Fotbal judeteanNational Sebis

Petculescu, omul victorie al sebișenilor în testul cu Zăbraniul





Aflată în cantonament la Moneasa, Victoria Zăbrani a acceptat invitația Sebișului pentru un meci de verificare. Disputat în această dimineață, pe terenul destul de moale de la Dezna, testul s-a încheiat cu succesul divizionarei a treia: 2-1.

Fără Enciu, care încă nu a revenit la echipă și Szekely, folosit doar după pauză, omul de gol al lui Cristi Todea a fost Petculescu. Mijlocașul ofensiv a stabilit scorul pauzei, 1-0, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri executată direct în vinclu, iar după pauză a făcut 2-0 printr-un șut plasat la colțul lung. Frumoasă a fost și reușita de 2-1, izbutită de fundașul Ioan Pașcu: voleu din afara careului după centrarea lui Zele.

Cristi Todea i-a recuperat pe Pâslaru și Vereș, dar absentează în continuare Goșa, Enciu și Poștoarcă, plus Ruță, care a simțit dureri la genunchi în ultimele zile. „Am văzut lucruri pozitive, dar și mai puțin bune în amicalul de azi. Mai avem de lucrat în special la capitolul atacuri rapide și contraatacuri, căci și azi am avut destule faze în care puteam marca în urma unor astfel de faze, dar ne-am pripit. Altfel, antrenamentul a fost util, echipa din Zăbrani, pe care o cunosc destul de bine, a fost un adversar redutabil”, a spus tehnicianul trupei de pe Crișul Alb.

Fără Francescu și Băd, care se pregătesc separat, Dragu, care a părăsit cantonamentul pentru o problemă la genunchi și juniorii Tămășesc, Cojocaru și Crișan, pe margine și ei pe motive medicale, Leo Pința a utilizat doar 16 jucători contra sebișenilor. „Un antrenament foarte bun pentru noi cu două zile înainte de a finaliza un cantonament greu, dar foarte util în vederea campionatului. Sigur, mi-aș fi dorit să am toți jucătorii la dispoziție, dar unii chiar nu și-au putut rezolva problemele la servici. Sebișul, o echipă bună de Liga 3-a, ne-a întins serios astăzi, însă și terenul destul de moale ne-a solicitat suplimentar”, a spus Leo Pința, care s-a putut baza și pe Zele, venit la Dezna special pentru acest meci.

Formații:

Sebiș: Horvat (46 Gakos) – Onuțan (46 Deliman), Teședan, Lezeu (46 Pîslaru), Cornea (46 Laza) – Ciochină (46 Szekely), Takenori (46 Rugină) – Petculescu, Mateucă, Vereș (46 Pop) – Susan.

Zăbrani: Mitrea (46 Mureșan) – Hojda (46 Țop), Pașcu, Hodan, Topai – Simion, Bier (46 Adam) – Gherghel, Zele, Goț (46 Țuța) – Bubuș (46 Cioancă).

Sâmbătă, Sebișul întâlnește acasă Crișul într-un nou amical, iar Zăbraniul iese din cantonament cu un test împotriva celor de la Dudeștii Vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button