Baschet

Bulj, la revenirea oficială pe banca FCC ICIM Arad: „Am lăsat o treabă neterminată, sper ca echipa să arate o altă față în play-off”





După plecarea sârbului Miljan Medved, postul vacant de antrenor al echipei a fost preluat de compatriotul său, Bogdan Bulj. Practic, o revenire la Arad pentru tehnicianul care a încheiat sezonul trecut pe banca lui FCC ICIM.

Bulj a ajuns ieri la Arad, iar la câteva ore după semnarea contractului cu echipa noastră, a și condus primul antrenament. „Am venit la Arad pentru că am lăsat o treabă neterminată. Sunt fericit, am un respect pentru acest club, pentru fani, pentru toată lumea de aici. Cred că pot schimba ceva la echipă pentru a scoate un rezultat mai bun până la finalul sezonului. Am urmărit statistica actualului sezon din Liga Națională, am văzut și câteva meciuri video ale ICIM-ului. Sunt convins că acest lot poate să arate mai bine, sunt în componență baschetbaliste importante, care pot face diferența. Vreau să fac în primul rând o analiză la echipă, să văd cum stau jucătoarele din punct de vedere fizic și tactic. Sper ca ICIM-ul să arate o altă față în play-off au fost primele cuvinte ale lui Bogdan Bulj după semnarea contractului cu echipa arădeană.

La rândul său, președintele grupării „galben-albastre” a motivat astfel alegerea făcută: „Am optat pentru un antrenor pe care îl cunoaștem, un antrenor care dacă are echipă, se poate exprima. Un tehnician dur, care nu stă la discuție cu jucătoarele. Merge pe premiza: dacă nu sti, te învăt / dacă nu poți, te ajut / dacă nu vrei, te oblig. Sper că prin venirea lui, prin atitudinea lui de om dur, să poată să schimbe atitudinea jucătoarelor noaste și să le imprime o exprimare mult mai bună în teren. Suferim foarte mult pe partea defensivă”, a declarat Marcel Urban.

Primul meci pentru Bogdan Bulj va avea loc, ca în urmă cu doi ani la debutul primului mandat, împotriva lui CSM Târgoviște. Clasicul Romaniei din prima etapă a retului din Grupa Rosie este programat vineri, 8 februarie, de la ora 16:30.

Altfel, la Arad a ajuns și ultima achiziție a FCC ICIM. Vorbim despre pivotul american, Chelsey Lee, care aduce un plus important de valoare și experiență pentru echipa antrenată de acum de Bogdan Bulj.

baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button