UTA Arad

Gripa anulează deplasarea UTA-ei la Fuzesgyarmat, „roș-albii” înlocuiesc amicalul cu un simplu antrenament





Echipa fanion a Aradului rămâne cu două partide de verificare în această săptămână, respectiv „dubla” cu Szegedul terminată nedecis: 0-0 și 1-1. UTA ar fi trebuit să se deplaseze mâine în Ungaria, la Fuzesgyarmat, pentru a întâlni o altă divizionară a treia din țara vecină, dar meciul s-a anulat. „Maghiarii ne-au comunicat că au mulți jucători gripați, sunt doar 5-6 la antrenament. Inițial, ne-am gândit să înlocuim testul cu un altul, am și obținut un acord de principiu din partea Cermeiului, căreia îi mulțumim pentru disponibilitate, dar – în cele din urmă – ne-am făcut și noi socoteala jucătorilor bolnavi și rămânem să facem un antrenament mâine dimineață”, ne-a mărturisit Claudiu Drăgan, directorul sportiv al „Bătrânei Doamne”.

Într-adevăr, cermeianii ar fi fost de acord să încheie în această seară cantonamentul de la Moneasa, iar mâine să joace primul amical al iernii cu UTA. Acum, a rămas ca cele două formații să se dueleze doar marți, probabil începând cu ora 11 pe „Motorul”.

Probabil, un alt motiv pentru care Ionuț Popa nu a insistat să mai joace un amical și mâine e și acela legat de absența jucătorilor în probe. Vera, Alfaiate și Keita vor pleca, iar cei rămași sunt legați toți prin contracte de „roș-albi”. Doar juniorul Moisin are încă o înțelegere verbală, care – însă – va fi parafată în zilele ce urmează. Altfel, achizițiile bătute în cuie în această iarnă sunt în număr de patru: fundașii Ivan, Șeroni și Melinte și mijlocașul Kanda. În acest punct, antrenorul arădean a mai cerut neapărat conducerii un mijlocaș central și un atacant de careu.









4 comentarii

  1. Iarna ușoară, dar grea pentru sănătate. Ne referim și la sănătatea ce decurge din duritatea intilnirilor cu maghiarii.Speram că pauza nu e la echipa și se discuta ce s-a reușit și ce nu în privința implementării unui regim de joc. Nu am văzut nimic ,dar din relatări ,pare că iar ajung prea repede adversarii lîngă Bodea !Unul sau doi care au plecat pot avea pretenții peste echilibrul bugetului. Da un gol și cere dublu fata de cum a fost înțelegerea . Ei bine sa fii prudent. O vorba zice că nu te înșeală nimeni. Te înșeli singur !!

    0
    0
  2. Normal, asta si ii trebuie UTA.-ei, un mijlocas central care sa stie cu mingea si clarviziune pe teren si un adevarat atacant bun in fata portii , FORTA UTA. !!! Sper sa se rezolve cu niste jucatori buni !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button