Gloria LT Cermei

Superioritate valorificată în județul Timiș: ACS Carani Murani – Lunca Teuz Cermei 1-2





Pentru ultimele amicale ale iernii, Gloria Lunca Teuz Cermei se deplasează în județul Timiș. Seria a fost începută astăzi, la Carani, acolo undea fost așteptată de ocupanta locului 4 în Liga 4-a Timiș, antrenată de fostul curticean, Cosmin Stan.

Divizionara terță arădeană a avut câștig de cauză, cu 2-1, după ce scorul pauzei a fost egal: 1-1. „Sămădăii” au trecut în avantaj după un corner bătut de Mihuța, o reluare cu capul a lui Nistor, dar și o deviere a unui fundaș advers. A fost 1-1 înainte de pauză, după golul lui Schintee, însă Ivan Ciobotariu avea să stabilească scorul final cu 23 de minute înainte de final. „Închizătorul” crescut de Păcurar și Tisza la Atletico a pătruns în forță, a driblat trei adversari, dar și portarul și a înscris din unghi.

Cu Deta revenit de la lot, dar deocamdată doar pe margine, Cermeiul i-a aliniat în rest la Carani pe toți componenții lotului. „Pe un teren destul de moale, băieții s-au mișcat destul de bine, în tonul amicalelor din această iarnă. Am avut în față o echipă agresivă în sensul bun al cuvântului, cu jucători care au evoluat mai sus, precum Ștrengar, Livan sau Fridrich. Am înscris de două ori, dar mi-ar fi plăcut să fim ceva mai concreți în careul advers. Vezan, Bulza, Matiș sau Vlad au avut ocazii destul de mari, dar nu au reușit să înscrie. Încetul cu încetul, ne apropiem de condiția unui meci oficial și ce meci oficial ne așteaptă în prima etapă, la Reșița!”, a punctat Radu Anca, antrenorul Cermeiului.

Formația din județul nostru a utilizat două formule de joc astăzi și anume: Stănilă – Polgar, Rogojan, Nistor, Sabău – Mihuța – Mager, A. Iuga, Vezan, Vlad – Capătă, respectiv Gârlea – Rogojan, Varga, Dolga, Sabău – Gruiescu, Ciubotariu, Prună, Vlad – Matiș Bulza.

Miercuri, Cermeiul joacă la Periam, iar peste o săptămână în „fieful” Fortunei Becicherecu Mic, liderul Ligii a 4-a Timiș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button