UTA Arad

Matei, decisiv cu liderul Ligii a 4-a: Crișul Chișineu Criș – Progresul Pecica 1-0





După meciul cu UTA, Marius Matei a recidivat pentru Crișul Chișineu Criș în amicalul cu liderul Ligii a 4-a. De data aceasta, reușita experimentatului atacant, venită pe finalul primei părți din pasa lui Bozian, avea să fie decisivă contra pecicanilor. Divizionara a treia a mai avut și alte ocazii importante, între care și două bare, prin Modan și Bozian, în timp ce Progresul a fost ceva mai periculoasă după pauză prin frații Bodri și S. Popa.

Crișul a arătat mult mai bine față de partida cu Sebișul și asta chiar și în condițiile în care Adi Abrudean a încercat un sistem nou de joc: 3-5-2. „Am avut unele obiective la acest amical și eu zic că le-am atins în mare parte. Jucătorii s-au implicat bine în joc, și-au respectat destul de bine sarcinile, dar e clar că mai avem de lucru, mai ales că încă nu am cristalizat un prim <<11>> și nici un sistem de joc. Vom face analiza jocului de azi, vom mai lucra și la antrenamente și vom aplica la următoarele teste, iar în funcție de concluzii vom opta pentru o formulă sau alta. După jocul de azi rămânem cu un antrenament bun, în fața unui adversar de calitate din județul Arad”, a menționat antrenorul „alb-albaștrilor”.

Pecicanii vin după o săptămână cu antrenamente zilnice, iar unii dintre fotbaliști au muncit în dimineața jocului. „Era clar că din punct de vedere al prospețimii nu ne puteam ridica la nivelul adversarului, despre care știm cu toții că e clasat pe podium în Liga 3-a și care s-a mai și întărit cu jucători importanți în această iarnă. Dar, chiar și așa, ne-am comportat destul de bine atât din punct de vedere fizic, cât și tactic, cu mențiunea că – totuși – în unele momente ale jocului luăm decizii greșite. Așa s-a întâmplat și la golul lor, când un jucător de-al nostru s-a complicat inutil și am plătit pe o contră a celor de la Criș. Dar, rezultatul e mai puțin important, știm exact unde mai avem de muncit, iar când vom relua meciurile oficiale sunt sigur că vor veni și rezultatele. Vreau ca scorul să fie oglinda unui joc bun”, a punctat și Dan Stupar, tehnicianul  „galben-albaștrilor”.

Formații:

Crișul: Dagău (60 Mucha) – Tătaru, Pavel (60 Maghici), Siminic (60 Sabău) – Lazăr,  Gâlcă (60 Ianc), Bozian (46 Lezeu), Piț (60 Clej), Suslak – Matei (60 Bozian), Modan (60 Ciornei).

Pecica: Rusu – A. Ponta (46 Iova), Ew. Wild (46 Edu), Gabor (62 Wild), Aldan (62 S. Popa) – Arsene (46 Morar), S. Popa (46 Sârbu) – Huțanu (46 Drîglă), Puie (46 T. Bodri), Copil (46 L. Bordri) – Măgulean (62 Puie).









8 comentarii

      1. @Utist….:-))))))),Acesta,@Suporter,este un alt specimen din flora si fauna gradinilor Edenului…
        Iti dai seama cam ce intelege el din fenomenul meciurilor amicale….Iti dai seama ca sub acelasi pseudonim semneaza si la articolele despre UTA…Acolo nu a observat ca Cipri Rus,sau Costin,au iesit si reintrat.Ce pretentie sa ai?Ripensia a facut la fel la amical.
        Vai mama noastra,de fapt a lui…..Dar de ce sa nu mai radem uneori…?Daca nu radem,ma intreb din ce cauza sa plangem?
        Inca nu a observat ca in amicale,uneori,numarul de pe pantaloni(short),difera fata de cel de pe tricou….Stai sa vezi atunci cand se prinde si ce ne va mai scrie…..Magie. va fi pentru el….Houdini/Copperfield/UTA,daca nu si Mister Bean!Ar fi rezolvarea tuturor problemelor UTA-ei,nu mai avem nevoie de nimeni!Un picior de la unul,celalalt de la altul,capul unuia,plantat pe corpul altuia…..Plamanii unuia,pe fizicul altuia…Combinam 3-4 Robocopi si mergem direct in Champions!
        Sus pe tricou un jucator.jos,picioare, altul…..Cum sa nu ne distram cu @Suporter?

        0
        0
    1. Ti s-a parut,@Suporter….Era lipsa de tricouri curate….,adevarul ca si de jucatori.La un moment dat au inceput sa schimbe direct in joc echipamentele intre ei,ma mir cum nu ai observat.Opreau arbitrii meciul,se schimbau si ei din negru in galben,ca nu mai pricepeau nimic,la fel ca si tine….Apoi iar din galben in negru.La un moment dat,au cerut intreruperea jocului,pentru ca si-au umplut carnetelele cu notari,dupa atatea schimbari si cineva a trebuit sa fuga la librarie,dupa alte carnetele….
      Strigau antrenorii,ca si la antrenament,schimbati maieurile….jucati invers….schimb de posturi….
      Daca prostia ar durea,erai la ATI,UPU,@Suporter….In carantina totala,ca sa nu produci epidemie sau o pesta UTA-ista….Nu m-ar mai mira nimic!

      0
      0
  1. nu stiti cum il cheama pe fundasul stinga de la pecica e beton fizic ‘forta viteza cred ca la orice echipa de liga 2-3 ar face fata ??

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button