Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Campioana județului Arad întâlnește cea mai bună echipă din Hunedoara la barajul de promovare în Liga 3-a!





A venit ziua când campioana județului Arad a aflat spre ce județ să privească când vine vorba despre adversarul de la barajul de promovare în Liga 3-a la fotbal. Ca și anul trecut, Aradul a făcut parte din Regiunea 4 Vest, alături de reprezentatele județelor Timiș, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți și Gorj.

În urma tragerii la sorți de astăzi, de la sediul Federației Române de Fotbal, în calea campioanei Ligii a 4-a arădene va ieși cea mai bună formație din județul Hunedoara. Înghesuiala la vârful clasamentului în primul eșalon județean din județul vecin e mare.  După 11 etape, pe primul loc e AS Gloria Proinstal, formație ce își dispută meciurile de acasă la Geoagiu. Aceasta a adunat 26 de puncte, la fel ca și echipa de pe locul 2, Aurul Brad. 25 de puncte are Retezatul Hațeg, 22 CSM Mihai Viteazu Vulcan și ACS Șoimul Băița, iar 21 – CS Inter Petrila.

La Arad, dacă în pauza de iarnă a stagiunii trecute, Crișul Chișineu Criș avea un avans liniștitor față de urmăritoarele sale, de care a și profitat și a și promovat după barajul cu gorjenii de la Petrolul Bustuchin, în acest sezon Progresul Pecica (41 de puncte) și Unirea Sântana (39 de puncte) par să dea o luptă la „baionetă” până la final, însă nici Victoria Zăbrani (34) nu e scoasă total din calcule.

Cert este că noua campioană a Aradului va juca prima manșă a barajului de promovare acasă, pe 15 iunie, iar returul în deplasare, pe 22 iunie.

În fine, la nivel de juniori A1, campioana județului Arad va juca „zona” cu campioana județului Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button