UTA AradzTOP ARTICOLE

Dombrovoschi, Pușcașu și Alvarenga – opriți și pentru cantonamentul ce începe luni! Popa are 21 de utiști la dispoziție până la sosirea „pieselor” grele





UTA a încheiat prima săptămână a pregătirii de iarnă cu destule regrete. Conducerea clubului nu a reușit să oficializeze niciun transfer din cele propuse încă de la finalul anului trecut, iar stafful tehnic se găsește în postura de a demara cantonamentul pe plan local cu un lot foarte tânăr.

Au fost și câțiva fotbaliști sosiți în probe, dar, conform așteptărilor, mai mult de jumătate dintre ei sunt deja istorie. Vorbim despre irlandezii Yoro și Strickland și atacanții de Liga 5-a, Alin Chirilă (Gloria Marin, județul Sălaj) și  Răzvan Apostol (Înfrățirea Iratoșu). În schimb, au rămas deocamdată pe loc fundașii Ciprian Dombrovoschi (ex. Farul) și Sebastian Pușcașu (ex. Filiași) și mijlocașul paraguayan, Jorje Alvarenga, dar – bineînțeles – Ionuț Popa așteaptă adevăratele achiziții. Dintre cei 6-7 fotbaliști curtați insistent, niciunul nu a dat un răspuns definitiv și asta pentru că la această oră încă există mirajul Ligii 1 și a echipelor din străinătate.

Așadar, „principalul” utist a apelat la un lot tânăr, cu nu mai puțin de 13 jucători sub 21 de ani. De menționat ar mai fi că Matei a rămas și el deocamdată pe loc, în timp ce lui Angelo Iuga i s-a mai transmis odată că ar fi bine să-și găsească o altă echipă. Prin urmare, de luni,  la Hotelul „Coandi” vor intra în cantonament până pe 25 ianuarie 21 de fotbaliști, după cum urmează:

Bodea, Orlic, Zamfir – portari

Costin, Dombrovoschi, El Hasni, R. Iuga, Copaci, Pușcașu, Suslak – fundași

Coulibaly, Hrezdac, Isac, Matei, Vulturar, Deta, Alvarenga, Merian – mijlocași

D. Popa, C. Rus, Miculescu – atacanți

Totuși, există șanse ca mâine seară, lotului să se mai alăture cel puțin doi fotbaliști, un fundaș central și un mijlocaș central de pe lista de achiziții a „roș-albilor”. Apoi, mai sunt așteptați jucători străini în probe, dar de data aceasta de un alt calibru față de cei doi irlandezi, spre exemplu.

De luni încolo, Ionuț Popa, Cristi Păcurar și Dan Țapoș vor conduce câte două antrenamente pe zi, majoritatea dintre ele pe cele două terenuri de la „Motorul”. În perioada stagiului de pregătire, utiștii vor disputa și primul amical al iernii, miercuri, 16 ianuarie, la Arad, cu Elore Bekescsaba. La această oră, partida e programată la ora 13, pe sinteticul din Aradul Nou, dar în funcție de starea vremii ar mai putea apărea modificări.

32 comentarii

  1. Hai ca, usor ,usor si cu mare rabdare UTA. isi face echipa buna , hai nea Popica ca , acuma faci echipa buna la UTA. si multe echipe care lupta la promovare ,va avea mult de furca cu UTA. fie in deplasare ,fie la Arad !!! FORTA UTA UTA UTA. si sa fie intr-un ceas bun !!!

    0
    0
  2. Trebuia sa aduca si pe bogdan rusu, pe bogdan bozian, pe buia hlistei
    Rusine la conducere
    Conducerea e varza
    Anii trec si voi nu sunteti in stare sa faceti echipa
    M am săturat să tot astept sa avem si noi o echipă buna

    0
    0
      1. Dar ce Juventus, Sepsi , Dunarea si alte non echipe cand au promovatcum si-au facut echipa? Doar nu credeti ca au platit vreun transfer, pepiniera grazava nu au, deci? Conducerea e problema ( lipsita de experienta) si primarul botoxat…

        0
        0
    1. GABY ..la UTA conducerea este o mare problemă,nu neapărat financiară . Jucătorii nu au încredere în conducere, sa nu uitam că ei încă au probleme cu DNA-ul.

