucator la poarta ta, nu-l primesti, pentru ca e din liga a 5-a sau a 6-a si tu esti UTA, eu zic ca , fiecare merita o sansa si asta nu insemna ca automat respectivii jucatori vor fi transferati, ci doar li se ofera, in mod corect o sansa. In prezent, la UTA lipseste in continuare, un investitor privat si investitiile private, care sa permita aducerea unor jucatori care sunt sub contract cu diferite cluburi. Acum este stabilitate la club, dar avem nevoie in continuare de un investitor, altfel, degeaba are Lipova sau Cermeiul, jucatori buni, pentru ca ei sunt sub contract si pot fi luati doar daca se achita un anumit pret pe ei, iar UTA nu are acesti bani…, drept urmare, trebuie sa caute in continuare jucatori liberi de contract , fie ei din Paraguay, Irlanda ,liga a 5-a, cam asta e realitatea, pe care din pacate ,multi se pare ca nu o inteleg ….

    0
    0
  10. daca nici Popica + Falca nu au reusit sa aduca un investitor la echipa, e lesne de inteles , de ce?!(lipsa seriozitate),
    luati-va gandul de la investitori.
    La UTA trebuie regandita toata treaba, dar dupa ce va fi si amaratul de stadion gata, sa poti oferi tot felul de facilitati si/sau activitati in jur , care sa aduca bani la echipa, dar ma indoiesc de acest lucru.Timpul sa ne judece….

    0
    0
  11. daca nici Popica + Falca nu au reusit sa aduca un investitor la echipa, e lesne de inteles , de ce?!(lipsa seriozitate),
    luati-va gandul de la investitori.
    La UTA trebuie regandita toata treaba, dar dupa ce va fi si amaratul de stadion gata, sa poti oferi tot felul de facilitati si/sau activitati in jur , care sa aduca bani la echipa, dar ma indoiesc de acest lucru.Timpul sa ne judece….

    0
    0
  12. Chiar este bătaie de joc ai la grupa ta de 2000 jucători trei sau patru ( va rog urmariti sau interesativa sa vedeti ) sunt calificati intr-o competitie nationala joaca meci de meci chiar aproape dau gol meci de meci si dupa atatia ani de munca sunt dati deoparte si tu aduci din liga 5-a.Chiar va mai băieți joc mult de acești băieți.Nu va este rusine domnilor…Sa ne tot mințiți atâta.

    0
    0
  13. Mai bine din liga a 5 a din județ decât din a 5 a din Irlanda, Facon sau Austria… Macar ăștia sunt acasa în țară lor , nu sunt buni în max 2 ore sunt în patul lor. Domnul Popa ne minte de multi ani nu este o noutate de la Fel ca este normal ca este politician dar merge si cu minciuna după cum se vede. Cu sau fara performanta UTA este singura echipă unde va mai antrena ” misterul Popa , el stie est a ca este depasit dar cum nu are nicio presiune din partea nimănui timpul trece , leafa merge , sinteticul produce asa ca …forza UTA , nu -i asa Popa?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button