Fotbal judetean

S-a apucat și Săvârșinul de treabă, Neamț își întărește axul central cu jucători din județul Timiș





Conform tradiției, Cetate Săvârșin e ultima divizionară a patra arădeană ce demarează pregătirea pre-competițională, iar totul s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute cu ocazia amicalului cu juniorii Făgetului. Trupa de pe Mureș a câștigat cu 6-0, iar marți și joi ia în piept primele antrenamente.

Din lot nu mai face parte Benescu, care a plecat la Păuliș, dar Cătălin Neamț oricum avea nevoie întăriri în axul central, în defensivă și la mijloc. „Am avut deja trei jucători în probe în amicalul de sâmbătă, sper să rezolvăm măcar doi dintre ei. Vin din județul Timiș de la Făget și Lugoj, cred că ne vom înțelege cu ei și cluburile lor”, spune antrenorul-jucător al Săvârșinului.

Fundașul central Denis Gruneanțu și „închizătorul” Sorin Cotolan au cele mai mari șanse să îmbrace tricoul „roș-galben” din retur, un retur pe care Cetate vrea să-l termine cât mai departe de ultimele locuri în clasament. „Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare, iar după prima parte a campionatului suntem în grafic. Vrem să facem cât mai multe puncte și la primăvară și să ținem măcar de poziția a 12-a în clasament, deși cel puțin Felnacul va avea o altă medie de puncte față de turul campionatului. Dar, cu puținele excepții ale jucătorilor din Făget și acum Lugoj, noi contăm doar pe jucători din zonă, unii dintre ei foarte tineri, care au crescut deja și vor mai crește”, a mai punctat Neamț.

Vă reamintim că Cetate Săvârșin e și una dintre cele 8 echipe calificate la finala județeană de futsal de duminică, de la Macea.









2 comentarii

  1. Dar să renovați vestiarele alea la Săvârșin când vă apucați!? De gură sunteți foarte buni dar acolo la voi când mergi îi focar de infecții. Să nu mai vrobesc de teren, dar la ce fotbal se joacă îi bun și așa.

    0
    0
    1. Când ați fost ultima data la Săvârșin sa vedeți vestiarele.?De cel puțin 3 ani arata impecabil fiind renovate plus dușuri cu apa calda.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button