UTA Academie

Efectul dizolvării UTA-ei 2000: Petcuț face echipă cu Aslău la 2002, Bogoșel și Țamboi merg lângă Mărginean și Donca





Fiindcă o parte dintre jucători au fost solicitați în Liga 3-a, unde au șansa să se impună în stagiunea de primăvară și, oricum, existau probleme de efectiv și în toamnă, UTA 2000 a fost dizolvată în această vară. Clubul fanion al Aradului va fi reprezentat în Liga Elitelor Under 19 și în Liga 4-a de grupa de 2001, pregătită de Sandu Gaica și Adi Ungur.

Dacă 90% dintre utiștii de 18-19 ani și-au găsit deja angajamente, iar cei care sunt din Arad au și varianta să rămână în curtea grupei de 2001, antrenorii au fost repartizați la alte echipe din cadrul clubului. Mihai Petcuț ajunge lângă Mircea Aslău, la UTA 2002, formație de pe penultimul loc în serie de Vest a Ligii Elitelor Under 17. Apoi, Costel Bogoșel și Sandu Țamboi le dau o mână împortantă de ajutor lui Radu Mărginean, la UTA 2003 și Dinu Donca, la UTA 2004.

Cei trei tehnicieni vor debuta pe băncile noilor lor formații chiar în weekend. Grupele de 2002 și 2003 vor juca pe Șega cu echipele similare ale celor de la Elore Bekescsaba, în timp ce cele de 2004-2005, aceasta din urmă pregătită de Bogdan Oneț la Atletico, se va deplasa în Ungaria. Peste o săptămână, vor avea loc partidele revanșă ale acestor amicale.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button