UTA Arad

Șeroni, Melinte și Moisin se prezintă suporterilor arădeni în amicalul revanșă, UTA – Grosics Akademia Szeged





După exact 48 de ore, UTA și Grosics Akademia Szeged se vor afla din nou față în față. Amicalul de ieri, de la Gyula, s-a terminat 0-0, dar „roș-albii” vor alinia o formulă de joc superioară celei din Ungaria.

În primul rând, vorbim despre foștii fundași ai lui ACS Poli, Alin Șeroni și Cristian Melinte, care au semnat contractele de joc la începutul acestei săptămâni, dar și despre Alen Moisin. Vărul de 16 ani și jumătate al lui Sorin Strătilă a surprins plăcut la antrenamente, dar nu a putut trece granița marți, fiind minor și fără procură de la mama sa, care încă trebuie să sosească la Arad. Rapidul mijlocaș de bandă are școala Manchester City și, în proporție de 99%, va semna cu „Bătrâna Doamnă”.

Dar, Ionuț Popa, care a absentat de la testul de Gyula, îi va vedea și el la lucru pe Ivan, Kanda, Alfaiate și Vera, cu mențiunea că ultimii doi nu au semnat încă cu UTA. Absențele UTA-ei pentru mâine vor fi Costin, Stahl și Coulibaly, toți trei răciți. Nici atacantul paraguayan, Jorge Alvarenga, nu mai e la Arad, ci tocmai în curtea rivalilor de la ASU Poli.

Meciul test dintre UTA și Grosics Akademia Szeged se joacă de la ora 13:00, pe stadionul „Motorul”.









12 comentarii

  1. De ce oare nu l-au pastrat in lot pe ALVARENGA ? Acesta a plecat la ASU. Timis. si antrenorul Peroescu a ramas surprins ca acesta nu a ramas la UTA. pt. ca el nu a dat semne sa fi avut ceva probleme medicale si s-a antrenat cot la cot cu ceilalti jucatori la noua s-a echipa !? Care sa fie misterul !?

    0
    0
    1. Poate Alvarenga este inferior baietilor de la Benfica, poate au altceva in plan si a fost adus ca si varainta de back-up. Daca se misca bine la ASU poate sa vina din vara la noi, nu au bani nici cat noi cei de la ASU.

      0
      0
  2. Sănătate antrenorului și sănătate și echipei Acum, sperăm la o partida cu sportivitate pentru a ne da seama și ei și noi ,unde ne aflam. Altfel ciudata optica de a te antrena. Și Melinte și Seroni nu au avut mari pauze in competiții. Conectarea ,fara alte impedimente nu poate fi lungă. Unde e vorba de valoare ,macar medie , ar urma și rezultatele. Ca niciodată semnalul spre calitate și randament a fost dat de portari !!! De altfel Orlic parcă ar merge de acum spre A !! Hai UTA !!!

    0
    0
  3. Alvarenga a jucat bine…Cred că UTA s-a ars cu ceilalți doi, care nu au ieșit în evidență mai cu nimic. Să ai un jucător care are simțul porții și da gol chiar din primul amical și sănu faci tot posibilul să-l păstrezi ,îmi dau seama pe ce criterii se fac transferurile.

    0
    0
    1. Hai ca iti spun eu@GABY,cam cum stam cu stadionul UTA…Zero barat!Trec aproape zilnic pe acolo.Este de paravan….Intra uneori niste camioane incarcate cu caramizi,se descarca cumva,apoi pauza cateva zile…Nu este vorba de infrastrucura,realizata,betoane,etc..Iar a luat iarna prin surprindere,pe Tehnodomus….Fii antena!Ce s-a construit pana acum.se numeste BRUT.Nimeni nu pricepe ca de acum incolo, ce ar trebui sa urmeze…Instalatii sanitare,gresii,faiante,electrice,podele,feroneriii,de inca 2 ani de acum incolo….vraiste…
      Falca,machiatto,este la Bucuresti,cersind cu Firea buget.
      Cine tine pariul cu mine,ca nici in 2019,stadionul nu are cum sa fie gata?Pe cat pariem?

      0
      0
  4. Alvarenga poate nu la vrut popa cum nu ia dorit și pă a pop și cublesan doi jucători bunii dar popa nu ia dorit

    0
    0
  5. Fain.. Atacam din vară promovarea cu jucători de la ultima clasata din liga a doua:) rupem tăt cu ăștia

    0
    0
  6. Si mie mi se pare ciudat,ca Alvarenga era blocat de rinichi,dar la cateva zile intra in plin la antrenamente la ASU Poli,ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Ciudat…
    Nu cred in declaratii si sincer nu l-am vazut clar…Un gol,nu inseamna nimic,in amicale…Dar mi-as scoate ochii,sa-l vad inregimentat la Poli,si sa si marcheze impotriva UTA-ei.Ceva nu se leaga in privinta sa.Ceea ce insa pot sa cred,este ca acesti sud-americani,sau impresari multiplii,,gramada,mult prea multi,care vor comisioane…
    La un moment dat,nu mai stii al cui este…Unul ti-l propune,apoi apar si altii..
    Pacat…Era…,ar fi fost interesant.
    Nu dau nici doi bani,pe ciudateniile de 2,8mil.euro…Sa fim seriosi,,,daca aveau valoare minima,erau in alte campionate….

    0
    0
  7. Alvarenga mai merita o sansa, sa miscat bine in amical, a dat si gol, chiar nu inteleg de ce nu mai putea fi probat. Asta cu rinichii mi se pare o scuza, poate domnii ziaristi il intreaba pe Popica de ce a renuntat la el asa usor.

    0
    0
  8. Pe bune ???Plangeti atata dupa Alvarenga un jucator de liga a doua din Paraguay care a dat un amarat de gol intr-un meci amical??Fiti sigur ca staful tehnic si conducerea au in vedere variante mai bune din moment ce au renuntat la el!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button