Baschet

ICIM-ul, pe calea aerului spre Constanța pentru primul succes în Grupa Roșie: „Nu va fi simplu, dar gheața trebuie spartă”





FCC ICIM Arad încheie turul Grupei Roșii din cadrul ediției 2018-2019 a Ligii Naționale de Baschet Feminin contra celui mai abordabil adversar. Phoenix Constanța e echipa venită din grupa valorică B și a rămas „lanternă” după ce a pierdut pe linie în această fază secundă a întrecerii, cu mențiunea că la Cluj a făcut-o în prelungiri. Așadar, e un duel al suferinței, între singurele echipe ce nu au cunoscut gustul succesului în Grupa Roșie.

Formația arădeană este pusă în gardă și abordează la modul cel mai serios deplasarea de pe Litoral. În acest sezon, „galben-albastrele” lui Miljan Medvedj călătoresc pentru prima oară cu avionul, pe ruta Timișoara – București, drumul până la Constanța urmând a fi făcută cu un microbus. „Încercăm să le creăm toate condițiile jucătoarelor noastre, căci gheața trebuie spartă. Încă nu am câștigat niciun meci în Grupa Roșie, nu e o situația prea plăcută pentru noi, dar încercăm să ne revanșăm în meciurile ce au mai rămas de disputat. Chiar dacă întâlnim o echipă aflată sub noi în clasament, nu o subestimăm deloc, dimpotrivă. Nu va fi un meci simplu, să nu uităm că ele au pierdut în prelungiri la Cluj, pe când noi am cedat în timpul regulamentar”, spune Marcel Urban.

Teoretic, după despărțirea de extrema Milica Deura, ar mai fi nevoie și de o baschetbalistă pe acest post, dar se pare că ICIM-ul mai caută doar o jucătoare sub panou. „Chiar dacă a venit Destiny (n.a. Williams), o baschetbalistă foarte valoroasă, de mare experiență, încă am mai avea nevoie de o jucătoare pentru a avea un lot competitiv pentru bătăliile ce ne așteaptă”, s-a limitat să adauge președintele grupării arădene. Perioada de transferuri se încheie pe 28 februarie.

Revenind, partida dintre Phoenix Știința Constanța și FCC ICIM Arad se dispută sâmbătă, de la ora 12, în Sala Sporturilor a orașului de pe Litoral.









2 comentarii

  1. E nevoie mereu de jucători cu experiență . Fie să ridici pe ai tai ,fie sa armonizezi. echipe aproape noi. Și campionate puternice schimba pe bani grei jucători nu cu multe cluburi ci chiar cu multe țări la activ. E plina lumea de exemple Treaba e să fie de folos ,pregătiți fizic. Incepem sa ne mai obișnuim cu obiceiul schimbării de club. În fond e profesionism . Cum vin alții pe la noi ,așa mai și pleacă. Noi simpatizam clubul și temporar cu cine joacă o perioada. Că unii rămîn credincioși culorilor sau pe unii chiar nu-i putem uita e aur curat .!!!

    0
    0
  2. După ce a-ți îndepărtați pe Moni Br.. de la echipa au rămas elita… Se vad rezultatele. Ce părere aveți,

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button