      0
      0
  3. Eu cred ca Benga nu vrea sa revina la UTA, mijlocasul central si fundasul central se numesc Robert Boboc si Florin Ilie? Sincer chiar a fost pe placul meu Boboc, sezonul trecut cand a promovat cu Sibiul era titular si era genul lui Coulibaly, care pune osul dar nu este prea tehnic.

    0
    0
  4. Cât de gunoaie puteți fi? Să.ți neglijezi jucătorii din propria ogradă în favoarea unor „nimeni” „așa cum era de așteptat”…
    Și ce jucători i-au trecut prin mână secundului de acum de la UTA!
    STUPAR A FACUT MINUNI CU EI!
    Giro…. ce mai ai de spus???
    Auzi…. Înfrățirea Iratoșu…. Gloria Marin…. Filiași… urmează Mureșul Ususău… Avântul Șiștarovăț…. Juventus Săvârșin….
    Utiștilor…. mai puteți răbda bătaia asta de joc pe față??? DE CE NU ZICE CONDUCEREA NIMIC?
    SCU …. ce faceți? Mai existați pe undeva???
    Vă mai pasă cuiva de UTA????
    CE TARE DOARE!
    Și Popa ne râde în față!

    0
    0
    1. Nu comentez @Relu.Am facut asta la momentele respective.In afara de faptul ca nu sunt impotriva conducerii si al actualului staff(nu as fi intrevazut o varianta mai buna la momentele grele) si mi-am sustinut mereu punctul de vedere,nu sunt de acord cu anumite jigniri,neprovocate.Esti convins ca altii faceau mai bine?Zici tu?
      In rest iti dau perfecta dreptate.Dar cum ai fi putut sa-i fi putut sa-i tii,fara sursa de salarii sigure,sau pe juniorii trecuti la echipa mare cu 1000Ron/luna,nici aceia platiti, nici in ziua de astazi.Ma intreb zilnic,ce se va intampla daca isi vor depune si acestia din urma,memorii?Pentru ca oricum o vor face pana la urma…Din cate cunosc,Dracul nu mai este atat de negru.S-au platit multe datorii salariale si cele ramase,nu sunt chiar foarte mari,per total.
      Sa vedem….Ionut Popa,este un tip ambitios(lasand la o parte bilele sale negre,atat timp cat activeaza la UTA,sa ne facem ca le uitam,pentru binele echipei).In orice caz,nu va dori sa iasa pe usa din dos acum.Daca vroia neaparat,o facea inaintea inceperii turului.
      A pus si el botul,la promisiunile si SF-urile lui Falcosul.
      Presiunea,insa,ajunsese prea mare,din partea noastra,a suporterilor,a SCU(ca sa le recunoastem meritele clare),a unei parti din presa scrisa si on-line(adica sportarad),altfel UTA nu ar mai fi fost,sau in cel mai bun bun caz,prin anonimatul Ligii a 3-a.Nici Motorul nu ar mai fi existat,daca era dupa Falca!Cata presiune a existat asupra primarului,ca sa se alinieze in sfarsit la modificarea legii,care permitea demult plata salariilor?
      @Relu….putem despica firul de par,zile intregi…Speram mereu la mai bine.Va veni si randul nostru…Oricat de bine si buna ar fi situatia, nemultumiti vor exista mereu,eu macar incerc sa fiu obiectiv.
      Salutari!

