Fotbal judetean

Glogovățul a strâns rândurile în 13 jucători, dar Dehelean e convins că prezența la antrenamente va crește: „Dacă ne adunăm toți putem face față oricărui adversar”





Locul 7 este cel mai bun ocupat de Glogovăț 2013 în pauza de iarnă a Ligii 4-a. Echipa de la marginea Aradului țintește – însă – mai sus, bazându-se pe omogenitate, dar și două-trei achiziții.

Una dintre acestea s-a și prezentat la reunirea din această seară, ce a început cu o ședință la care a participat, din partea conducerii clubului, Ovidiu Tănasă. Vorbim despre fundașul Stavila, care – de altfel – revine în „roș-albastru” după doi ani. „Mai suntem în negocieri cu doi jucători ofensivi, sperăm să aducem măcar unul dintre ei. Altfel, cred că avem un lot bun, care poate face față oricărui adversar din campionat, cu condiția să ne adunăm toți măcar la meciuri. Și la reunirea de azi au participat doar 13 jucători, dar prezența trebuie să fie mai bună chiar începând de joi. Și așa facem doar două antrenamente pe săptămână, poate trei până mergem în cantonament și e necesar să am o prezență de măcar 90-95%. E important că nu pleacă nimeni de la noi în această iarnă, mergem pe omogenitate sperând într-o clasare în primele 6 echipe ale campionatului”, susține Călin Dehelean, antrenorul divizionarei a patra.

Într-adevăr, Popa, Ardelean, C. Negrea, Danciu și Gornic au ratat prima ședință de pregătire a anului, desfășurată pe terenul sintetic de la Vladimirescu, dar ei ar trebui să răspundă prezent încă de joi. De la echipa de juniori, Dehelean îi mai are în vederi pe Gain, D. Negrea, Todirică, Chiș și Bâtea. „Deși ne-am fi dorit să plecăm mai repede în cantonament, vom urca de abia pe 17 februarie la Moneasa, pentru o săptămână. La revenirea acasă, avem programate toate amicalele, în număr de patru, cu Lipova II, Turnu, Curtici și Ghioroc”, ne-a mai mărturisit tânărul tehnician.

Glogovățul începe returul la Nădlac, pentru ca primul meci acasă, pe terenul din Vladimirescu, să aibă loc în compania unei alte echipe în foame de puncte, Victoria Felnac.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button