Gloria LT Cermei

„Sămădăii” își mențin pofta de goluri în amicale: Lunca Teuz Cermei – Frontiera Curtici 6-1





După 8-2 cu UTA II, Gloria Lunca Teuz Cermei a avut poftă de gol și cu Frontiera Curtici. Pe terenul din Sânpaul, divizionara a treia a tranșat amicalul cu „grănicerii” cu scorul de 6-1 (1-0), după reușitele semnate Matiș, Capătă (2), Bulza, Vezan și Vlad, respectiv Al. Gligor, direct din lovitură liberă.

Exceptându-l pe Victor Prună, care acuză o contractură musculară, Radu Anca a avut tot lotul la dispoziție. „Ne-am mișcat bine, începem să intră în ritm, deși mai avem de muncit. Mergem în continuare pe antrenamente specifice, cu accent pe tehnico-tactic, dar nici factorul fizic nu îl neglijăm. Cert este că ne-am făcut antrenamentul meciul de azi, băieții rămânând și la niște <<bucăți>> la final”, a spus antrenorul Cermeiului. Golul meciului i-a aparținut golgheterului Alex Capătă, cu o semi-foarfecă.

Într-o zi lucrătoare, pentru curticeni a fost mai greu să strângă rândurile. De altfel, Olariu și Nedea au absentat, iar Gligor a ajuns doar în repriza secundă. „Ne bucurăm că ne-am adunat la o oră atât de matinală pentru noi și am putut opune o rezistență cât de cât bună în prima repriză . Am întâlnit o echipă de alt nivel, într-o altă fază a pregătirii, pe când noi încă ne concentrăm pe partea fizică. De altfel, ieri am făcut un antrenament tare de forță, nu mă așteptam la mai mult azi din punct de vedere al prospețimii. Repet, antrenamentul a fost bun în special pentru Cermei, noi ne mulțumim cu cât am reușit deocamdată și cu faptul că nu am avut accidentări”, a menționat Flavius Moisa, antrenorul Curticiului.

Formații:

Cermei (prima repriză): Gârlea – Polgar, Rogojan, Nistor, Sabău – Ciubotariu – Mager, Mihuța, Vezan, A. Iuga – Matiș

Cermei (repriza a doua): Stănilă – Gherase, Dolga, Varga, Sabău (68 Nistor) – Gruiescu, Ciubotariu (68 Mihuța), Vezan (68 A. Iuga), Vlad- Capătă, Bulza.

Curtici (prima repriză): Trifoi (30 Leva) – Gavriș, Gurban, Moisa, Vereș – D. Usoi, Hanc – Morar, Avrămuțiu, Fereștean – Al. Mihai.

Curtici (repriza a doua): Leva (60 Vasi) – Gavriș (67 Fereștean), Al. Don, Al. Gligor, Dochița – Gurban (67 O. Moisa), Ursoi (67 Hanc) – Morar, Liga, Cornean – Brândușe.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button