      0
      0
      1. Cine uită trecutul riscă să îl repete….
        Nu trebuia acceptat Popa! E ambițios doar în interesul propriu…. în rest calcă orice în picioare…. ORICE! Și tu Giro știi asta….
        De ce nu pot fi plătiți acum la UTA jucători arădeni de 10 ori mai buni decât toate rebuturile care se perindă acum pe la echipă??? Nu au pretenții exagerate…. dacă li se face un contract corect, și se aduce un staff curat și curajos, va fi loc de speranțe! În rest e vorba de praf și abureală și de tocat banii aiurea! Cazare la hotel pentru mercenarii fără valoare…. cantonament la hotel…. o săptămână…. la Moneasa de ce nu se mai poate? E vorba de acumulări, totuși….
        NU SE VREA!

        0
        0
        1. Relu canntonamentele nu se mai fac ca pe vremuri . La Moneasa cu acumulari . Acum acumularile se fac pe teren . Uita-te la marile echipe . Important e sa stii sa le faci pe teren

          0
          0
          1. Prietene…. păi de aia nu mai avem fotbal în România că toți se compară cu marile echipe… nimeni nu mai e dispus la efort…. ce să faci pe teren când ei nu pot fugi 70 de minute? De unde rezistență??? Sală de forță…nu! Preparare fizică … nu! Nimic…. și mai vii și tu cu concepte de pe la marile echipe…. care ăia fac forță pe pâine!
            Pentru unii ca tine Popa e ok!
            Pentru FOTBAL însă Popa e ca ciuma!

            0
            0
          2. Pentru unul ca tine Popa e ok . Pentru mine Popa nu este ok . Tu vrei Moneasa si alergatura de bezmetici pe acolo . Rezistenta o faci si din antrenamentele cu mingea . Nu trebuie sa fugi ca orbul in cantonament. Si poti sa-ti faci conditie fizica si altfel . Cine a zis ca nu vrea in sala de forta ? Cine a zis ca nu vrea pregatire fizica ? Dar hai sa facem ceea ce fac cei care au cat de cat rezultate . Ca nu le au de prosti . Noi suntem tot la bucati de 1000 m suntem la 3200 urcari la varful vietii si fugim pana la Dezna si inapoi. Astea sunt vechii . Dezvolta-te puneti creierul la contributie si fa ceva nou si care sa mareasca capacitatea jucatorului .

            0
            0
        2. Conducerea e pe aceeasi lungime de unda cu primarul, doar interesele sunt comune. Iar la cate gafe(voit sau nu) s-au facut in ultimii 2 ani, numai de o conducere performanta nu poate fi vorba. Dar vorba ceea: ,, cainii latra, caravana trece”. Doar Giro , in naivitatea lui, ca sa ma exprim elegant, crede ca cineva , de acolo de sus, il asculta si chiar il baga in seama.

          0
          0
          1. pai! Giro era critic atat la adresa conducerii cat si la adresa lui Popa, pana cand acesta din urma la amenintat intr-o emisiune sau un articol ceva, si de atunci nu mai conteneste cu laudele, un cuvant rau nu mai scapa la adresa lui Popa desi vede ce se intampla…
            Nu ai cum sa faci o echipa competitiva daca tot la 6 luni schimbi mai bine de jumatate de echipa chiar dintre titulari.
            Cu asa ceva poti spera la cate un rezultat bun de moment nicidecum la promovare meritorie, dealtfel cine stie cunoaste ca nici pana in Liga 2 nu sa promovat doar pe teren, dar asta-i alt aspect.

            0
            0
        3. Stiu @Relu si nu te contest,incerc doar sa fiu impaciuitor,avem mare nevoie de liniste.Daca eu nu cunosc trecutul de la UTA,atunci foarte putini dintre cei care mai traiesc,sau mai cunosc.Am spus-o mereu,dar vad ca unii ma inteleg total gresit.Am spus doar ca atat timp cat Popica este la echipa,sa ingropam trecutul,doar atat.Nici nu am ridicat ode si nici nu am jignit.Am incercat sa fiu obiectiv,daca nu am reusit deplin,scuze.

