National Sebis

Puștii Ineului au rezistat doar o repriză în fața vecinilor sebișeni





Diferența mare de experiență și forță de partea celor de la Național Sebiș în fața tinerei echipe ineuane s-a reflectat și tabelă, cu ocazia amicalului de azi. Disputată pe „Armonia”, partida a fost dezechilibrată doar în partea sa secundă, căci până la pauză divizionara a patra a ținut destul de bine ritmul.

Ineul chiar a avut o ocazie să deschidă scorul, Pîslaru făcând fault de ultim apărător în fața lui Mâneran. Onuțan a marcat pentru sebișeni până la pauză, după care, Ineul, în varianta sa foarte tânără, a mai luat 8 goluri de la divizionara terță. Ruță a reușit„tripla”, Susan – „dubla”, iar Mateucă, Vereș și Enciu au încsris și ei căte o dată pentru un rotund 9-0.

Cristi Todea a avut doar 18 jucători la dispoziție la Ineu, între care trei portari. Goșa e accidentat, Szekely – bolnav, iar Cornea nu-și primește actele de la Avrig și, cel puțin deocamdată, nu se mai află în lotul Sebișului. „Cel puțin în prima repriză, meciul a fost destul de echilibrat, a opus o rezistență bună. Ineul are o echipă foarte tânără, de viitor, probabil dacă rămâne în această formulă un an-doi se va bate pentru primele locuri în Liga 4-a. Pe noi ne-a interesat mai mult antrenamentul pe un teren ce s-a dovedit destul de bun, în ciuda temerilor noastre. Numeric și, parțial, și valoric nu suntem acoperiți încă pe toate posturile, sper să mai reușim cel puțin una-două mutări până începe campionatul. Un fundaș stânga ne-ar mai trebui neapărat dacă nu se întoarce Cornea, dar și fundaș central ne-ar mai prinde bine”,  ne-a mărturisit Todea, care a mai programat un singur amical pentru echipa sa în această iarnă, cel de sâmbăta viitoare, de acasă, cu Ghiroda.

Mai având trei săptămâni până la primul meci al returului în Liga 4-a, Cristi Sculici încă le dă destule minute și juniorilor săi de 15-16 ani, iar asta adversarii din amicale nu iartă. „Probabil, de săptămâna viitoare le voi da jucătorilor pe care-i văd titulari în acest moment 70-75 de minute, însă – pentru moment – pentru noi e mai important să joace și copiii cât mai mult posibil. Doar înfruntând astfel de adversari pot crește, se pot căli”, a menționat antrenorul Ineului, care l-a avut în probe pe portarul Doța, iar atacantul Barna (19 ani) încearcă să-și reintre și el în ritm după o perioadă în care a fost plecat în străinătate.

Formații:

Ineu: Doța (Tulcan) – Jilavu (Kotroczo), Karmanoczki (Dodu), Șerban (Adamcsik), Hulbăr (Jurj) – Zdrențan – S. Balaci, Spătaru (Gavrilaș), Ciurdaru (D. Florea), Dragoș (Sztulianek) – D. Mâneran (Barna)

Sebiș: Gakos – Onuțan, Teședan, Pîslaru, Lezeu – Petculescu, Ciochină – Vereș, Mateucă Takenori – Enciu. Au mai jucat: Horvat, Zaha – Pop, Susan, Ruță, Rugină, Deliman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button