Baschet

ICIM-ul s-a despărțit de Neagu, Bulj rămâne în 5 jucătoare Under 23: „Divorț amiabil”





Numărul baschetbalistelor de care FCC ICIM se desparte în plin sezon competițional a ajuns la patru. După americancele A’Lexus Harrison, Leeza Burdgess și bosniaca Milica Deura, a venit și rândul unei românce să plece de la Arad. Este vorba despre Teodora Neagu, extremă de lot național, care – însă – nu a confirmat așteptările în „galben-albastru”.

Variantă de jucătoare sub 23 de ani, Neagu a jucat 16 meciuri pentru trupa pregătită de Miljan Medvedj, cu o medie de 3.5 puncte per confruntare și 2.4 la capitolul recuperări. „Atât noi, cât și baschetbalista ne-am fi așteptat ca această colaborare să decurgă mai bine. Nu a fost să fie, cauzele nu au fost găsite, așa că am decis că e mai bine să ajungem la un divorț amiabil. Teodora rămâne o jucătoare de valoare, o fată de caracter, îi mulțumim și-i dorim baftă în continuare în cariera sa”, a menționat Marcel Urban.

Așadar, de azi, Bogdan Bulj are la dispoziție doar cinci jucătoare de 23 de ani, dintre care cel puțin una va trebui, conform regulamentului, să evolueze în primele două sferturi ale partidelor din LBNF. „Rămânem în cinci jucătoare sub vârstă, respectiv Ciotir, Bartok, Rotariu, Peter și Glisici, eu zic că ne vom descurca. De altfel, asta ne-a spus și antrenorul, mai departe depinde doar de el pe cine se va baza dintre jucătoarele deja menționate”, a adăugat președintele FCC ICIM.

Gruparea arădeană a intrat în linie dreaptă pentru El Classico. Ca și în deplasarea de la Constanța, delegația ICIM-ului va călători cu avionul până în Capitală, iar de aici va fi preluată de un microbus cu direcția Târgoviște. Totul se întâmplă mâine seară, partida din cadrul primei etape a returului Grupei Roșii urmând să se dispute vineri, de la ora 16,30.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button