          0
          0
  5. Boboc era foarte bun. Sibiul nu l-a putut tine, fiind imprumutat. Jucatorii buni costa si UTA nu stiu daca-si poate permite sa-i cumpere cat timp nu are ca obiectiv prima liga…

    0
    0
    1. Stima,Nea Puiule,utist sibian…Pai daca nici Sibiul nu l-a putut tine pe Boboc,atunci cum si l-ar permite UTA?Noi nu i-am putut pastra pe un Adili,Florea,Buia,Hlistei si altii ,de viitor.Adica nu vanduti, nici macar pe bani marunti,ci pierduti…Vad ca Sibiul respira aer curat acum cu Miriuta la timona(macar ca nici Pelici nu era slab antrenor).Ma bucur sincer!Miriuta a refuzat pe UTA,inainte de impostorul Falub, si stia foarte bine din ce cauza,dar sa nu tot „dezgropam mortii”..Fotbal de performanta,fara bani,nu exista…
      Chiar daca nu am anumite doleante,dar ma voi bucura maxim,cand in Liga 1 nu vor mai fi echipe comunale sau satesti,fara sa nominalizez,dar se stiu..
      Multa sanatate sa aveti!Bafta Sibiu!

      0
      0
      1. DA, ,,Fotbal de performanta fara bani, nu exista”… Sibiul neavand stadion, se chinuieste sa supravietuiasca in prima liga jucand pe terenuri straine, fara spectatori, deci nu este un exemplu pozitiv pt. UTA… ETAPE OBLIGATORII: 1.Terminarea stadionului. 2.Formarea unui lot competitiv. 3.Promovarea. 4.Consolidarea si mentinerea in prima liga. 5.Performante la nivel national si international…ca pe vremuri! HAIDE UTA!

        0
        0
  6. @Giro Boboc nu a ramas la Sibiu din cauza ca Astra a cerut bani pe el, acum a intrat in ultimele 6 luni de contract si au reziliat de comun acord pentru ca nu a primit sanse la prima echipa. Tot in ultimele 6 luni de contract sunt si Hlistei, Florin Ilie. Plus ca la Snagov este haos. Interesant este ce se intampla la Buzau, incearca sa isi faca un All Star Team?? ?

    0
    0
    1. Da,@Bebe,stiu si sunt la zi cu stirile,mai mult decat crezi,incercand sa nu dezinformez.Mai bine tac!In ultimele luni de contract,sunt enorm de multi buni,dar vor mai sus.Poti sa-i condamni?Nu toti sunt gen baliverne,gen Enescu,pe care nu il intereseaza neaparat unde joaca,ci de unde isi ia banii,pe neperformanta,caldut sa fie…Fazanii nu mor,ci doar se schimba daca isi gasesc prostii familiei!
      Enescu mi-a fost dubios de la inceput.Nu stiu din ce cauza nu mi-a inspirat incredere…Ceva nu se lega in performanta sa.Iata-l parte civila de recuperare active prin tribunale,de la ACS,alaturi de multi altii,,Scutaru(bun baiatul,dar nu gratis),Seroni,Straton,etc…nu este greu sa te informezi…Sunt convins ca Popica nu este strain despre acestea…abureala ca nu stia ca Enescu semnase pe 6 luni.Potlogarul de Enescu,la varsta lui,ar juca si pentru Pocioveliste din Vale,bani sa iasa si prosti,creduli sa fie…Mi-e teama pentru atunci cand vor trebui platiti mini-elefantii,Petra,Cublesan(il regret),Janos,etc….Ce a vrut Mister Popa cu Oprea,al Anaf-ului,ca nu pricepem nici in ruptul capului,poate ca ne va explica timpul si banii pierduti….Ba chiar inclus mereu in echipa,jucator de maidan?Ar fi avut contract de minute minime?Se practica.
      Am pierdut juniori de perspectiva,Toma,Jorza,Tanase,unde au disparut altii?Dinculescu,exemplu?Mult,departe, peste Copaci,aerian,visator de multe ori,nu stiu sigur,pile…Nici o treaba nu are….dezamagitor.Burla?Pai se urina peste Copaci,cu multe clase peste el,ce vorbim despre Bogdan Burla?….Aha….ca nu a acceptat conditiile?Alta teraba…
      Sa nu fim rai..Parca Stahl trebuia sa se intoarca in Ianuarie la Germanica..serios?Merge?
      Imaginea trista a unui exemplu fortat…Ratat,fortat….Imi pare rau…
      Generatia 2000 este dizolvata,dar poate ca este bine ca sunt bagati in lupta,de vazut
      S-au evaporat?Nu este o critica,doar mi se pare iresponsabilitate….Nu critic conducerea,dar Hagi nu ar fi procedat niciodata la fel,nu i-ar fi lasat de izbeliste…Pacat.S-a muncit cu acesti tineri si acum ii arunci?Jenant!Ce sperante ar avea restul grupelor de juniori,pacat…..
      Copiii nu sunt un surplus,nu stii cand explodeaza…
      Sistemul de recrutare de jucatori,nu stiu cine influenteaza,dar nu este sanatos…

