Crisul Chisineu-CrișUTA Academie

Modan a decis amicalul Crișului cu puștii UTA-ei





După Lunca Teuz Cermei, dimineață, o altă divizionară a treia arădeană a jucat pe „Motorul” astăzi. E vorba despre Crișul Chișineu Criș, care a întâlnit-o, la lumina reflectoarelor, pe UTA II, echipă formată exclusiv din juniori 16-17 ani.

Puștii s-au ținut bine de mai experimentata formație de pe podiumul C4, au pus și ceva probleme în atac prin Duma sau Jula, dar au terminat meciul învinși: 0-1. La una dintre multele ocazii avute, Nicu Modan a reușit să înscrie după ce a driblat și portarul. Pasa decisivă i-a aparținut lui Adi Piț. „Chiar nu am ce să le reproșez copiilor, s-au implicat, au alergat și au ținut piept unei formații valoroase și experimentate. Sunt mulțumit, astfel de partide ne călesc”, a fost scurtul comentariu a lui Sandu Gaica, ajutat de Adi Ungur pe banca utistă. Accidentați, Vidican și Petcuț au absentat de la „roș-albi”, în timp ce Hrezdac a fost schimbat în primele 10 minute fiindcă a resimțit o durere la gleznă. UTA Under 18 contează din această iarnă și pe Alex Oroian, un mijlocaș ofensiv de la Mediaș, dar – probabil – vor urma încă una-două achiziții.

Crișul începe dreptul seria de partide de verificare, dar Adrian Abrudean recunoaște că mai sunt destule lucruri de pus la punct. „Pentru primul amical al iernii a fost destul de bine. Am întâlnit o echipă de copii foarte bună, combativă, ce ar putea face față în Liga 3-a, chiar îi felicit pe cei doi antrenori pentru munca depusă. Anticipam atât de multe greșeli colective și individuale pentru acest prim joc, dar, odată cu parcurgerea etapelor necesare al procesului de pregătire, sunt convins că vom arăta din ce în ce mai bine. Joi, întâlnim prima echipă a UTA-ei, pe care am  și văzut-o jucând astăzi cu Cermeiul,  sper să fie un antrenament util pentru ambele echipe”, a punctat antrenorul celor de la Crișul Chișineu Criș, care nu a contat pe ultima achiziție, Marius Matei, învoit până mâine după ieșirea din cantonament.

Formații:

UTA: Zamfir – Haloș, Salka, Pașcu, I. Gavrilă – Cocriș (70 Pătlăgică), Hrezdac (9 Jula, 70 Andrieș) – A. Gavrilă, Oroian (46 Duma), Merian (Onișor) – Nistor (46 Răzban).

Crișul (prima repriză): Mucha – S. Sabău. Lang, Tătaru, Siminic – Gâlcă, Al. Pavel, Ianc – Piț, Modan, Bozian.

Crișul (repriza a doua): Dagău – S. Sabău, Lazăr, Lang, Maghici – Ciornei, Ianc, Clej, Lezeu – Bozian, Modan.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button