Fotbal judetean

Harry & Prietenii câștigă a doua ediție a Cupei Comisiei Județene a Arbitrilor Arad la mini-fotbal + foto





Școala Gimnazială „Avram Iancu” din orașul nostru a fost gazda celei de-a doua ediții a Cupei Județene a Arbitrilor Arad la mini-fotbal. Inițiativa a aparținut șefilor „fluierașilor” arădeni, cu scopul de a suda și mai mult relațiile dintre arbitri, în spiritul întrecerii sportive.

Dacă anul trecut s-au prezentat la start șapte formații, de data aceasta cavalerii fluierului au încăput în patru și au jucat în sistem campionat, după cum urmează:

Țăranii – Dorinel & Friends  1-4

Bizonii – Harry & Prietenii  1-4

Țăranii – Bizonii  3-4

Dorinel & Friends – Harry & Prietenii  0-0

Harry & Prietenii – Țăranii  7-0

Bizonii – Dorinel & Friends  2-5

Câștigătoarea s-a decis la golaveraj și aceasta e Harry & Prietenii, în formula: Gabriel Hărduț, Onisim Băbuția, Denis Calnacov, Cristian Coroban, Dan Cojocariu, Flavius Dreghici și Paul Iovescu. Dorinel & Friends (Ciprian Pătroi, Dorinel Herțeg, Loredan Bogdan, Sebastian Mako, Flavius Brândușe, Dionisie Rus, Mihai Iancău, Florin Vesa) au crezut până la final în șansa lor, conducând cu 5-0 la pauza ultimei partide a zilei. Dar, Bizonii s-au ținut tare chiar și după eliminarea portarului Vasile Rad. Nou goal-keeper,  Răzvan Cadar, a înscris din poartă în poartă, scorul final find 5-2.

Așadar, Bizonii, în componența: Leontin Buda, Răzvan Cadar, Marius Alexa, Casian Bala, Sorin Rotariu, Ionuț Nicoraș, Alexandru Gornic, Andras Mako, Vasile Rad au fost merituoșii ocupanți ai ultimului loc pe podium, clasamentul fiind încheiat de Țărani, adică: Georgian Jurcoi, Fabian Jurcoi, George Stuleanek, Daniel Mihuța, Sergiu Găluți, Alexandru Andea, Răzvan Rusu, Andrei Pîslaru, Cosmin Paven.

Au împărțit dreptatea în teren „veteranii” Marcel Vida și Traian Enoiu. „Am petrecut o dimineață de sâmbătă frumoasă, ce ne-a unit și mai mult, iar mișcarea a fost și ea binevenită. Intenționăm să facem o tradiție din acest turneu pentru lunile de iarnă, anul trecut l-am făcut pe final de ianuarie, acum am reușit doar la mijloc de februarie. Am dori să mulțumim și conducerii AJF pentru sprijin și în special lui Adi Lucaci, care a și fost în mijlocul nostru la meciurile decisive”, a menționat Răzvan Cadar, președintele CJA Arad. Supervizorii turneului au fost Corneliu Tiulea și Nelu Iovescu.

Galerie foto Cupa CJA









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button