Fotbal judetean

Socodorul s-a pus în mișcare pentru a regăsi forma din finalul anului: „Să terminăm cât mai sus, fără a avea presiunea vreunui obiectiv”





A zecea forță a campionatului Ligii a 4-a a pus punct vacanței de iarnă chiar în această seară. Doar 9 jucători, Vaida, Turcuș, Dema, Rafila, Pirtea, Covaci, Gherheș, Todincă și Chiș au transpirat la primul antrenament al anului la Socodor, restul fiind ocupați cu serviciul sau având diverse probleme personale. „Cu siguranță, vor fi din ce în ce mai mulți jucători la antrenamente. Băieții vin cu plăcere la Socodor, ca dovadă că nu a plecat nimeni de la noi în această iarnă. Singurul semn de întrebare îl vizează pe Molcuț, dar – până la urmă – cred că vom continua colaborarea noastră cel puțin până la vară. Bibarț și-a terminat școala, s-a angajat și de acum înainte va avea timp și de fotbal. Ne bucurăm că și Fluieraș își va relua pregătirea după accidentarea destul de gravă, așa că vom conta constant pe 16-17 jucători, plus juniorii din pepiniera noastră. Să sperăm că vom fi feriți cât de mult se poate de accidentări și suspendări și să ne regăsim cât mai repede forma din finalul anului trecut”, spune Petrică Crișan, președintele trupei „galben-albastre”.

Primul obiectiv al Socodorului este legat de campionatul județean de futsal. „Sâmbătă, mergem într-o formulă aproape completă la zona de Curtici și încercăm să ne calificăm în finala de la Macea. Noi mai mereu am fost printre cele mai bune echipe de sală, anul trecut am jucat finala, poate se poate mai mult în acest an. Oricum și acest turneu al AJF-ului e un bun prilej de a te mai mișca la început de pregătire”, mai susține Crișan.

Deși ocupă doar locul 10 până la reluarea returului, ACS Socodor are doar 6 puncte în spatele ultimei formații din „careul de ași”, UTA II. „Nu pot spune că vizăm un anumit  loc în clasament, ci ne dorim să terminăm cât mai sus. Nu avem presiunea obiectivului, autoritățile locale nu ne-au impus nimic, iar acest lucru poate fi un avantaj în duelurile cu unele echipe. S-a și văzut că atunci când ne adunăm aproape toți, putem pune probleme oricui. Cu atât mai mult cu cât nu am pierdut niciun jucător în această iarnă și e posibil să mai aducem doi-trei. Avem ceva piste, discuții, sperăm să le concretizăm, însă fără a face eforturi suplimentare din punct de vedere financiar”, ne-a mai mărturisit șeful prim divizionarei județene.

Între 17 și 23 februarie, Socodorul se va cantona la Băile Felix, la Hotelul Diana, iar la revenirea acasă îi așteaptă vecinii de la Pilu pentru un prim amical invernal. Victoria Felnac este celălalt adversar din amicale confirmat pentru 2 martie, dar antrenorul Tibi Darazs mai caută cel puțin doi parteneri de întrecere înainte de a juca pe puncte cu UTA II.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button