BaschetzTOP ARTICOLE

Revenirea lui Bulj a produs șocul pozitiv chiar în El Clasico: CSM Târgoviște – FCC ICIM Arad 52-70





După ce a pierdut până acum toate partidele din Grupa Roșie sub comanda lui Miljan Medvedj, FCC ICIM a obținut astăzi primul succes din 2019. La redebutul lui Bogdan Bulj pe banca tehnică, „galben-albastrele” au învins cu 70-52 pe terenul marii rivale CSM Târgoviște, echipă clasată pe locul 3 în LNBF.

În primele două sferturi, jocul a fost strâns, iar ambele formații au condus pe rând. Diferența s-a făcut în sfertul trei, când trupa arădeană a avut un run de 10 puncte consecutive și s-a distanțat la 16 până la ultima repriză mică. În ciuda unui început bun al gazdelor în ultima parte a meciului, elevele lui Bogdan Bulj au rezistat și au adus primul succes arădean în Grupa Roșie.

La ICIM a debutat și noua achiziție Chelsey Lee, iar conaționala sa Destiny Williams a reușit un nou double-double (14 puncte și 15 recuperări). Dar, coșghetera meciului a fost Brankica Hadzovic, care pare și ea revitalizată de reluarea colaborării cu Bulj.

Din păcate, victoria în „El Clasico” este mai mult una de moral, pentru că în clasament FCC ICIM e pe locul 5 cu 22 de puncte, la trei distanță de Olimpia CSU Brașov, cea de-a patra clasată, diferență greu de recuperat în cele șase etape rămase.  Gazdele de astăzi își păstrează poziția a treia.

Peste aproximativ o săptămână, „galben-albastrele” încheie seria de patru deplasări în LNBF cu o partidă pe terenul Olimpiei Brașov.

Felicit fetele pentru victoria din această seară, au avut o energie bună, au luptat exact cum le-am cerut, motivate, am ținut Târgoviștea la doar 50 de puncte marcate. Am avut o apărare bună, am oprit tranziția lor. Este o victorie foarte importantă pentru că ne încarcă moralul cu încredere. Trebuie să muncim foarte mult de acum încolo, iar acest rezultat ne obligă la mai mult în meciurile următoare.” au fost cuvintele lui Bulj la finalul partidei de astăzi pentru baschetarad.ro

CSM Târgoviște – FCC ICIM Arad 52-70 (12-12, 16-18, 11-25, 13-15)

Marcatoare:

Târgoviște: Poole 15, Kilin 10, Coker 8, Chivu 6, Stoenescu 5, Toma 5, Vaida 2, Popescu 1

ICIM: Hadzovic 22, Williams 14, Dzombeta 13, Fodor 10, Ardelean 5, Lee 4, Ciotir 2

FOTO: baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button