Șoimii Lipova

Divizionara secundă a întors jocul în ultimele 20 de minute: Luceafărul Oradea – Șoimii Lipova 4-1





Pentru al doilea amical al iernii, Șoimii Lipova a ales un adversar puternic, de eșalon secund, care remizase (1-1) cu UTA, la Arad. Astăzi, „alb-albaștrii” s-au deplasat la Sânmartin, acolo unde au condus-o pe Luceafărul până în minutul 70. Apoi, pe fondul înlocuirilor, dar mai ales a erorilor tactice, trupa lui Sabău a cedat cu 4-1.

Chiar dacă și lipovanii au avut ocazii, cele mai clare prin Istrate, toate golurile au fost opera „luceferilor”. Pe final de repriză, Ciul și-a înscris în proprie poartă, trimițând un balon acasă în condițiile în care Moga era ieșit din cadrul buturilor. Orădenii aveau să întoarcă meciul în ultimele 20 de minute. Mai întâi a înscris fundașul Oros (șut din întoarcere din 12 metri), apoi Prejmerean a făcut 2-1 cu un șut plasat din colțul careului de 6 metri (min. 76). În fine, cu 8 minute înainte de final, a marcat și Ludușan, cu capul, din centrarea lui Wanya, iar V. Pop a închis tabela chiar la ultima fază din pasa în fața porții venită de la Ludușan.

Partida s-a jucat pe terenul doi al bazei „Luceafărul”, unu nu prea bun conform lui Flavius Sabău. „Dacă am fi jucat pe terenul central, aveam în plan să folosesc prima echipă cel puțin 60, 65 de minute.  Apoi, văzând suprafața destul de rea pe care s-a jucat, mi-am dat seama că va fi mai mult un antrenament fizic și am făcut majoritatea înlocuirilor la pauză. În prima parte, am ținut destul de bine ritmul, dar și în primele 20-25 de minute dintr-a doua. Apoi, pe fondul unor erori destul de grave din punct de vedere tactic am primit patru goluri și așa s-a scris istoria acestui amical. Ținem să le mulțumim celor de la Luceafărul pentru ospitalitate”, a explicat antrenorul liderului din C4.

Formații:

Luceafărul: Moga – Ciul, Oros, Băican, Moihedja – Mitrică, Chiorean, Lu Yuefeng, Dulca – V. Pop, Paraschiv. Au mai jucat: Moroz – Lăsconi, Core, Drăgan, Prejmerean, Wanya, Ludușan

Lipova: D. Filip – Savin, Calvin, Vasiu, Filimon – Istrate, M. Popa, Lazea, D. Rusu – Trabalka, Sulea. Au mai jucat: Jianu – Burlă, Bercu, Gherasim, Stoin, Marton, Nagy, Dardai, Obrad.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button