UTA Arad

Kanda vine la UTA, fostul mijlocaș al Călărașiului are planuri de promovare cu arădenii





UTA este aproape de primul transfer important al iernii, și anume Bodo Kanda, fostul mijlocaș al Dunării Călărași. Mâine, fotbalistul va fi așteptat de oficialii utiști pe aeroportul din Timișoara și urmează a intra în cantonament alături de echipă.

„Sunt tentat de proiectul UTA-ei, vin din această iarnă pentru a mă acomoda cu echipa, iar din vară vom încerca cu toții să promovăm. M-am înțeles verbal cu cei de la UTA, sper ca lucrurile să meargă bine de mâine încolo” ne-a declarat în această seară Kanda.

Baudoin Tshitungi Dieudonne Kanda, cunoscut publicului larg sub numele de „Bodo” Kanda, este un fost internațional de tineret român, fiind primul jucător de culoare care a îmbrăcat tricoul naționalei țării noastre, indiferent de categoria de vârstă. S-a născut la București pe 17 aprilie 1993, tatăl său fiind de origine din Zair (actuala DR Congo).

Crescut de Dinamo, mijlocașul a jucat până acum la doar două echipe: „satelitul” echipei din Ștefan cel Mare și Dunărea Călărași. La echipa „galben-albastră” a evoluat timp de șase ani, din 2012 până în această iarnă, când s-a despărțit de trupa antrenată de Dan Alexa. Cu Dunărea, Kanda a promovat în 2015 în Liga a II-a și în 2018 în primul eșalon. A înscris 25 de goluri în 97 de partide pe parcursul celor șase ani petrecuți la Călărași.

În acest sezon al Ligii I, mijlocașul de 25 de ani a evoluat în 14 partide și a înscris două goluri. În vara lui 2016, Kanda înscria contra UTA-ei în victoria cu 3-1 a Dunării Călărași de pe teren propriu, rezultat care avea să fie întors (1-4) în retur de către trupa antrenată atunci de Roland Nagy.

 









19 comentarii

  1. Asta DA transfer !!! Inca 3-4 jucatori de acelasi calibru si este OK !!! FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. CALINE, daca si baiatul asta este slabut , daca ar veni Messi s-au Suarez , ar fi buni pt. tine !? Inseamna ca, tu nu l-ai vazut jucand de faci aceasta afirmatie ori zici la misto !!!

    0
    0
  3. Excelent transfer, cred că pe filiera AMP…..dacă mai vin 2 de talia ăstuia acum, in perioada asta, mă pălmuiesc in oglindă pentru nesimțirea de-a critica conducerea. :))

    0
    0
  4. nu v-am zis eu sa nu va mai bateti capul, ca treaba-i rezolvata, totul este sub control, doar ca noi nu mai stim care-i proiectul…la UTA , cu obiective clare si cine nu le realizeaza sa plece nu sa vina sa ne minta frumos….

    0
    0
  5. Cred ca si fundasul dreapta Stefan Vladoiu de la Snagov, echipa aflată în derută rau,crescut la Craiova ar fi un transfer util plus varful de la Petrolul,Sergiu Arnautu sau Herea cel mic ca e afara din lotul petrolistilor.Speram ca Uta va arata mult mai bine în sezonul de primavara.Multa bafta

    0
    0
    1. Herea nu ar fi rau ca sincer m-am cam saturat sa ne tot dea pe goluri,mai bine le-ar da pt noi de data asta.

      0
      0
  6. Bravo!!!Sa ne bucuram atunci cand il vedem in tricoul UTA-ei,pana atunci mai este o zi. Sper sa nu „piarda avionul”.
    Chiar mi-a placut jucatorul iar acum are probabil maturitatea fotbalistica si experienta,atat de mult necesare.Faptul ca a jucat doar la doua echipe,spune ceva.Altii nu au anii de varsta ,pe la cate echipe au evoluat.Il asteptam cu nerabdare.
    Imi doresc sa apara acea fotografie de prezentare si „Bine ai venit la UTA”!

    0
    0
      1. Nu prea inteleg termenul…Daca esti obiectiv,realist si mai si pricepi cateceva,inseamna ca faci pe desteptul?Ma rog…chestie de interpretari.Cum crezi @Florin…
        Pentru mine UTA va ramane mereu UTA!Poate se mai risipesc si norii negri…A fost altadata si mai rau,dar acele timpuri se uita de catre unii…

        0
        0
        1. Toți vrem binele acestei echipe,și toți avem dreptul la opinie,cred ca ți-am mai zis si in alte rânduri,faci anumite comentarii foarte adevărate,unde pui perfect punctul pe “i”,dar scuza-ma ca îmi permit sa iti spun,ai și niște “derapaje”de ferească Dumnezeu…..gen,urmărești tu dacă e Cipri Rus acasă,ne spui tu de bunicul lui Stahl,sau mai vinzi apartamentul nu știu cui de pe strada Horia…….

          0
          0
          1. Ma rog,cum crezi….Dar daca nu mai facem uneori haz de necaz…ajungem la Mocrea…Pe Metianu ajung aproape zilnic,dorind sau nu si dadusem de nenumarate ori nas in nas cu Cipri Rus.Eu inca nu am uitat ca motivul aburit din care cauza s-a renuntat la el,a fost ca il dureau dintii,dar erau altele…..S-a suprapus recent disparitia sa,de cateva zile,odata cu unele interese de transfer,mai mult sau mai putin credibile si se banuia ca este pe la probe de joc..Vezi ca cealalta mentionata de catre tine, nu este strada Horea(nu Horia,asa cum scrie pe tablite)unde este in vanzare apartamentul raposatului Doctor Balu, fost medic la UTA, ci str. Closca.Vrei sa cumperi?Contacteaza-ma,serios vorbesc.Pe str.Horea locuieste d-l Dionisie (Dini) Piros,fiul acum octogenar,aproape nonagenar,al contabilului Baronului Neuman,in fapt mana dreapta al celuia care a inventat si cladit echipa UTA.Florine,eu nu scriu decat atunci cand ma si bazez pe ceva,nu la cacialma.Unde nu stiu,mai bine nu-mi dau cu parerea si ii citesc pe altii…
            Depinde de cum privesti acest aspect.
            HAI UTA!Doar de bine sa auzim!Si sa ne auzim!

            0
            0
          2. Si tot nu ne-ai spus daca ai rezolvat dilema Rus. ,,,Misiunea Metianu” a fost o reusita sau nu, domnule detectiv Sherlock Giro?😂😂😂.
            Probabil ai mers noaptea , pentru ca ziua dormi😨

            0
            0
        2. Tu nu esti obiectiv, esti instabil. Este evident ca iti scrii comentariile in stari complet diferite. Unele normale ( ca ton si exprimare) iar altele ( cele mai multe) in care e musai sa sari la beregata, improscandu-ti veninul in toate partile. Nimeni nu se ridica la nivelul tau si drept urmare consideri ca e necesar sa faci spume la gura. E alegerea ta dar nu iti face bine…

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button