      0
      0
  7. Hai sa punem degetu’ pe rana! Ca sa strangi vreo 5-10 investitori/ sponsori/ finanatatori ARADENI, ca sa joci cu UTA in Liga I si mai departe, ca de ex. la, Hermmanstadt, Chinezu, trebuie ca, cel care-i va „strange”/ convinge, ca UTA este o AFACERE buna, sa de dovada de o MARE GARANTIE MORALA! in primul rand, ….. No’ acuma spune-ti voi, dintre astia prezenti acuma la UTA, de la primar la…staff, portaru’ stadionului, cine-i ala? Asa, de cultura generala, care din voi l-ati imprumuta/ sponsoriza cu bani pe Falca, Popa ori….Gradinariu, ca va intoc ei, banii, insutit!? Ca asta e problema la UTA, totu-i ” in ceata”, varza, „asa si asa”, „las ca vedem noi”,….., rezolvam …..

    0
    0
    1. da ! numai ca la cati bani se papa , suporterii si aradenii ar merita mai mult….sau cel putin sa nu mai fie mintiti, cer prea mult?

      0
      0
  8. Va rog sa nu mai comentati aiurea de Infratirea Iratosu…da Apostol Razvan este golgheterul campionatului de 2 ani de zile…pacat ca nu are pe cineva in spate care sa il ajute.calitati are…dar degeaba.se vrea jucatori adusi pe interese.cunosc multi jucatori care au fc parintii multe sacrificii sa joace copilul la uta.bv Razvi ai incredere in tine.capitanu??

    0
    0
  9. Va rog sa ma iertati pt intervenție dar atâta timp cât nu dispare conducerea aceasta care este total depășită de situație si nu vine pe lângă primărie si alti investitori seriosi si cu capital solid nu vom avea echipa în liga 1.Este atat de dureros ce se intampla si cum ne joaca pe degete acești domni chiar nu am cuvinte.Atea interese personale este urat si dureros.

    0
    0
  10. M-ai bine ar juca Teacă Claudiu fundaș jur că jocă de numa la cum arată echipa in momentul de față eu zic să il contactați ar face față cu brio a jucat mult in liga5 și la sală joacă fundaș

    0
    0
  11. Conducerea cluburi UTA meszar gradinaru sunt slugile lu falca cat timp acești indivizi conduc clubul nu vom avea parte de mai mult liga2 scu retragetile sliga și palmaresul sa își facă ce echipa vor și sa nu își mai bate joc de numele UTA

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button