UTA AradzTOP ARTICOLE

Săptămână decisivă pentru eventualul transfer al lui Stahl la Borussia Dortmund





Stafful tehnic utist a rămas cu 18 jucători de câmp în cantonamentul început, ieri, pe plan local. Fiindcă nu a mai sosit nimeni, iar Albert Stahl a fost solicitat din nou în probe de Borussia Dortmund, Ionuț Popa are exact numărul de fotbaliști ce pot fi trecuți pe foaia de joc într-o perioadă în care ar trebui să existe cel puțin două formule de joc pentru a fi încercate în amicale.

Revenind la Stahl, acesta făcuse o primă impresie bună în curtea liderului din Bundesliga pe finalul lunii noiembrie a anului trecut și tocmai de aceea antrenorii de la echipa Under 23 l-au chemat din nou în Germania. Borussia e una dintre grupările europene preocupate de identificarea talentelor la o vârstă fragedă, iar ultimul transfer stă mărturie.

Chiar ieri, nemții i-au plătit lui Boca Juniors 15 milioane de euro pe Leonardo Balerdi. Fundașul argentinian are vârsta arădeanului Stahl (20), așa că „roș-albii” speră într-o nouă bună impresie a mijlocașului de bandă. „La finalul săptămânii vom știi mai multe, personal am mare încredere în Albert”, ne-a transmis Cătălin Sărmășan, impresarul tânărului utist,  care a mai intermediat și alte transferuri ale unor jucători de la Atletico și UTA spre Occident, cum ar fi cele ale lui Răzvan Oaidă (Wolverhampton și apoi Brescia) sau Adrian Petre (Esbjerg).

Ne rugăm să reușească pentru că, în cazul acesta, la cât de <<bine>> stăm la capitolul bani, ne-ar ajuta mult”, spunea și Ionuț Popa în urmă cu aproape două luni. După plecările lui Man la FCSB și Petre, la Esbjerg, toate reflectoarele au fost puse pe Albert Stahl, care – însă – nu a făcut un sezon 2017-2018 foarte bun. La Dortmund a făcut deocamdată o impresie bună, care, confirmată și chiar îmbunătățită în testele acestei săptămâni, i-ar putea aduce un transfer în Bundesliga.









8 comentarii

  1. Vezi Alin esti un Idiot deaia pleaca toti fotbalistii cat de cat talentati de la Arad ca sunteti niste suporteri de rahat!!
    daca a dua oara il cheama Dortmund zic eu ca stiu mai mult fotbal decat tine!!

    mai bine taceai

    0
    0
  2. Hai sa l dam si pe Stahl… in loc sa investim in el si sa aducem jucatori cu experienta langa el… poate peste 2-3 ani valoreaza mai mult.

    0
    0
  3. Chiar nu inteleg pe unii suporteri care comenteaza aici pe Sport Arad.. Cum naiba sa investeasca clubul in Stahl sau sa tina pe alti jucatori care au oferte bune din alta parte? Pai voi nu vedeti sau nu vreti sa vedeti adevarul.. Clubul UTA nu mai este de mult un club care sa atraga jucatori buni si nici macar capabil sa-i retina pe cei din echipa.. Unii aleg sa plece la echipe de liga3 sau altundeva unde se doreste performanta si unde conditiile si salariile sunt mai bune. Motivele plecarii unora le cunoastem cu totii. Suntem o echipa de liga 2 mediocra , un club mediocru care deocamdata poate doar sa sustina activitatea la acest nivel.Momentan nu se poate mai mult din diferite motive. Personal raman optimist dar cand vad ca unii sunt in afara fenomenului ma irit.. Intelegeti odata ca in momentul de fata daca este sau va fi un jucator bun la uta , o sa plece la prima oferta buna. Ma doare dar e normal sa se intample asa deoarece toata lumea doreste sa fie bine platit si sa isi duca aportul undeva unde se face si se doreste performanta. Intelegeti odata ca momentan nu se poate mai mult. Poate trebuie sa se schimbe unele lucruri ca sa avem si noi un club puternic..

    0
    0
  4. Daca ar fi fost dupa mine,il mai tineam pe loc pe Stahl,considerand ca mai are multe de aratat la Arad.L-am criticat,nu neg(constructiv),dar are potential enorm,nimic de spus.Bine acum…,aceste stagii de testari la Borussia Dortmund,nu presupun imediat,automat si transferul,dar cred ca sunt mai eficace decat un minicantonament local,deci Albert este oricum pe castig.Fizic si mental.Pentru ca daca ar fi certitudine,Borussia… este cred unica echipa germana,care priveste spre viitor.Acum a platit 15milioane(Euro,normal),pe un argentinian de 20 ani de la Boca Juniors,de aceeasi varsta…Cash!Banii jos.
    Oare cat se poate primi momentan pe Stahl?Din care, cat incaseaza impresarul?
    Cu toata criza financiara…merita sa-l pierdem acum?Degeaba suntem intre primele pepiniere din tara,momentan,daca nu stim sa ne punem copiii in valoare,in slujba UTA-ei…Intersant de urmarit in continuare!https://tmssl.akamaized.net//images/wappen/head/16.png?lm=1396275280
    Unii sunt foarte rai documenati si rau intentionati.Stahl nu este cerut pentru echipa mare,dimpotriva.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button