Gloria LT Cermei

Utistul Gruiescu, singura noutate la reunirea Cermeiului! Viceliderul din C4 s-a despărțit de un singur fotbalist





Luni e rândul Cermeiului și Sebișului să-și încheie vacanța de iarnă. Viceliderul din C4 a sunat adunarea pentru ora 14, la terenul din Sânpaul, acolo unde Radu Anca și Sebastian Huțan vor conduce primul antrenament al anului.

Deși au fost destule tentații în perioada de pauză, Vezan, Capătă sau Tănase rămân în „alb-roșu” și la primăvară, încercând să facă un retur la înălțimea primei părți a campionatului. Avem nevoie de sănătate, ca să ne putem pregăti conform programului gândit de antrenorul nostru. Altfel, avem destulă calitate la nivel de lot și vrem să avem un parcurs la fel de bun precum ultimele zece etape din tur”, spune Petre Bulza.

Până la această oră, Cermeiul s-a despărțit doar de David Lupșe. Tânărul fotbalist de bandă stânga va juca la Sânmartin în Liga 4-a bihoreană, în timp ce în locul său sosește un alt fotbalist născut în anul 2000. Călin Gruiescu a fost împrumutat de UTA în Țara Sămădăilor, urmând să-și dispute un tricou de titular cu Mager și Deta, cu mențiunea că acesta din urmă e deocamdată sub comanda lui Ionuț Popa și ar putea rămâne în Aradul Nou în partea a doua a sezonului.

Este posibil ca divizionara terță arădeană să se mai despartă și de Ciprian Matiș, atacantul timișorean trăind în umbra golgheterului Capătă în prima parte a sezonului. În plus, după un lung șir de accidentări, Dani Bulza ar trebui să se pună pe picioare până la primăvară pentru a fi luat din nou în calcule de Radu Anca.

Șase vor fi zilele rezervate reacomodării cu efortul, căci duminică, 27 ianuarie, Gloria Lunca Teuz Cermei urcă la Moneasa, pentru un cantonament de o săptămână. La jumătatea întrecerii, „roș-albii” completează un podium 100% arădean alături de liderul Șoimii Lipova și Crișul Chișineu Criș, aflată pe poziția a treia.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button